Aile & Toplum Yüzde ben olması? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben sevmiyorum sizce çok sırıtıyor mu, arkadaşım sinek etmiş diye dalga geçiyor ksiwidix Güncellemeler+1 yıl Güncel Yüzde ben olması? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kajean34 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Ben de birşey var zannettim omuzla rım malesef ondan dolu dert etme abartacak birşey yok gayet tatlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol 😊 Yorumla
Blonnd Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl benim de var aynı tarafta biraz üstte. güzel de duruyor takma kafana kral 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır kral sağ ol 😄 Yorumla
Jomeoo Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Fahriye evcenden daha güzele benziyorsun açıkcası masallah yakısıyor 1 0 Yorumla
bellahdd Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Senin benliğine benlik katan bir ben. Takma kimseyi. Rahatsız edici durmuyor. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol 🥰 Yorumla
atillağğ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl nokta kadar ben nesi sırıtacak 😅 bunun beş katı benim çenemde var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl :((( ama o öyle deyince gülüyorum jsowkdksl sonra tekrar moralim bozuluyor 😄 Yorumla atillağğ +1 yıl moral bozacak bir durum yok. Takma bence bu kadar :) Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol 🥲 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gel bir de o suratına ben edeyim bakalım arkadaşların görünce ne diyecek :D 1 0 Yorumla
ZorErkek23 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. Arkadaşın ergen galiba Ağzını açınca gırtlağına seçmasın sinek 😒 herkeste var devam... 0 0 Yorumla
nes2mvarhayatta Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Ben guzellik bile katiyor. d 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla nes2mvarhayatta +1 yıl 🤍 Yorumla
FalanFıstık41 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Bişi olmaz ben çillll isiyom ama yok 😢 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Çil güzellll Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Yaa ufak kardeşimde var bende yok hı senin ben de küçük bişi olmaz o sinek boku diyen arkadaşının ağzına bikere vur birdaha diyebilir mi gör 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aslinda komik bir benzetme qlsoslidk Sağ ol:) Yorumla FalanFıstık41 +1 yıl Bana göre değil ama sen bilirsin rica ederim Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Küçücük belli bile olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol:) Yorumla
kloropIast Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl küçücük noktadan ne olucak sanki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ama olmasa iyi olurdu:( Yorumla kloropIast +1 yıl dikkat çekmiyor ki Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol🥰 Yorumla kloropIast +1 yıl 👉👈💜 Yorumla
Eirene_8 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yüzünde minik minik ben olmayan yok zaten güzel duruyor bence 0 0 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küçücük bişey bu ya dikkat çekmez 1 0 Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl cok guzel duruyor yaaa 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol:) Yorumla spitzbub +1 yıl yüzünde temiz yaaaa Yorumla Soran +1 yıl Bilmem öyle mii aslında pek bir şey sürmüyorum yüzüme ondandır belkii Yorumla spitzbub +1 yıl makyaj yapmiyormusun Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum ama fazla değil fondöten kullanmıyorum mesela Yorumla spitzbub +1 yıl kac yasindasin ki Yorumla Soran +1 yıl 17 18 arası Yorumla spitzbub +1 yıl dudklarina ruj sürüyormusun Yorumla
Erenkuvvet Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yok ya ne sırıtması 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağ oll Yorumla
yaz_üçgeni Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ayhh gına geldi yani bugün de abartılardan... 0 0 Yorumla
AlbertAşktayn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl iyimiş 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Benin neresi iyi Yorumla AlbertAşktayn +1 yıl çok güzel kadın görüntüsü iyi Yorumla Soran +1 yıl Yanağımdan nasil anladın güzel olduğumu kskwjd neyse knk sağ ol:) Yorumla
TrustGigle Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Haklı sjsjsjshs 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben de birşey var zannettim omuzla rım malesef ondan dolu dert etme abartacak birşey yok gayet tatlı
Sağ ol 😊
benim de var aynı tarafta biraz üstte. güzel de duruyor takma kafana kral
Tamamdır kral sağ ol 😄
Fahriye evcenden daha güzele benziyorsun açıkcası masallah yakısıyor
Senin benliğine benlik katan bir ben. Takma kimseyi. Rahatsız edici durmuyor.
Sağ ol 🥰
nokta kadar ben nesi sırıtacak 😅 bunun beş katı benim çenemde var
:((( ama o öyle deyince gülüyorum jsowkdksl sonra tekrar moralim bozuluyor 😄
moral bozacak bir durum yok. Takma bence bu kadar :)
Sağ ol 🥲
Gel bir de o suratına ben edeyim bakalım arkadaşların görünce ne diyecek :D
Arkadaşın ergen galiba Ağzını açınca gırtlağına seçmasın sinek 😒 herkeste var devam...
Ben guzellik bile katiyor. d
🥰
🤍
Bişi olmaz ben çillll isiyom ama yok 😢
Çil güzellll
Yaa ufak kardeşimde var bende yok hı senin ben de küçük bişi olmaz o sinek boku diyen arkadaşının ağzına bikere vur birdaha diyebilir mi gör 😂
Aslinda komik bir benzetme qlsoslidk Sağ ol:)
Bana göre değil ama sen bilirsin rica ederim
Küçücük belli bile olmaz
Sağ ol:)
küçücük noktadan ne olucak sanki
Ama olmasa iyi olurdu:(
dikkat çekmiyor ki
Sağ ol🥰
👉👈💜
Yüzünde minik minik ben olmayan yok zaten güzel duruyor bence
Küçücük bişey bu ya dikkat çekmez
cok guzel duruyor yaaa
Sağ ol:)
yüzünde temiz yaaaa
Bilmem öyle mii aslında pek bir şey sürmüyorum yüzüme ondandır belkii
makyaj yapmiyormusun
Yapıyorum ama fazla değil fondöten kullanmıyorum mesela
kac yasindasin ki
17 18 arası
dudklarina ruj sürüyormusun
Yok ya ne sırıtması
Sağ oll
Ayhh gına geldi yani bugün de abartılardan...
Gozukmuyo bile ya niye takıntı yaptın boyle
Yok artık hiç guluncek bir şey bulumadim
iyimiş
Benin neresi iyi
çok güzel kadın görüntüsü iyi
Yanağımdan nasil anladın güzel olduğumu kskwjd neyse knk sağ ol:)
Haklı sjsjsjshs
Sempatik.
Midem. bldni