Allaha yönelemiyorum ne yapmalıyım?

başlık garip oldu ama yani ben namaz kılmak oruç tutmak Allaha yönelmek istiyorum bunu Tüm kalbimle istiyorum ama ailem ne tepki vrrir akrabalarımız ne der bilmiyorum ailem akrabalarımız çevremiz dine böyle şeylere karşılar hani engel olmazlar belki ama ayıplar utandırırlar beni boş boş işlerle uğraşıyorsun derler biliyorum. bu benim seçimim ne bunu annemden babamdan görüpte Alışılmışı yapıyorum nede mecbur hissediyorum. Ben çok zor anlar yaşadım kimseden yardım isteyemediğim sağlık oldun yaşanan her sıkıntı olsun hep Allahtan istedim yine Rabbim başkasından istetmesin ona yaklaştım araştırdım ne yapabilirim ben Allah için diye önce tabi günah haram olan şeylere yaklaşmadım şimdide diğer şeyler var ama ailemden çekiniyorum. bişey demeseler bile onların bilmesini istemiyorum o yüzden bi an önce işimi yolumu bulup evden ayrılmalıyım yani iş planlarım var yurt dışı bunu onlarda istiyor belki bağımın olmaması kendi ayaklarımın üzerinde durmam onlarında kararımdaki yorumlarına söylemleri beni az etkiler siz ne düşünüyorsunuz.
Allaha yönelemiyorum ne yapmalıyım?