Aile & Toplum Annemin garanti bankasından gizli kredi çekmek istiyorum? Erkan2021 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çekdim zaman her ay mesaj gelirmi ödemek için Güncellemeler+1 yıl Habersiz yapçam ondna Annemin garanti bankasından gizli kredi çekmek istiyorum? Cevapla Banka Soruları Mesaj Soruları Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MMUUSSTTİİİ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hırsız mısın oğlum böyle şeyi düşünmen normal değil 0 5 Yorumla Erkan2021 +1 yıl Hırsız değil ödeme şartıyla Yorumla MMUUSSTTİİİ +1 yıl Tamam da annene sormayı denesen ilk? Yorumla Erkan2021 +1 yıl İzin vermez Yorumla MMUUSSTTİİİ +1 yıl Sen kendi adına borçlansan bankadan? Yorumla Erkan2021 +1 yıl Bank bana vermiyor futura geç ödedim için ödeme unuttum ondan normal de iç unutmam futura ödeme mesajı gelmedi bende ondan Yorumla
bacaksızarkeolog Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ödeyeceksen annenle otur derdini anlat konuş. Gizli şekilde yapmayın. 0 0 Yorumla
jonywick Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kadına yazık günah. Nasıl ödeyecek 0 1 Yorumla Erkan2021 +1 yıl Ben ödecem kene Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapma günah, üstelik haram. 0 1 Yorumla Erkan2021 +1 yıl Ödeme şartıyla ama haram oldunu biliyorum zaten öyle bişey yapmam Yorumla
hayatın_akışı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 67% +1 yıl yapma öyle bir şey. 0 1 Yorumla Erkan2021 +1 yıl Ödeme şartıyla gizli ödecem Yorumla
necom06 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl hayırsız evlat 0 2 Yorumla Erkan2021 +1 yıl Hırsız değilim aynı evde yaşıyoruz gizli ödeme yaparım farkl etmeden Yorumla necom06 +1 yıl bildiğin hırsızlık bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hırsız mısın oğlum böyle şeyi düşünmen normal değil
Hırsız değil ödeme şartıyla
Tamam da annene sormayı denesen ilk?
İzin vermez
Sen kendi adına borçlansan bankadan?
Bank bana vermiyor futura geç ödedim için ödeme unuttum ondan normal de iç unutmam futura ödeme mesajı gelmedi bende ondan
Ödeyeceksen annenle otur derdini anlat konuş. Gizli şekilde yapmayın.
Kadına yazık günah. Nasıl ödeyecek
Ben ödecem kene
Yapma günah, üstelik haram.
Ödeme şartıyla ama haram oldunu biliyorum zaten öyle bişey yapmam
Hımm gelebilir bir fikrim yok
yapma öyle bir şey.
Ödeme şartıyla gizli ödecem
hayırsız evlat
Hırsız değilim aynı evde yaşıyoruz gizli ödeme yaparım farkl etmeden
bildiğin hırsızlık bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!