O bana çok hakaret etti t*cavüzle bile tehdit etti ben ise tehdit etmedim sadece bilindik küfürler ettim sizce kimin aleyhine? O işim elden gider diye korkar mı yoksa avukat olduğu için kendine güvenir mi? Bu arada insta'da oldu bu olay baya 2-3 gün atıştık.
Güncellemeler
+1 yıl
yani dava açmaya korkar mı yoksa ben avukatım bana bir şey olmaz kafasında mı olur
Bir avukat bana dava açarsa kendimi savunabilir miyim?
benım anladım kadarıyla senın haksız cıkıcan bı konu var ortada adam dogrudan yapmamış bazı seylerı sen ise dogrudan kufur etmışsın ama ugrascanı sanmıyorum
durum bu yazdınızlarından ıbaretse en basındada dedım gıbı siz degıl bırakında o korksun ama sızın bazı korkularınız var bunu net olarak soleyemıyorsunuz gıbı gelıyor bana
instagram küfür gibi basıt suçlarda ip paylaşmaz ama resminiz ve profıl hesabınız herseyınız gerçekse o yol uzerınden bulma ıhtımallerı var sıkayet edıldı zaman ama baştada dedım gıbı uğraşcanı sanmıyorum kendisinin mesleki kariyeri bile riske girer bı avukatta ınsanları tecavuz etmekle bole korkutmya calısıyorsa elın hırsızı gangsterı napsın memleket ne halde bole yarabbim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tecavüzle tehdit eden biri avukat değil savcı olsa gene kazanamaz o davayı
o yapmıyorsada gıt sen sıkayet et tazmınat davası aç
ama ben dava açılmasın istiyorum ailem öğrenmesin diye. ayrıca onun bi arkadaşı t*cavüzle tehdit etti beni o da o gruptaydı o da kötü şeyler söyledi
benım anladım kadarıyla senın haksız cıkıcan bı konu var ortada adam dogrudan yapmamış bazı seylerı sen ise dogrudan kufur etmışsın ama ugrascanı sanmıyorum
ben ilk başta onunla tartışıyordum baya bi küfür etti bana ondan sonra beni bi arkadaş grubuna ekledi ve orada beni tehdit ettiler olay bu
durum bu yazdınızlarından ıbaretse en basındada dedım gıbı siz degıl bırakında o korksun
ama sızın bazı korkularınız var bunu net olarak soleyemıyorsunuz gıbı gelıyor bana
onlar değişik tipler bu yüzden korkuyorum öğrenciyim ve ailem bana dava açıldığını öğrenirlerse beni mahvederler
sadece kufurmu ettınız
evet
instagram küfür gibi basıt suçlarda ip paylaşmaz
ama resminiz ve profıl hesabınız herseyınız gerçekse o yol uzerınden bulma ıhtımallerı var sıkayet edıldı zaman
ama baştada dedım gıbı uğraşcanı sanmıyorum kendisinin mesleki kariyeri bile riske girer
bı avukatta ınsanları tecavuz etmekle bole korkutmya calısıyorsa elın hırsızı gangsterı napsın memleket ne halde bole yarabbim
Teşekkürler 😞
Eğer mesaj kayıtları varsa sen kazanabilirsin. Sonuçta tehdit hakaretten ağır bir suç
mesajlar ss olarak var ama yani dava açmaya korkar mı yoksa ben avukatım bana bir şey olmaz kafasında mı olur
Dava açmaya korkar bence.
umarım, Teşekkürler
Önemli değil😉
Sen haklısın kazanırsın
yani dava açmaya korkar mı yoksa ben avukatım bana bir şey olmaz kafasında mı olur
Yok korkar bence
umarım, Teşekkürler
Sen kazanırsın
Açmaz davayı kendi kaybedeceğin için
umarım, Teşekkürler
Rica ederim
Bu dava uzar gider
Açmaz bence uğraşılmaz bir olaya doner çünkü sen de ses cikar ma sessiz sessiz ayrilin gidin bu muhabbet ten
ama benden aşırı derecede nefret ediyor ve avukat 😞 korkmuyor değilim işte
Görüşmüyor sanız bence sorun olmaz
umarım
Takipsizlik çıkar.