Sevgilim ailesiyle tanıştirmaya göturdü evli olduğunu ögrendim?

Arkadaslar benim 9 aylik bi iliskim vardi ayni yerde calisiyorduk gecen ay dedi ki beraber bizim memlekete gidelim bir sure kalalim ailem bize bakar dedi. Ben de malum pandemi dònemi kabul ettim hem tanısıriz dedim bir gittik evin içinde sevgilimin abisi, abisinin karısı ve 2cocuğu ve tanımadigim bir kadinla diger 1cocuk var. Neyse biz oturduk cay iciyoriz Sevgilim ailesiyle kas göz isareti yapıyor o yabanci kadin dik dik bize bakiyor.. akşam oldu yemekler yendi kadın hala gitmedi ben de sevgilimin annesinin yanina gittim bu kadin kimdir diye. bana uzaktan akrabamız 1/2 gün burda kalacak dedi ben de salağim ya ne guzel cumbur cemaat egleniriz zannediyorum... ertesi sabah kahvaltı yapıyoruz tabii kadınla aramda gerginlik var sonra çocuklar sacma bi sebepten atısmaya basladı ve birbirlerine vurdular. Biz ayirdiktan sonra kadinjn cocugu sevgilime gidip BABA BENİ DOVDÜLER diye aglamaya basladi. Sevgilim donakaldi ben zaten ne yapacagim bilmiyorum oteki kadin ve geri kalanlar suclu suclu bakiyor. Sonra ögreniyorum ki bu kadin zamaninda 6yil once benim sevgilimden hamile kaliyor ve imam nikahi kiyip boyle yasiyorlar. Sevgilim de çalışiyorum ayagina sehir sehir geziyor. Ben tabii hemen oradan gitmek istedim otobüs bileti bakmaya basladim ama telefonlarim susmuyor bi yandan sevgilimin abisi bi yandan anne babası yok iste kaza ile oldu yok o çocuğu ortwda mı biraksaydik yok sana soylesek kabul etmezdin gibi seyler soyleyip durdular. Olayin ustunden 20 gune yakin gecti hala Ne yapacagim bilmiyorum
Sevgilim ailesiyle tanıştirmaya göturdü evli olduğunu ögrendim?