AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Gel buraya beybisii 🤗
Anlat ne derdin varsa yardımcı olmaya çalışayım ☺️
Yardım edilecek değıl sadece dinleyip anlaşılmaya ihtiyacım var yargılanmadan
Hay hay oda uyar
Küçük yaşta farklı kişilerden tacize uğradım toplamda aynı olayları 5 kere farklı kişilerden defalarca yaşadım 4. de 18 yaşımdaydım lise sonda o zaman bunun benim kaderime yapışan bi türlü kurtulamadigim bi lanet olduğunu düşündüm artık çok agir gelmeye başlamıştı evdeki huzursuzluklar kimseye anlatamadigim olaylar gelecek korkusu sonra her şeyi bitirmeye karar verdim
Sonra tesadüfen ben herşeyden vazgeçtiğim bi anda bi çocukla tanıştım 1 gün 2 gün derken ona güvenmeye başladım sadece son yaşadığım olaydan bahsettim bilmeye hakkı oldugunu ilerleyeceksek bunu bilmesi gerektiğini düşündüm gizleyemezdim sonra bana anlayış gösterdi ilişkimize devam ettik
Onu ilk tanıdığımda durumu pek yoktu ailesi ilgilenmiyo yanında durmuyordu o benim elimden tutup kaldırmış bana umut vermiş ti sonra bende onun elinden tuttum ona destek oldum maddi manevi her anlamda ilk önce güzel bi iş sonra tüm borçlarını kapatmasına yardım ettim hep ben yönlendirdim bunu kucumsemek veya aşağılamak için söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama şuanda borçsuz kafasının rahat olması, askerlik derdinden kurtulması, giyimi kuşamı, haraketleri , çevresinin saygın davranması herşey benim sayemde sonra benim işime karışmaya başladı olay çıkardı onun yüzünden işten ayrıldım arkadaşlarımdan vazgeçtim tamamen kendimi ona adadım
Evlenecektik herşey bugün ve geleceğimiz içindi tüm bunca çaba
Ev alacaktık araba alacaktık sonra sade bi nikahla hayallerimizi gerçekleştirecektik ben tüm geleceğimi ona adadım son 1 seneye kadar herşey çok güzeldi birbirimizi çok seviyoduk her daim birbirimizin yanındaydık evet belki komik gelebilir yaşımız küçüktü ilk tanıştığımız da ben 18 o 19 yaşındaydı ama ikimizde çok olgunduk önümüzdeki maddi engelleri aştıktan sonra zamana ihtiyacımız vardı sadece
İlişkimizin 5. Ayında onunla kavga ettik biraz alımlı ve dikkat çeken bi kız olduğum için çok fazla ilgi görüyodum çalıştığım avm deki insanlar sürekli konuşmaya çalışıyorlardı o da bunun farkında oldug u için kıskanıyordu
Haklıydı da ben olsam bende kıskanırdım. Her gün işe o bırakır işten o alırdı. Bi gün iş çıkışı kafamızı dağıtalım içelim dedi o sıra borçları vardı bende çalıştığım için fazla vakit geçiremiyorduk bende tamam dedim
O gün çok yağmur yağıyordu arabada oturmuş sohbet ederken konuyu erkeklere getirip kavga çıkarmaya başladığını fark edince olay uzamadan kapatmaya çalıştım eve gidelim yorgunum dedim dinlemedi sonra sesini yükseltmeye başladı o gün onu orda tanıyamamıştım beni kaybetmekten koltuğunun farkındaydım ama bana güvenmediğini sezdim ve o halinden korktum
Her ne kadar sakin kalıp konuyu kapatmaya çalışsamda ne dediğinin farkında olmadan konuşunca benim de sabrım tükendi orda kavga ettik ve bitti diyip indim
Sonra pesimden gelmeye başladı dinlemedim atladım taksiye ayrıldım
O tavrından o kadar korkmuştumki Her şeyi bitirmeye karar verdim tüm fotoğraflarımızı sildim heryerden engelledim
Ama o sürekli yanima iş yerine aileme gelip sürekli karşıma çıkıp konuşmak özür dilemek istiyodu
Saplantılı olmasindan daha çok korkmaya başlayınca avm den bi çocuğun ilgisine karşılık vermeye başladım beni başkasıyla görünce vazgeçer ümidiyle evet yanlış bi hareket biliyorum fakat başka çarem kalmamıştı bu arada aileler de tanışıyordu
Sonra sırf beni kıskandırmak için arkadasinin arkadaşını koluna takip iş yerime gelmiş ama benim mesaim bittiği için görmemiştim o sırada eski bi arkadasimla oturuyoduk ve iş yerinden arkadaşlarım bana fotoğraf atınca dünyam başıma yıkılmıştı ağlamaya başladım arkadaşım dediğim çocuk beni teselli etme ayağına taciz etmeye başladı her ne kadar karşı koymaya çalışsamda gücüm yetmedi ordan nasıl çıktığımı dahi hatırlamıyorum o akşam sadece sokakta ağlaya ağlaya yürürüm hiç durmadan
