Aile & Toplum Ankara Etimesgut'da yaşayanlar yardımcı olabilirler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Acil yardıma ihtiyacım var dönüşlerinizi bekliyorum. Güncellemeler+1 yıl hiç mi yaşayan yok? Ankara Etimesgut'da yaşayanlar yardımcı olabilirler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
diloşşş_000 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Eryamanda yasiyorum 3ay yasadim Etimesgutta tabi sorun lütfen 😊 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla
MasER-EROS Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Etimesgut çok büyük neresinde olcaz dfgj 0 0 Yorumla
Harddiskkk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Etimesgut çok uzak be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl eet nasıl yardımcı olacağız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl www.google.com/.../...m2!3d39.9711713!4d32.6371939 Yorumla Soran +1 yıl bu sokakta migros nerede? Yorumla
Cacana Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Merhaba buyrun ne vardıı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla Cacana +1 yıl Yok görmedimm 😃 Yorumla Cacana +1 yıl Âma eryaman tarafı galiba orası Yorumla
oo2oo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Ne yardımı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla
IInputboxII Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Buyur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla IInputboxII +1 yıl Ee Yorumla Soran +1 yıl Gördünüz mü var mı öyle bir apartman? Yorumla IInputboxII +1 yıl Evet biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Mahalle ismi alabilir miyim lütfen? Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. buyrun ne oldu 0 0 Yorumla
Bu456u Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Etimesgut neresi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla
Yaseminli_90 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sor nedir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla Yaseminli_90 +1 yıl Yok bacım bizim Migros’lar hep 3 5 M bir m nerde ya Yorumla
Harbiciii Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sorun ne? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eryamanda yasiyorum 3ay yasadim Etimesgutta tabi sorun lütfen 😊
1 M Migrosun yakınında Kiremit rengi bir apartman varmış gördün mü hiç?
Etimesgut çok büyük neresinde olcaz dfgj
Bende Etimesguttayım bişey mi lazım
Etimesgut çok uzak be
eet nasıl yardımcı olacağız
www.google.com/.../...m2!3d39.9711713!4d32.6371939
bu sokakta migros nerede?
Merhaba buyrun ne vardıı
Yok görmedimm 😃
Âma eryaman tarafı galiba orası
Ne yardımı
Buyur
Ee
Gördünüz mü var mı öyle bir apartman?
Evet biliyorum
Mahalle ismi alabilir miyim lütfen?
buyrun ne oldu
Etimesgut neresi
Sor nedir
Yok bacım bizim Migros’lar hep 3 5 M bir m nerde ya
Sorun ne?
Olay ne
Evet
Eryamandayim