Çarşaf giyip dışarı çıktığımda bile herkes laf atıyor annem bile genç kız gibi giyin vs diyor bunlar hastamı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hasta kisilikli bircogu, dinimizin emrini yerine getiren bi insani hor görmeleri ne acı😕 keske onlarda farkina varsalar, sen dogru bildigin yoldan şaşma şahsen ben isterdim carsaf giyen bi esim olsun.. seven insan kıskanır sevdigini başkalarının görmesini istemez bu bile guzel bi neden..🙂
Allah dinini hakkiyla yasamayi nasip etsin, yolun her daim açık olsun..
Sen onlar için giyinmiyorsun Allah için giyinşyorsun kafana takma bacım
Boşver sen oları dininin geregini yapıosun sen gibi ne kadar varsa Allah korusun hepsini
kıskanmıyor dindarlık insanı ortaçağa götürür çağdaş giyinmek lazım ne o öyle çarşaf falan kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz
Sen bu yüzyılda yaşadığın içinmi agnostik oldun :D
evet eğer geçmişte yaşasaydım muhtemelen bende müslüman olarak yaşar ve ölürdüm çünkü etrafında konuşabileceğin islamın hatalarını bulup sana gösterecek ateist deist yok olsa zaten direk kafasını kesiyorlardı
sırf fikirleri farklı diye insan öldürmek islam gibi bir dinde var sadece
Yok islam savaş açanlara savaş açar sadece öyle olsa şimdide kaos çıkardı
hayatında kuranın kapağını açmamış 3 tane hadis kitabı ismi say desem sayamaz gelip bana islamın avukatlığını yapıyor cahil cahil inanmayın şu dine madem inanıyorsunuz araştırın
5 sefer meal okudm
hangi hadis kitaplarını okudun islamda tek kaynak kuran değil
Riyazüs Salihin okuyordum yarım kaldı
o ne la ordaki hadislerin kaç tanesi sağlam kaç tanesi çürük uydurma bilip bilmediğin kaynakları neden okuyorsun okuyacaksan buhari muslim ebu davud tirmizi nesai ibni mace okuyacaksın en önemli 2si buhari ve muslim orda yazıyor islam dininden çıkan öldürülmeli diyor hz. muhammed işine gelmeyen hadisleri kafana göre sileceksen de işine gelmeyen kuran ayetlerini de inkar et
Kardeşim o zaman neden şimdiki müslümanlar kafirleri öldürmüyor
öldürmediklerini nerden biliyorsun? turan dursunu araştır olay yeri türkiye laik olan bir ülkede durum bu ise arabistan iran nasıldır sen düşün günümüzde türkiyede birisi caminin önünde allah yok diye bağırsa ne yaparlar onu?
Turan Dursun da dine karşı savaş açmış yazdığı kitaplar ne inanmıyorsa saygılı olsun nerdeyse yeni bir din çıkaracak. Din bu falan?
islam dininin gerçek yüzünü gösteriyor işte kurandan ayetlerle ve hadislerle sence kuran ayetlerini ve hadislerini insanlara açıklamak suç mu? türkiyede fikir özgürlüğü var ifade özgürlüğü var isteyen istediği kitabı yazar ülkede kuranı yasaklayıp toplatsalar çöplere atsalar hoşuna gider mi gitmez o zaman başkalarının yazdığı kitaplara da saygı göstereceksin ayrıca saygısızlık ne demek?
Valla anlamadım. Bu arada nurculukla alakası ne ben nurcuyum.
birşey merak ediyorum hayatında risale-i nur mu daha fazla okudun yoksa kuran ve hadisleri mi?
Ben bir ara sormuştum gerekli yere verdikleri cevap buydu. İslamakarşı nasıl savaş açtığını soracam yarın. Cevap:Değerli kardeşimiz,
İslam’a karşı savaş açmış kişilerin ıslahı mümkün olmaz ise, etkisiz hale getirilebilmesi yani bunun meşru olabilmesi için, ülü'l-emrin bulunması ve ümmeti temsilen onun usulünce hüküm ve emretmesi gerekir.
islama savaş açmak ne demek? kendi fikirlerini özgürce ifade edebilmek islamın yalan olduğunu söylemek islama savaş açmak mı? o zaman müslümanlar da allah birdir muhammed peygamberdir diyerek müslüman olmayan herkese savaş açıyor bütün müslümanları temizlesin nato ne diyorsun?
Kuran daha fazla hadis çok okumadım. Risalenur külliyatı 2 sefer bitirdim hala okurum
hadisleri bilmezsen cahil kalırsın işte özellikle buhari ve muslimdeki cihad hadislerini bol bol oku gör bak neler yazıyor ya da direk youtubede yakup deniz var çağımızın turan dursunu diyebiliriz ona youtubeye gir kuran tanrı kelamı değildir yaz 3 tane videosu çıkacak onları izle kurandan ayetleri göstererek kuranın allahtan gelemeyeceğini gösteriyor
Turan dursunu nurcularmı öldürdü
müslümanların öldürdüğü kesin hangi cemaat bilmiyorum
sen dediğim şeyi yaz youtubeye çıkan videoları izle okumadan sorgulamadan araştırmadan körü körüne inanıyorsunuz takılmışsınız bir dinin peşine gidiyorsunuz
Muslumanlik ve nurculuk adında kitap yazmışta ondan sordum
evet nurculuğu da eleştiriyor
Dindarlık kıskanılacak bir şey mi? Bir yaşıma daha girdim... :D
Olur mu öyle şey canım laik bir ülkeyiz biz çarşaf da neymiş
Ironi yapıyorum yanlış anlama bende Ailemin ve eşim olacak kadının senin gibi giyinmesini isterdim hiç bozma kendini doğru olanı yapıyorsun böyle de devam et
Daha iyi dom. al diye
Çok saldırıyorlar herkes özgürce yaşamalı
Muhtemelen sana acıyorlar
heeee kıskançlıktan
ahahahhahahahahaa
Dışarda çarşaflısın burda çıkardın çarşafı 😉
Beni gördünmü
Konuşuyorum seninle 😉
Neden kıskansın ki?
Bencede kıskanıyolar