Selammmm Güzel. bir gece ve iyi diyelim ama bir sorun galiba biraz sıkıcı gibi Sorduğunda. için tesekkur ederim. iyiyim Seni sıtmalı bu arada? Sende. umarım. iyisini ve egleniyosundur? Siteye hoşgeldin bu arada😇
Ya klavye boyle. yazmış ya bakma sen ona yapar arada böyle. şeyler deli eder insani.. evet ya çok. fazla. bu arada olmuş verdiğimiz rahatsızlık. için KB lutfenn Nasıl. gidiyor bakalım desem? Hayat felan
hadi arif başlayalım kaymaz misin tarcinima ver coskuyu kolonlarim inlesin. gemilerde yarim var kiz benim yarim var yarim var. sabahlara dayanamam osman aga yalancisin inanamam osman aga aaaaaa a a aaa yaptigina santaj derler boyle aska montaj derler
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Öncelikle merhaba arkadaşlar nasılsınız nasıllar herkes iyiler misiniz nasılsınız iyi misiniz nasılsınız iyi misiniz nasılsınızzz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uykum var ama uyuyasım yok. Senin de uykun gelmiş galibası hxhdhssjak
Evet
Hömm iyi geceler efenim
İyi gevelelrrr
Selammmm
Güzel. bir gece ve iyi diyelim ama bir sorun galiba biraz sıkıcı gibi
Sorduğunda. için tesekkur ederim. iyiyim
Seni sıtmalı bu arada?
Sende. umarım. iyisini ve egleniyosundur?
Siteye hoşgeldin bu arada😇
Sırmalı ne aqk
Yeni gelmedim
Bu aradayi 1 kere kullan
Melek değilsin şeytan
Ya klavye boyle. yazmış ya bakma sen ona yapar arada böyle. şeyler deli eder insani.. evet ya çok. fazla. bu arada olmuş verdiğimiz rahatsızlık. için KB lutfenn
Nasıl. gidiyor bakalım desem?
Hayat felan
Baya uyku tutmamış olmali sanırım.
Sana da iyi. geceler 😇
alin bunu burdan topla topla topla şunu da alın jdhdjd
Kaymaz misin tarçınıma xjslxsm
hadi arif başlayalım
kaymaz misin tarcinima ver coskuyu kolonlarim inlesin. gemilerde yarim var kiz benim yarim var yarim var. sabahlara dayanamam osman aga yalancisin inanamam osman aga aaaaaa a a aaa yaptigina santaj derler boyle aska montaj derler
Aniriyorum burda dkslflrlflwlclcl
Sesiyle okudum cjfklf
bende yazarken aynı sesiyle yazdım djdjdnd
İyiydi zkalzlkxlxl
zabaa gadar nöbetim var da netim az yoksa izleyesim geldi tekrardan sjsj
iyi sen kafası yanmış hatun?
Kotuyuz
Sen iyi değilsin galiba
D E L İ R D İ K