Kendinizi sorguladiginiz oluyor mu? yani yaşıyoruz ölüyoruz ölüp dirilmek bu şekilde kafanızda binbir türlü sorular geliyor mu? görüşlerinizi okumak isterdim
Sağol kuzum 🤗 Sorgulamak insanın doğasında olan birşey zaten o yüzden kuranı kerimde de demiyor mu "oku," diye. Oku araştır ve dünyaya gelme amacını bul 😊✋
eskiden cok dusurdum Şu an ölmek icin yasiyoruz istee
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
valla benim çok farklı bakış açılarım var ama burayı sallayabilir. düşündüğüm ve merak ettiğim tek şey işin içinde başka bir iş olduğu ve ben bunu hala bilemiyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bu dünyada sınavdayız çünkü... Herkes bir sıkıntıyla imtihan olacak önemli olan eli boş dönmemek
Belki yanıtlar gelecek ama mükemmel cevap bence
Sağol kuzum 🤗 Sorgulamak insanın doğasında olan birşey zaten o yüzden kuranı kerimde de demiyor mu "oku," diye. Oku araştır ve dünyaya gelme amacını bul 😊✋
Benim çok oluyordu ama kendimce cevapları buldum ve artık dümdüz herşey çok berrak hiç rahatsızlık yok sanırım nirvana dedikleri şey.. :)
hatta dün yaşamında nasıl oluştuğunu canın ruhun ne olduğunu keşfettim anlatayım istersen?
eskiden cok dusurdum Şu an ölmek icin yasiyoruz istee
valla benim çok farklı bakış açılarım var ama burayı sallayabilir. düşündüğüm ve merak ettiğim tek şey işin içinde başka bir iş olduğu ve ben bunu hala bilemiyorum :)
Çok düşünmüyorum böyle şeyleri sonu gelmiyo çünkü 😂
Cennet için cehenneme çevirdiğimiz bir dünya.
Yıllarca çok düşündüm, az çok oturdu yerine.
Neymş
@Toryo Ütopik şeylere inanmıyorum diyim, içine girersek çok karmaşık...
Yakında kafayı yersin o zaman inanmayan insan kafayı yer
@Toryo Siz bu kafada devam edin :)
Bana göre de o ütopyalara inananlar zaten kafayı yemişler
Pekisii
@Toryo Kendiniz gibi düşünmeyenlere biraz saygılı olmayı öğrenin derim.
Yok saygılıyım.
@Toryo Aynen
Sorularımın cevabını verdim çoktan
Sen yaşama o zmn
Olur tabikisi
Hergun sorarım kendime
He valla panpa
Aynen