Sevgilimle oturduğumuz bi merdiven vardı kendimi orda buldum ve onu cagirdim hemen geldi ama ben kendimde bile değildim ağlamaktan konuşamıyo kafami kaldiramiyodum nasilki onun sesini duyduysam ona sarılıp ağlamaya devam ettim kendimi hiç o kadar güvende hissetmemiştim
Herşeyi anlattım ona yine o kadar çok guveniyordum
Ama ilişkimiz orda da devam etmedi istemedim
Sonrasında benimle barışmak için arkadaşlarını araya soktu ailemden medet umdu sürekli gelip konuşmaya çalıştıkca karşılık bulamadığında son çare kendine zarar vermekte buldu
Ablam hastanede çalıştığı için o yardım etti tutanakla uğraşmamak için ve tabi bana kendisinin yaptığını degil kavga ettiğini orda olduğunu söyle di ben bunun gerçeğini kendi kendine yaptığını sonradan öğrendim
Ailesi bilmesin diye bizde kalmaya başladı annemle araları çok iyiydi ben işten gelmeden yemek yemez beni beklerdi ben gelir yedirir ona bakardım canı sıkılmasın diye iskambil oyunları oynar dim ayrı olamama rağmen onunla ilgilendim sonra konuştuk bana çok yalvardı herkesi sil tekrardan beraber olalım falan bende en sonunda yenik düştüm kabul ettim onu sevdiğimi o da biliyordu
Sonra seneler geçti kavgalarımız artmaya başladı zamaninda başkasıyla konuşmamı hep yüzüme vurmaya kalktı artık o eski çocuğu göremiyor olmuştum en son çok basit bi kavga ettik konuşmadık 2 gün
Herzamanki kavgalarımız diye düşünürken başka biriyle konuştuğunu öğrendim
O kadar senelerimiz geçmiş her koşulda beraber olmuşuz herşeyin üstüne sünger çekmişiz onun için kendimi unutmuşum tek geleceğim o olmuşken tüm dünyayı başıma yıktı ve beni terk etti
Artık biz diye bisey olmadığını söyle di
Allah belasını versin böyle insanların
Onu sonrasında aradım ve sadece konuşmak istediğimi merak ettiğim şeyler olduğunu söyledim ve zor bela ikna ettim 2 haftadır başka biri ile görüşüyor ve bu düşünce beni mahvediyor
Kusura bakma ama böyle karektersiz insanlar yüzünden kimse kimseye güvenemiyor
Sürekli uykusundan yorgunluğundan bahsedip benim anlayışsız olduğumu söyleyip en geç 1 de yatan insan şimdi gece 3 e kadar başkasıyla konuşuyor
Ben ona herşeyimi anlattım bilmesi gereken gerekmeyen her şeyi ona inandım güvendim herşeyden vazgeçtim onu çok sevdim kendimden çok değer verdim hep oni düşündüm tek hayalim onunla evlenip mutlu bi yaşam sürmekti 1seneye evlenecek ken bana bunu yaptı tüm dünyam karardı ne yapacagimi bilmiyorum
Ve bana dediği şey " Sen başkalarıyla konuşurken sorun yok tu "
Allah kolaylık versin öncelikle gerçekten yaşadıkların çok zor
O zaman ki durumlar ve şartlar farklıydı tabi ki bunu desteklemez benimde çok hatalarım oldu ama bumu hakettiğimi dusunmuyorum
Kesinlikle haketmiyorsun tabiki ama böyle olmasıda senin suçun değil, kendini bu yüzden suçlayıp üzme sakın sürekli önüne bak geçmişi sil gitsin o seni haketmiyordu zaten bunu düşün sadece
Çok zor olduğunu biliyorum ama o başkasıyla yeni bir hayatmı kurdu sende öyle yap, ona takılı kalmak zorunda değilsin
Ailesinin , en yakınım dediği arkadaşlarının bile yapmadığını ben yaptım ona hiç-bir mecburiyetim olamamasına rağmen onu hala çok seviyorum ama yaptıkları Canımı çok yakıyo anlam veremiyorum olanlara
Birgün hayatının geri kalanını paylaşacağın doğru insanı mutlaka karşına çıkarıcak kader bunu asla unutma ve sabırla doğru insanı bekle
Ben ona senelerimi verdim herşeyi paylaştım hepsini silip bi başkasına güvenemem kendimi anlatamam sil baştan yapmak şu an benim için çok zor insanlar hep aynı bundan faydalanmak isteyen insanlar bile var hep görüyoruz ben artık kimseye güvenemem
