Ailesine söylemelimiyim ne yapayım saklasammı?

Kuzenimin yanına geldim tatil amaçlı okullar olmadığı için 4 gündür yanındayım yalnız yaşıyor 24 yaşında ben 20 yaşındayım kendisi çalışıyor ailesi farklı bir şehirde ilk geldiğim gün daha 35-40 yaşlarında bir kadınla karşılaştım eve girerken kadın cık cıklayıp pis pis bakıp gitti şaşırdım bir an anlamadım ne olduğunu sonra aşağı indiğim bir an iki kadın apartmanda durmuş kuzenimin dedikodusunu yapıyorlar eve giren çıkan belli değil sürekli eve erkek alıyor falan bir dondum kaldım orda sonra kuzenime gittim sordum doğruladı bişey demedim daha dün bi arkadaşımla buluştum eve geldim sonra kapıda erkek ayakkabısı içeri girdim yatak odasından inleme sesleri geliyordu çıktım evden bir saat sonra geldim yalnızdı kuzenim gayet neşeliydi ne yapacağımı bilmiyorum ailesine söylesemmi kararsızım bana dediğine göre hep prezervatif kullanıyormuş ailesine söylesem kızı döverler belki evlatlıktan reddederler ama çok kararsızım bir yandanda diyiyorum banane ama böyle ailesini kandırmışım gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Ailesine söylemelimiyim ne yapayım saklasammı?