Ben Erneniyim dediğimi hatırlamıyorum 😂 nenem Ermeni dedim. Ayrıca nasıl alakası yok genler anne ve babadan geçer babaannemin genleri babama geçer babamdanda bana Babamı dedem doğurmadığına göre bi insanda 46 kromozom vardır 23 ünü anneden 23 ünü babadan alır bunun içinde cinsiyet genetik faktörler hepsi var
Hayır myheritagede yüzlerce kürt Dna Si gördüm Hiç birinde ermeni geni yoktu hatta ermenilerde dahi kürt geni çıkmaz kürtler kendilerini ermenilerden gelme sanıyor vatansız oldukları için
Ermeniler Hint İran kavmidir. Ben Mardinliyim Mardinde çok Ermeni ve Süryani var her Mardinli de Ermeni ya da Süryani geni vardır diğer Kürtleri demiyorum bak Mardinlileri diyorum. Çünkü hepimizin büuğk nineleri Ermeni ya da Süryani eskiden Mardin'in karşısında Qamışlo var Suriyede orada binlerce Ermeni yaşar Qamışlo'da Hasiki de ve bunların hepsi Mardin Ermenisi dir. Mardinde ki Kürtler le akrabalık bağları vardır aileler hala birbirleriyle görüşen aileler var
Hanımefendi kürtler hint iran kavmidir ermeniler hint avrupalidir ne saçmalıyorsunuz 😂 hint iran kavmi afgan kürt fars vs dir fakat hint avrupa rum rus ermeni avrupa ve balkandir lütfen araştıralım
Allahım Bu ne saçmalıyor 😂 buyrun dil ailesi avrupa ve iran nasıl ayrılıyor bakabilirsiniz ermenilerin sizinle. daglar kadar farkı var ve dil olarak balkancadir kürtler gibi kaba degiller ve sevgilim kürtlerden nefret ediyor hemde aşırı derece minio.la.utexas.edu/.../...aXpkPVHY9G13a4UEU9.jpeg
Etnikce @etnikce · 4 Tem 2020 Tufanbeyli. Yine Sivas ve Tunceli üzerinden Tufanbeyli ilçesine gelip yerleşmiş Türkmen ve Kürt Alevi köyleri de vardır. Yine bu ilçe de Ahıska Türkleri'nin yerleşmiş olduğu bir köy mevcuttur. 93 Harbinden sonra Erzurum üzerinden gelip burada köy kuran Türk nüfusu da vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Açılın Adanalı geldi
Tufanbeyli'nin Kahramanmaraşa sınır bi kaç köyü alevi onun haricinde çoğu sünni
Kapak Fotomdaki ermeni sevgilim kendisi müslüman ve aşırı iyi alevi
Olabilir benim Nenemde Ermeni
Nenesi ermeni olan ermeni olmuyor yalnız genle alakaları yok yani
Ben Erneniyim dediğimi hatırlamıyorum 😂 nenem Ermeni dedim. Ayrıca nasıl alakası yok genler anne ve babadan geçer babaannemin genleri babama geçer babamdanda bana Babamı dedem doğurmadığına göre bi insanda 46 kromozom vardır 23 ünü anneden 23 ünü babadan alır bunun içinde cinsiyet genetik faktörler hepsi var
Hayır myheritagede yüzlerce kürt Dna Si gördüm Hiç birinde ermeni geni yoktu hatta ermenilerde dahi kürt geni çıkmaz kürtler kendilerini ermenilerden gelme sanıyor vatansız oldukları için
Yok benim nenem Orjinal Ermeni biz sanmıyoruz Kadın orjinal Mardin Ermenisi biliyoruz yani
Ve kürtler iran kökenli ermeniler ise balkan ırk olarak alakaları yok ermenilerin dili bile balkan dilidir
Ermenilerde İran kökenli ne Başkanı Rumlar balkan kökenli
Hayır hanfendi ermeniler frigyali ataları frigyalidir
Ermeniler Hint İran kavmidir. Ben Mardinliyim Mardinde çok Ermeni ve Süryani var her Mardinli de Ermeni ya da Süryani geni vardır diğer Kürtleri demiyorum bak Mardinlileri diyorum. Çünkü hepimizin büuğk nineleri Ermeni ya da Süryani eskiden Mardin'in karşısında Qamışlo var Suriyede orada binlerce Ermeni yaşar Qamışlo'da Hasiki de ve bunların hepsi Mardin Ermenisi dir. Mardinde ki Kürtler le akrabalık bağları vardır aileler hala birbirleriyle görüşen aileler var
Hanımefendi kürtler hint iran kavmidir ermeniler hint avrupalidir ne saçmalıyorsunuz 😂 hint iran kavmi afgan kürt fars vs dir fakat hint avrupa rum rus ermeni avrupa ve balkandir lütfen araştıralım
Ermenilerde Hint İran. Ruslar slavdır ne avrupası 😂
Allahım Bu ne saçmalıyor 😂 buyrun dil ailesi avrupa ve iran nasıl ayrılıyor bakabilirsiniz ermenilerin sizinle. daglar kadar farkı var ve dil olarak balkancadir kürtler gibi kaba degiller ve sevgilim kürtlerden nefret ediyor hemde aşırı derece minio.la.utexas.edu/.../...aXpkPVHY9G13a4UEU9.jpeg
Zannetmiyorum
Adanalimisin
Hayır arkadaşım var adanalı
Twitter da bununla alakalı bir paylaşım buldum
Gönder bakalım
Etnikce
@etnikce
·
4 Tem 2020
Tufanbeyli.
Yine Sivas ve Tunceli üzerinden Tufanbeyli ilçesine gelip yerleşmiş Türkmen ve Kürt Alevi köyleri de vardır. Yine bu ilçe de Ahıska Türkleri'nin yerleşmiş olduğu bir köy mevcuttur. 93 Harbinden sonra Erzurum üzerinden gelip burada köy kuran Türk nüfusu da vardır.
Tufanbeyli
Türk nüfusunu oluşturan gruplar Yörükler, Türkmenler, Ahıska Türkleri, Türkmen Alevileri ve Erzurum göçmeni Türkler yer almaktadır.
Alevi köyleri
Akçal
*Evci
*Fatmakuyu (Sivas-Zara yöresinden gelmişlerdir)
*Hanyeri
*Taşpınar
Çoğu alevi
Kapak Fotomdaki ermeni sevgilim kendisi müslüman ve aşırı iyi
Evet Ermeniler iyi oluyor bende bir ermeniyle sevgili olurum
kim bile bilirki..
el me ni çokkk mu
sana kurban olayim
Konuyla ne alaka
guzelsin demek istedim