Ablamın sevgilisi beni sevdiğini söyledi ve birden beni öptü. Bu durumu ablama nasıl açıklarım?

Merhaba. Ben 20 yaşındayım, ablam ise 24 yaşında ve sevgilisi ile 3 senedir birlikte. Evliliğe giden bir ilişkileri vardı. Sevgilisine ise asla ben o şekilde görmedim benim abim gibiydi. Ayrıca benimde 2 aylık bir ilişkim var ve sevgilimi seviyorum. Ablam ve ben birlikte kalıyoruz. Dün akşam üzeri ablam henüz evde yokken bize geldi ve bana ablamla ilişkilerinin iyi gitmediğini söyledi. Bende ablamla konuşmamı ister misin tartıştığınızı bilmiyorum düzelirsiniz illaki gibi bir şeyler söyledim. O da bana onunla aramı düzeltmek istemiyorum çünkü başkasını seviyorum dedi. Bende ablamı mı aldatıyorsun eğer başkasını seviyorsan onu neden oyaladın dedim. Baya bir tartıştık orda ve birden beni kendine çekti ve öptü. Hemen onu ittim ve tokat attım sonrada evden kovdum. Şimdi ne yapmalıyım? Ablama bu durumu nasıl açıklayacağım.. En önemlisi ablamın ve sevgilimin yüzüne nasıl bakacağım? Şerefsiz herif beni nasıl öper ben onu abim gibi görürken... Bunu ablama nasıl anlatayım lütfen bir fikir verin. Ayrıca dünden beri beni sürekli arayıp beni sevdiğine dair mesajlar atarak rahatsız ediyor. Yemin ediyorum onu ben öpmedim ve hemen ittim ve kovdum. Sevgilim bunu öğrenirse benden soğur mu? Özellikle ablam beni yanlış anlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Ablamın çok yakın bir arkadaşına durumu anlattım o da bana destek oldu sağ olsun ve beni biraz da rahatlattı. Bu akşam ablam işten gelince anlatacağım. Umarım o pislik hayatımızdan bir an önce def olur.
Sevgilime de durumu anlatmamı söyleyenler var, onun bana inanmayacağına dair kuşkum yok. Birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ancak benden soğur diye korkuyorum ama daha da kötüsü gidip o herife zarar verip başını belaya sokmasından daha çok endişeliyim. Diyeceğim o ki çok iğrenç bir durumdayım...
Güncellemeler
+1 yıl
Birazdan ablam gelecek ve konuşacağız ayrıca durumu anlattığım ablamın arkadaşı da yanımda. Şerefsiz ise halen aramaya devam ediyor 10 15 dakika önce aramalara devam etmemesi için telefonu açtım ve bana "Ablan halen bir şey öğrenmemiş, ablana bunlardan bahsedersen senin beni ayarttığını söyler ailene rezil ederim." gibi bir çok tehdit savurdu. Bende ona küfür edip kapattım. Ablamın arkadaşı yanımda ve tüm konuşmaya o da şahit olduğu için içim rahat en azından buna tanık olan birisi var.
Ablamın sevgilisi beni sevdiğini söyledi ve birden beni öptü. Bu durumu ablama nasıl açıklarım?