Aile & Toplum Azerbaycan yemeklerini hiç denediniz mı? Beyzagülseren Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Buradan Azerbaycan Türklerine ve Türkiyeli Türklere Selam olsun ☺️(●__●) Azerbaycan yemeklerini hiç denediniz mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Oguzgurbanli Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Aslında iki ülkenin de yemekleri neredeyse aynı. Sadece bir kaç farklılıklar var o kadar 1 4 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Nerelisiniz? Yorumla Oguzgurbanli +1 yıl Azerbaycanlı Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Tek Millet iki devlet 🇦🇿🇹🇷😊 Yorumla Oguzgurbanli +1 yıl Öyle öyle 🇦🇿∞🇹🇷(◔‿◔) Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Aleyküm selâm Azerbeycan kardeşlerimizi çok seviyorum 😍😍âmâ denemedim hiç 0 1 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Bende çok seviyorum denemek de isterim Yorumla
Unexpectedlovee Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Evet çok hatta azerbaycana gitmişliğim var 1 6 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Nasıl oralar? Yorumla Unexpectedlovee +1 yıl Ne anlamda Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Yani gezilecek yerleri Yorumla Unexpectedlovee +1 yıl Bakü güzel benim en çok hoşuma giden yeri bakünün içeri şehir oldu tarihi bir bölgedir ulaşım yeme içme ucuzdur doğa için ise kürdemir tarafı güzeldir Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Teşekkür ederim bilgi için Yorumla Unexpectedlovee +1 yıl Rica ederim Yorumla
dionedoris Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evet güzel yemekleri var :) 1 1 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Denedin demek 🙂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim ülkemin yemekleri gibi olamaz bence diğer ülkenin yemekleri 😎 😋 0 1 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Nerelisin? Yorumla
Yamuşşşş10 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet komşumuz sağ olsun 1 1 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl 😊😊 Yorumla
karelihırka Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Denedim siz dolmayı şekerli yiyorsunuz valla bi öğrencim verdi azeriydi kendi kandırmış olamaz 0 2 Yorumla Beyzagülseren +1 yıl Ben Azerbaycanlı değilim 😊 Yorumla Oguzgurbanli +1 yıl Ne şekeri? Şekerli yemiyoruz. Yanlış biliyorsunuz ◉‿◉ Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Denemedim ama isterim. Baya övüyorlar. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aslında iki ülkenin de yemekleri neredeyse aynı. Sadece bir kaç farklılıklar var o kadar
Nerelisiniz?
Azerbaycanlı
Tek Millet iki devlet 🇦🇿🇹🇷😊
Öyle öyle 🇦🇿∞🇹🇷(◔‿◔)
Aleyküm selâm
Azerbeycan kardeşlerimizi çok seviyorum 😍😍âmâ denemedim hiç
Bende çok seviyorum denemek de isterim
Evet çok hatta azerbaycana gitmişliğim var
Nasıl oralar?
Ne anlamda
Yani gezilecek yerleri
Bakü güzel benim en çok hoşuma giden yeri bakünün içeri şehir oldu tarihi bir bölgedir ulaşım yeme içme ucuzdur doğa için ise kürdemir tarafı güzeldir
Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim
Evet güzel yemekleri var :)
Denedin demek 🙂
Benim ülkemin yemekleri gibi olamaz bence diğer ülkenin yemekleri 😎 😋
Nerelisin?
Evet komşumuz sağ olsun
😊😊
Denedim siz dolmayı şekerli yiyorsunuz valla bi öğrencim verdi azeriydi kendi kandırmış olamaz
Ben Azerbaycanlı değilim 😊
Ne şekeri? Şekerli yemiyoruz. Yanlış biliyorsunuz ◉‿◉
Hiç denemedim ama güzeldir 👍
Denemedim ama isterim. Baya övüyorlar.
hayır
çok denedim
Hayr denemedm ama cok merak ediyorun
Hiç denemedim
denemedim
hayir yemedim