Bir iş yerinin giriş kapısının önünde tartışma yaşadığı kadına saldırmaya hazırlanan adam, kadının boksör çıkması sonrası neye uğradığını şaşırdı. Kadın boksörden dayak yiyen adamın imdadına iş yerinin güvenlik personeli yetişti.
KADIN BOKSÖRÜ, İŞ YERİNİN GÜVENLİĞİ DURDURDU
Üzerindeki montu çıkararak kendisine hakarette bulunan adamı sert ve hızlı yumrukları ile döven kadını, iş yerinin güvenlik personeli durdurdu. Kadın boksörün adamı dövdüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
https://www.google.com.tr/amp/s/www.sondakika.com/amp/haber-dovmek-istedigi-kadin-boksor-cikinca-hayati-11547722/
KADIN BOKSÖRÜ, İŞ YERİNİN GÜVENLİĞİ DURDURDU
Üzerindeki montu çıkararak kendisine hakarette bulunan adamı sert ve hızlı yumrukları ile döven kadını, iş yerinin güvenlik personeli durdurdu. Kadın boksörün adamı dövdüğü anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
https://www.google.com.tr/amp/s/www.sondakika.com/amp/haber-dovmek-istedigi-kadin-boksor-cikinca-hayati-11547722/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kadın çok pis dövmüş ziK. p atmış afedersin hem de ilk erkek saldırmasına rağmen
Buna benzer olaya canlı şahit olmuştum😂
Hadi ya anlatsana
Arkadaşlarla turlarken parkta sanırım çocuk buna laf attı. Kızda onu bildiğin dövdü, sonra çocuk sessizce uzaklaştı 😂😂
Kız kareteciydi sanırım
Ooo nasıl dövdü detay versene
Çocuk yerin dibine girmiş olmalı
Utanmadan o kadına ceza da verirler
Şiddet uygulayan herkese versinler ama ilk saldıran erkek kız diye kolay lokma zannetmiş herhalde
Ortada şiddet varsa eğer öncelik şiddeti ortaya çıkan sebep ya da sebepler olmalıdır. Adaletin gerekliliği budur. İyi hal indirimi pişmanlık yasası ya da hafifletici sebepler çok yanlış anlaşılıyor Türkiye ve benzeri ülkelerde
Yani olayı bilmiyoruz ama erkek ilk dövmeyi planlıyor gibi görünüyor sence?
Kavgayı erkek başlatıyor. Kadın ise zarar vermek için değil etkisiz hale getirecek hamleler yapıyor
Ağzına sıçmış ama erkeğin erkek ne hissediyordur acaba?
Kadına kötü bir şey yapmasa bari
Ne yapabileceğini gördük 😜
Silahlı saldırıdan ya da çoklu tacizden bahsediyorum 😔😔
Kız sağlam dövmüş yalnız Haa
Ceza alır o zaman
Mükemmel bir görüntü
Çok güzel dövmüş
Valla ben böyle temiz dayak görmedim daha önce
Hem de bir kadın tarafından erkeğe atılıyor erkek kendine çok güvenmiş bak ceketi çıkarması falan sonuç...🤣
Ahahah asdkasdkaskd
Öyle değil mi ama
Öyle valla
Erkek dayak yedikten sonra ne demiştir acaba
Konuşacak hali kalmamıştır ki
Eğitimin önemi 😅
Çok güzel dövmüş
Ellerine sağlık
Erkek ne hissetmiştir acaba onu merak ettim?
Utanmıştır çok eğer utanması varsa
Arkadaşları falan demiş midir anlat bakalım kızdan nasıl dayak yedin diye 🤪
Demişlerdir o döven sensin bence 😅
Hahhahahaha keşke
Çok taktın çünkü😅