AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sırf fransız diye evleneceksen gidilmez tabiki ama sevip oraya taşınmak istiyorsan gidilir :)) Fransız lisesinde okuduğumdan okul gezileriyle 3-4 kere gitme şansım olmuştu çok güzel bir yer yaşanılır
Valla öyle bir gidilir ki bir Fransız kız bulsam da koca olarak gitsem bende ahh zalım dünya
Neden?
@Mertbeycik5 avrupanın taşı toprağı altın orda bir şekilde yürür giderim burda yıllardır parya
Orda yok mu fakir. ? Hehe? Türkiye'de çalış herkes gibi senin de evin araban olur savurgan olmazsan tabi. Sanki Avrupa'da herşey iyi. Kiralar 800 Euro. Evler 300 bin.
@Mertbeycik5 yav bırak allah aşkına türkiye de ya bir taraf olursun ya bertaraf türkiye çalış çalış anca bazılarını zengin edersin
etrafında işini liyakatla yapan ve iyi para kazanan kaç adam var? son 5 yıldır tr de iyiyim iyi kazanıyorum diyen kesin bir yerden bişeyler görüyordur ağır konuşmuyum şimdi anladın sen
Fransa'da asgari 1200. Kira 800. Ortalam 500 desek market 400. Şu el3ktirk elbise sigorta araç bitti para.
@Mertbeycik5 harbimi ya tr de asgari 2850 hadi 3 olsun bin lira kiira kalan iki binlede ölmezsn sürünürsün elektirik su gaz yeme içme dememe gerek yok bile
kaldıki türkiyede artık herkes asgari ücret alıyor üstünü göremezsin nadir fransada öğrenciye verirler asgari ücreti
Ah ah.. Türkiye kötü de bu asgari karı koca çalışıp ev alamaz mı? Alır tabiki. Sanki Avrupa'da herkes ev sahibi oluyor
@Mertbeycik5 ha şimdi birde çalışan kadın bulacaz he kendimiz iş bulduk sıra karıya geldi Abi ak parti li misin sen? Allah aşkına?
Tamam da düşün Paris'te çift yaşıyor ben onlara derim karı koca çalışaraj yaparsın diye. Sanada diyorum. Kira 1000 de zaten Avrupa'da 1 kişi çalışmiyor 2 oldu. Pahalı buralar. Ekşi Avrupa yok. Sonra Türkiye'de böyle. Devletin suçu değil bu olsa Avrupa da suçlu o zmn
@Mertbeycik5 kardeşim Türkiye ye gel burda yaşa ozaman Bak kimse halinde memnun değil davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Yaş 24. Senin araban da işin de vardır diye düşünüyorum. yanlış !
@Mertbeycik5 mert sen nerede yaşıyorsun
Franşada trye döndüm. Evim var isim var aldığım maaş 3000₺ yetiyor
@Mertbeycik5 bence sen fransadan sıkılmış gibisin.
Var mı sosyal medyan? Böyle anlatamam.
@Mertbeycik5 ne işim var ne arabam kardeşim saçmalamayı bırak boş yapma ve yalan söyleme ben mühendis adamım bana mamal okuma
Usta inanıyorum da mühendis nasıl iş bulamıyor. ? Araba da yok yaşın 24 ve alamiyorsun. Türkiye'ye geldiğimde heryerde BMW 3 serisi görüyorum Fransa'da görmüyorum. Onlar ne işle ugrasiyor ki zengin?
@Mertbeycik5 aileden kalma olabilir. Ayrıca şehirden şehire degişebilirZ. İş bulamayan insan çok
Peki bu sadece Türkiye'ye özgü mu? Avrupa'da işsizlik yok mu sanki.
@Mertbeycik5 vardır bilmiyorum ama. Ben gelin gidersem yaşayabilirmiyim? O kadarmı kötü avrupa yani? Fransa felan
Cidden öyle düşüncen var mı
@Mertbeycik5 ya evet olursa diyorum avrupa nasıl yer
İnsta var mı sende. ? Ordan yazsam
@Mertbeycik5 buradan yazabilirsin
Nasıl istersen. şu an kaç yaşındasın sen. ? Neden Fransa istiyorsun? Türkiye'de eş bulsan asgari alsa sende asgari alsan 5600₺ yapıyor çok mu az? Eee?
@Mertbeycik5 saçmala kardeşim ya ağır konuşturma beni tr de nereye gelionda görüyorsun tipik yobazlar gibi konuşma bu ülkede 85milyon insan var
Bende sana diyorum. İki kişi asgari alsa gecinemem demez. Siz düşünemiyorsunuz
Fransaya gelin gitmek ne demek? Normal gitmek ile gelin gitmenin arasinda ki farki yaziniz.
Hayatın kurtulur güzelim bok yıkasan bile burdan iyi yaşarsın
Neden 😂
He bizim Fransız dostlar var söylerim onlara.
Ben bile gelin giderim soruyor musun
Daha guzel bi yer yok gelin gidilecek emin ol
Neden
Allah kolaylık versin.
koşarak gitmelisin.
yaşanır güzel yer tabii gidebilirsen
Yaramaz