İftiraya uğruyorum. Ne yapabilirim?

10 yıldır dostum dediğim ama bana hiçbir konuda destek olmayan birisi vardı. Ben yine de ona pek çok konuda destek olurdum. Annesi onu evden attığında, ben yaşadığım evin kapısını açtım ona. Daha pek çok konuda ona yardım ettim. En sonunda da bana atabileceği en büyük kazığı attı. Sırf kıskandığı ve gözü kaldığı için sevdiğim insanla ayrı düşmemize, daha da beteri sevdiğim insanın benden nefret etmesine sebep oldu. Annem ve babamla aramı daha da kötü yapmak için uğraştı. O da yetmezmiş gibi sokağın ortasında darp etti beni. El birliğiyle beni intihara kadar sürüklediler. Ben de birkaç gün sonra o arkadaşım (!) dediğim insanı arayıp ona ağız dolusu küfürler ettim. O da hemen yeni bir şeyler planlamış. Annesine benim hakkımda "çıplak fotoğraflarımı yayınlamakla tehdit ediyor" demiş. Yani güya ben, onu çıplak fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ediyormuşum. Ben de annesinden öğrendim bu şekilde hakkımda iftira attığını. Ama kesinlikle öyle bir durum yok, onun bende çıplak fotoğrafı falan yok zaten. İnsanlara benim hakkımda iftiralar atmaya devam edeceğine adım kadar eminim. Nasıl kurtulurum bu durumdan?
İftiraya uğruyorum. Ne yapabilirim?