Başörtümden artık emin değilim. Ne yapmalıyım?

Merhabalar,

Ben yaklaşık 6-7 aydır kapalıyım. Yani 18 yaşında kapandım, şimdi ise 19 yaşıma girecem. Kendi isteğim ile kapandım, fakat aile tarafından da baskı vardı. Yani hiç bir zaman zorla başörtü takmadılar bana, fakat sürekli bu konuyu açtılar ve: artık sende kapanmalisin, yaşın 18 olmuş! Dediler. Yani psikolojik baskı vardı aslında. Ama yinede İslami kendim araştırmaya başlamıştım ve kapanmayı gerçekten kendim istemiştim o an.

Şu an ise diyorum: niye bu kadar hızlı karar verdin? Kapandigim günden 3-5 gün önce: hazır değilim bunun için, kapanmak istemiyorum demiştim. Şu an gerçekten çok pişmanım. Çok güzel bir duyguydu fakat gün gittikçe o his gitmeye başladı benden. Keske biraz daha duşunseydim. Keşke.

Şimdi ise: "Eh acil mutlu değilsen" diyenler olcak. O kadar kolay değil. Hem yeni kapandım, çocuk oyuncağı gibi 6 ay sonra açılmak çok konuşulur. Hem herkes o kadar mutlu olmuştu ki benim kapandığıma. Gerçekten iyi bir ailem var. Onları üzmek istemiyorum. Allahida üzmek istemiyorum. Kafam çok karışık. Aileme desem bile izin vermezler diye düşünüyorum. Yardım edin lütfen.

Saygılarla.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca, dediğim gibi ailemin açılmama izin vermez. İzin verseler bile, çok korkuyorum YİNE pişman olacağıma. Çok kararsızım çok. Hem universite sınav stresi, hem din konusu, hem aile konusu. O kadar mutsuzum ki.
Başörtümden artık emin değilim. Ne yapmalıyım?