Dün fırında tavuk yapsak iştahla yesek üvey babam " burda gördünüz eti" diyor et yemeyi seviyorum bugün ot mu yicez et yok mu diyorum laf sokuyor ot yersiniz et yok diyor 1 hafta durduk yere. Biber kızarttım iştahla yedik annemle. Ben yazın biber kızartınca yemediniz demiş. Kahvaltıya oturuyoruz kuru salçalı ekmek yiyor. Ben tereyağı yerim yumurta bal yerim ona göre bu açgözlülük bu lüKS. Erkenden ölmemizi istiyor bence. Ben aç aç oturuyorum odamda şu an odamdan çıkmıyorum yemek yemiyorum. Kuran okuyor annemi öptüm çok büyük kavga ettik kuran okurken elleme diyor bi bağırdım ev inledi. Her şeyden kavga çıkıyor. Dedem dışardan yemek getirmiş doydunuz diyor açıp baktın mı Allah mısın sen? Önümüzdeki nimeti yedirmiyorsun stresten kusturuyorsun yediğimiz sinmiyor. Dedem zayıflamış. Balla mı besliceksiniz onu diyo. Bide anneme evlenirken kızını evlendiririm dedi çeyizini yaparım dedi evlenemeden ölücem. Sakat bırakıcak bizi. O yenmez bu yenmez burası pis. Pencereleri bi yılda 3 kez cam sildim. Millet cam silmiyor yaz kış cam silicez soğukta kafamızı üşütüp sakat kalalım diye. Et yiyoruz bugün yârin bi daha et yesek kavga çıkarıyor. Dedem kendi parasıyla alsa bile almasın diyor. Bal vardı bal kayıp kesin çöpe attı
Güncellemeler
+1 yıl
Of
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
üvey baban tam br cimri anlaşılan. annnenle bu durumu konuşmalısısn. yine böyle yaparsa boşanmalı bence annnen
Sende değişik birisin belli yazdıklarından
Neden öyle söyledin?
Ne konuda
Neden onun değişik biri olduğunu düşündüğünü merak ettim
Uçan tekme at ona!😡
Evlen ver
Evlen bir an önce
Annem boşanıcak kurtulucaz annemi de öldürür bu
Yemek ye diyip duruyor 87 kilo kadına