Onunla görüşücez sence ne yapmalıyım ne söylemeliyim
Beni dinlersen sana 2 defa bu yanlışı yapan birine bir şans daha verme çünkü haketmiyor
Görüştüğünde beni hiç haketmedin bana layık biri değilsin senden daha iyi birini bulucam ve seni unutucam de sadece
Bunca şeyden sonra unutamam başkasına güvenemem onu çok seviyorum falan gibi şeyleri kafandan at bir kere, sen ne kadar çok seversen sev sana ihanet etmiş birini istesende çok fazla aklında tutamazsın zaten bundan emin ol
Çok sevdiğin birini kaybedersen yani ölürse işte o zaman gerçekten çok ektilenip üzülürsün etkisinde kalırsın, onun haricinde sen terkettinmi veya birlikte ayrılma kararı verdiniz mi o kadar etkilemez seni heleki seni başkasıyla aldattığında emin ol farkında olmadan unutursun onu sadece şuanki sinirinin geçmesini bekle
Ilk yaptığı kıskandırmak için ama şimdi yaptığı gerçek aynı hatayı bende yapmıştım o yuzden bu kadar çok acıtıyo
Bak ben çok zor bi insanım bunun bilincindeyim hep benci biriyim her şeyi merak eder sorgularım onu biraz sıkmış olabilirim haklı olabilir ama beni tanıyo
Beni ölmüş çocuktan dahi kıskanan insanin böyle yapması mantıksız geliyo bana
Ben çok farkliydim böyle şeylere asla tahammülüm olmazdi anında kestirip atardım ama ben kimseye bu kadar güvenmedim kimseyi bu kadar sevmedim onun benim için çabalamasi üstüme düşmesi beni bu denli sevmesini sevdim asla yapmaz dedim
Açık konuşmak gerekirse ben yaparım o yapmaz derdim ama ben degil o yaptı 😌
Onun çevresi olsun benim çevrem olsun kimse yakistirmazdi bizi ne buluyosun bunda derdi onun yanında bile herkes hor görürdü ama herkesin ağzını kapattım onun yüreğini sevdim kendisi bile kendini beğenmez di hep bana olan ilgiden şikayet ederdi ben tuttum elinden çektim onu çeki düzen verdim gurur verdim herseyini düzelttim şimdi bu şekil minnet duyması gerekirken hiçe sayıyor
Valla benim senden çok derdim var otur sen dinle ağlarız
Herkesin derdi kendi terazisinde ağır basar bilmeden yargılama hükmün yok
Valla belli olmaz knk hangi terazi basar ama benimki kesin ağır basar
3ü kan bağından 2si tanıdığın insanların tacizine uğradın mı? Sohbet muhabbet olmayan sürekli olay çıkacak korkusuyla yasadigin bi ev mı var yoksa seni düştüğünde elinden tutup kaldıran sana vaadler verip 4. Senenin sonunda sebepsiz yere herşeyim dediğin evlenme hayalleri kurduğun insan göt gibi bırakıp hemen ertesi gün bi başka kıza mı gitti?
Mesaj at ben sana nelere uğradığımı anlatayım gizlicim görelim bakalım kimin tasası ağır
Tüm yaşadığın şeyleri geride bırakmayı düşünüp tüm geleceğini hayallerini o kişiye bağlayıp kendinden çok güvendiğin insan onca seneyi görmezden gelip gitti mi
Anlatmak istersen yardımcı olabilirim. Buradan çok kişiye yardımım dokundu manevi anlamda
Içimde anlamlandıramadığım bi sıkıntı var
Beni her geçen saniye yiyip bitiren
Yaşamın anlamını yitirmemi sağlayan
Ne bu mesela? Neyden sonra böyle hissettin ki
Aşağıda yorumlarda sidik yarışı yapmaya gerek yok. Benim amacım seni dinlemek
Sidik yarışı yaptığım yok.
Yani anlayışlı olmak rr olmayan birşey bence
Ne okura. olsa dinlemek?
Her düştüğünde kendin kalkmayı bil boşver insanları
Anlat hacı dinleyelim
istersen anlatabilirsin
ailenle mi sorunlar yaşıyorsun
Sadece baba
aynı sorunları kısmen bende yaşıyorum sabretmelisin
Onun dışında işsizlik, hayat, başıma gelen bi kaç olay ve uzun süreli ilişkimin sebepsiz bitmesi
hayat bir gün bir yerde değişiyor önemli olan pes etmemek
Herşey üst üste geldi
Normalde güçlü bi insan olmuşumdur ama artık çok yorgun hissediyorum kendimi
umutsuz olmamalısın
Taşımak istemiyorum
o hisleri zaman zaman çoğu kişi yaşıyor
Pek bi farkımız yok
Dertleşince geçiceğine inanıyormusn
Dinlyebilirim seni
Ne derdim var
Konu ne
Yazabilirsiniz..