bayanlar sizde aynı şekilde :D
Sevgilimin ağzı kokuyo kızlar yardım?
bayanlar sizde aynı şekilde :D
Abi utanma falan olmaz bu konuda aşkm kırılmanı istemediğimden nasıl soylucm çok dusundm falan de uzat o ısrar etsin soyle diye. Sonra bir ağız problemin var hafif koku geliyor ama yanlış anlama sakn seni çok seviyorum kırılmadın demii falan fln. f
Ben öpüşmeden sakız çiğniyorum garanti olsun diye. çiğnerken o da görüp istiyor zaten :D
en iyisi knk
Ben eksi birşey olduğunda xxx ağzın kokuyor tenin kokuyor diyorum lafımı çekmem
hayırdır la bir kızdan mı çekinecem dikkat etsin genel temizliğine
2 tane naneli şeker al bak sana şeker aldım de bir kaç kere böyle yap sonra o anlar hatasını
aynen panpa oyle yapcam olmazsa
Cevap
15Cevap
Bence benim ağzım koksa sevgilim bunu bana detaylı yoldan değilde direk söylede daha çık sevinirim en azından farkına varırım onu rahatsız ettiğinin daha dikkatli olurum, bence açıkca söyle hiç dolandırma lafı belki hastadır, veya açlıktanda kokar ağız insanlık hali çok normal bişey bu... Sevgilim seni kırmak istemem de ama diş eti rahatsızlığın falanmı var koku geliyor de
bir arkadasindan bahset mesela arkadasinin adi ali olsun. De ki aşkım ali aradi gecen gün sevgilimin agzi kokuyo diye yakındı çok güldüm yaa filan de ya da başka bir sey söyle ama birinin basina gelmis gibi anlat baskalarini kullan yani
anlar oyle desem direk daha rencide etmeden demem lazım :D
O zaman sigara daha mantikli :)
valla açıkca söyle aşkım senn diş etinde sorun mu var diye sor ağız kokusu oluyor de bunda bişey yok o farkında değildir ağzının koktuğunun farkında olsa zaten kokulu bırakmaz:d
yok be utanırım ben :D
Cevaplar mükemmel yahu.:D
Ortak arkadaşınız varsa, onu bu şekilde eleştir ya da "Bizim Emre sevgilisinden ayrılmış, sırf kızın ağzı kokuyor diye. Önemli bunlar yahu." falan de konuşurken. Anlar zaten, anlamazsa da dikkat eder.
. d:DAnlamaması lazım kanka böle desem direk ayıkır s balık burcu mudur nedır duygusal kırılgan
Ya kardeslik nasil kizlarla birliktesiniz siz allasen. Bagcilardan mi seciyorsunoz bu kizlari.
ajdlkjaslkasjdlkjk muhahahah
ya yeni tanıştık 2 hafta oldu eve geldi kız ben nabayım be cano kokuo işte insan utanır yani sevgilimle buluscam bı sakız ataym ağzıma der :S
ahaa :D yok eyüp ten D:
midesinde sorun olabılır çürük diş olabılır veya diş eti sorunlu olabılır.
incitmeden soyleyebılırsın
kalbı kırılır hassas kız başka cozumu olmalı s:
zor durum kardeş ya bence onun böyle yakın olduğu arkadaşları varsa onlardan falan yardım al ne biliyim böyle şakayla karışık söylesinler
tanımıyorum kı kızla da 2 hafta oldu tanısalı nasıl soylesem ona bılmıyorum kalbı kırılır ınsanın dırek lak diye de söylenemez ki :S
o zaman baya zor ya ve böyle bişeyde ne kadar nazik olmaya çalışırsan çalış insanı kırar
aynen haklısın
de yolda bir arkadaşla karşılaştım dişleri çürük herhalde ağzı çok kokuyordu adam farketmiyordu bile ay ne kötü bir drum falan.. :D ben olsam anlardım boyle bir durumda en azından acaba benim ağzım kokuyormu diye düşünürdüm inş kızda düşünür :D
anlar kanka oyle dersem baska dusunmem lazm :D
2 hafta.:D
ağız kokusu olum sebebi panpa dikkat etmek lazm D:Ç
bu bir sağlık sorunu belkide ciddi birşeydir söyle bilimsel olarak açıkla ve doktora götür belki iltihap falan vardır
ya dyemem ole utanırım hem oda cekınır benm ağzım kokuo daha bulusmam dıye S:
Cok kotu soylesen kirilir , soylemesen sen olursun...
