Aile & Toplum Müstakil evde oturan bir kızı sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sever misiniz, hakkında neler düşünürsünüz? Güncellemeler+1 yıl ...,.,.,.,.,..,.,.,.,,. Müstakil evde oturan bir kızı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu ne alaka? Kafa bulmak için soruyorsunuz tamam da yaratıcı olun biraz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aw işim gücüm yok seninle kafa bulucam Yorumla birazkülbirazduman +1 yıl Aw mı sjs Yorumla
işşizonthemars Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Arsası kaç para ediyor acaba? Bak bunu düşündüm. Tek çocuk mu? Yüzde kaçı kalır mirasın? Bak bak neler düşündüm krjfjfkf 0 1 Yorumla ophelia-a +1 yıl Skdjkldl Yorumla
mesken01 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. ne farkeder ki? sarayda oturan bi zengine mi aşık oldun ablam 0 0 Yorumla
Plasebo-Etkisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evsiz annesi, babası olmayan yetim birini bile severim. Bu işler maddiyatla ölçülmez. 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Seviyorsam nerede oturdugu vs hic onemli olmaz. Oylelerinden degilim 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 732 cevap paylaştı. Gecekondu mu villa mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gecekondu Yorumla AstronotJuliettt +1 yıl Yani bana fark etmez Yorumla
Bayolric Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Neden sevilmesin ya ne garip dusuncelerdesiniz 0 0 Yorumla
Kuzucuk000 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Severim, hangi sehirdesin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen sev diye mi sorduk salak Yorumla Kuzucuk000 +1 yıl Ayıp valla Yorumla
Lore_Virtuous Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Mustakille sevmek ne alaka. Evimi sevecek. Seni mi 1 1 Yorumla HisterikAnarşi +1 yıl Aynen ne alaka Yorumla
Onura06 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Neden sevmim ki insan olsun iyi kalpli olsun yeter 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ne alaka ev 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yahu ne alaka? Kafa bulmak için soruyorsunuz tamam da yaratıcı olun biraz
Aynen aw işim gücüm yok seninle kafa bulucam
Aw mı sjs
Arsası kaç para ediyor acaba? Bak bunu düşündüm. Tek çocuk mu? Yüzde kaçı kalır mirasın? Bak bak neler düşündüm krjfjfkf
Skdjkldl
ne farkeder ki? sarayda oturan bi zengine mi aşık oldun ablam
Evsiz annesi, babası olmayan yetim birini bile severim. Bu işler maddiyatla ölçülmez.
Seviyorsam nerede oturdugu vs hic onemli olmaz. Oylelerinden degilim
Gecekondu mu villa mı
Gecekondu
Yani bana fark etmez
Neden sevilmesin ya ne garip dusuncelerdesiniz
Burada müstakil ev daha pahali
Severim, hangi sehirdesin?
Sen sev diye mi sorduk salak
Ayıp valla
Mustakille sevmek ne alaka. Evimi sevecek. Seni mi
Aynen ne alaka
Neden sevmim ki insan olsun iyi kalpli olsun yeter