evet ölüyorum zaten yakın temas kurmak ıstemıyorum D
Boyle olduklarinda genellikle mide sorunlari ardan caktirmadan soyle aci cok kotu mide icin de.. senin hic miden agriyor mu evet dersr tedavi ol de
asjkfsafas kanka bu nedir ya kadının ağzı kokarmı :D
Ayy dis macunu dis fircasi bide agiz suyu hediye et. Anlar o zaman
valla ayrılırsak öyle yapcam sana hediyem var dicem al şunu dışlerını fırçala başka erkeklerin midesi bulanmasın dicem :S:S
Opusmeden once vs beraber dislerinizi fircalayin ve agiz bakim suyu kullanin. Agzi kokmasa bile her gecen dakika agizda bakteri olusur ;)
ya ben çekınırım oyle karsılıklı dıs fırçalamaya :D
Ne var ya hu. Bak o zaman o tiksinme kaliyormu. İkinizde buram buram nane kokucaksiniz:)))
Ya panpa ben 2 kere dıslerımı fırcalarım hergun sakızımı agzımdan eksık etmem şekeri vs beslenmem de keza sporcu beslenmesi koku olmuyoda o utanmıyo mu ya benım agzım kokars adiye :S
Eee benden bu kadar:) bakimsizini bulmussun. ya dedigim gibi agiz bakim suyunu yaninizdan eksik etmiyceksiniz ya da ayrilcaksin be yavrum
tamam quzum sqol
opsrkenn agzındakii sakızıı agzınaa verr bari agzıı tatlansınn ama ben olsam soylerimm
ya dişlerden veya içeriden geliyoooo tanrı yardımcın olsun ıyykkk
dostum o zaman sende başka yerlere yönel ağzınla işin olmasın :)
Naneli sakiz tasi yaninda knk ikram et hyr demez zaten kizlar sakiza
ağzı kokan kadın zordur. dedem 2 karısınıda boşamış bu yüzden.
haklısın knk
nane kokusuna filan bayılırım de sakız makız alıştır kızı naneye işte :D
sigara kültablasına çeviriyo ağzı iğrenç be
anca öyle engellerim kokuyu :S:S
yanında naneli bişey al , hap şeklinde küçük şekerler var sende at ağzına onada ver al hayatım sende tadı güzelmiş falan diye
aynen oyle yapcam canm sagol
rica ederim ne demek
napıyosunuz sabahmı bulusuyosunuz genelde
yoo ben dıslerımı gunde 2 kere fırcalayan ınsanım dıkkat ederım boyle seylere ama kızın umrunda degil :S
dişlerini fırcalamıyo mu?
beyaz gozukuyo dıslerı sarı durmuyo S: :D :D:D
fırcalıyo demekki ya bazı insnaların içinden gelen kokıu var hastalık belki öyledir
ahaha :D
ya gülme saka değil gerçek bizdede öyle bir kız arkadas vardı agzı varya fena kokardı hastalıktandı onun
Sende sarımsak ye koksun ağzın eşitlenin
doğum gününe diş macunuyla diş fırçası al :D
HAHHAHAHAHA :D karanfil çayı için beraber :D
:SAD:SA:
Sende sarimsak ye yiyis panpa bastırır
Anlasin oda nasil bisey oldugunu
Ağız ve diş bakımına özen göstermiyormu sevgilin
Bak sana naneli şeker aldım de :)
sakadat tükenme canım de.
Dediğin gibi yap o zaten anlar
ben olsam sogurdum kızdan
benim de ayaklarım kokuyor sürekli :D
olm ayağı anlarım da kızda ağız kokusu igrenc be :D
sen benim ayakları koklamadığın için böyle düşünmen gayet normal :D
asdsadsadsa
Dostum bu koku harikadır ben kimi zaman 3 hafta kimi zaman 1 ay banyo yapmıyorum sırf bu koku için böyle 4 parmağımı 5 ayak parmağım arasına sokup iyice bekletiyorum oradaki kokular geçiyor parmağa sonra o 4 parmağımı burun deliklerime götürüp hığğğk hııııığğğk diye ciğerlerim patlayana kadar içime çekiyorum ah bu koku yok mu bu koku yaşama amacım o koku... Hele bide ayak parmak aralarım su toplamışsa çok daha güzel oluyor :D
ahahaha buna çok güldüm ya alemsiniz :)))))))))
parfün sık ağzına kanka :D
İğrenç. Ayril bence
en sonunda o olacak zaten.!! :D
kahve ismarla.)
dogum günü ne zaman?
SİNEK İLACI SIK
sakız
Ayrıl dostum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar