Gerçekten de kötü bir durum 08 Şubat 2021 pazartesi saat 16.03
Hiç cinsel tacize uğradınız mı?
Gerçekten de kötü bir durum 08 Şubat 2021 pazartesi saat 16.03

Herkes için üzücü bir durum. Başta kadınlar olmak üzere herkes bir şekilde tacize uğramıştır. Bu geniş bir kavram. Cinsel taciz ise ister sözlü ister fiziksel olsun, her kadının başına gelmiştir.
Evet yaşadım. İnsanın kendini koruyabilmesi için güçlü olması gerekir.
Birgün annemle hastaneye giderken minibüs koltukları doluydu âmâ ayakta duran sadece annemle ben vardim. Sonra bir kız anneme yer verdi bende annemin oturduğu yerin başında ayaktaydım
Bir genç o kadar boş varken bana yakın olmaya VE dibime girmeye çalışmaya başladı
Bende minibüs durduğu anda pardon ama boş yer VAR gider misiniz dedim
Inatla gitmedi yüzüme bakıyo yakinlasiyo m. a. l anneme dedim anne inelim yoksa kavga çıkarıcam
1 durak geride indik o. pis insan yüzünden oda bizimle indi adım adım takip etti hastaneye kadar
Iğrenç korku hissettirmişti
Gerçekten böyle insanları Allahü Teâlâ ıslah etsin inşallah ya böyle insanlar yüzünden düzgün insanlar da şüphe altında kalıyor
Geldi gelmez mi çocuktum sanırım 6/7 yaşlarımda. hayatım o günden beri bombok lanet olası insan müsvetteleri. hemde amcalarım hala oğlum ve üvey annemin kardeşi ah kardeşim ah sormasaydın bu soruyu iyiydi çoktan kapanmış yarayı deştin.😔30 yıldan fazla oldu ama insanlara güvenim asla geri gelmedi. gelmeyecek.!!çocuklarınızı koruyun kimselere emanet etmeyin lütfen çünkü o çocuğu toparlamak bir daha mümkün değildir!!😔
Ablacığım özür dilerim
Estağfurullah 👍
defalarca. hemde akrabamdan olsun takip eden evimin önünde bekleyen parkta takip eden videomu çeken, doğum doktoru ve. kalp. doktorundan muayene adi altında bildiğin elledi resmen tek kelime. bile edemedim şok geçirdim... parkta yanima gelip. bayıldım sana deyip yalvaranmi dersin 😔 iğrenç yaratıklar
Cevap
44Cevap
Hayır bizim zamanımızda olacak şey değildi.. Yalnız bir kere otobüsde bir kadın tarafından tacize uğradım.. Hemde bnb rutbesindeydim.. Birde inanmadan yanındaki arkadaşına ben sağlam yere dayadım diyordu..
Liseye giderken mahallede dul kadın onunla birlikte olmamı istemişti paçayı zor kurtardım.
Onlar fena aman aman
Aynen kadın artık ne kadar azdıysa
Uğradım. Yağmurlu bir günde bir inşaatta. Hayatımda ilk defa birisi vücuduma tacizde bulundu ve ben donakaldığımdan sadece gözümden 2 damla yaş aktı. O gün cinsellikten , erkeklerden ve sevgiden hatta tüm insanlardan iğrenmiştim.
Hayır maruz da kalmadım şahit te olmadım taciz ci de olmadım.
4 kere tehtid edilip kıl payı kurtuldum tanımadığım 2 kişi beni takip etti hem de hızlı hızlı son anda koşarak kaçtım aklıma geldkçe ağlayasık geliyor
Merhaba,
Otelde dolaşırken yabancı bir kadın misafir benim kalçamı çimdeklemişti. ve ben döndüğümde gülerek '' Good butt handsome'' demişti.
Çok garip hissetmiştim kendimi..
#Just
Hayır çok şükür Allah kimsenin başına vermesin ne kız ne erkek
Daha önce yaptım iş
Evlere gidip kontrol etmekti
Evlere gittiğim için bazı kadın ya da eş cinseller tarafından istekler oluyordu
Ben yaşamadım çok şükür, Allah kimsenin başına vermesin
Malesef , takip edildiğimde oldu, otobüste düşüyorum numarasıyla bana tutunan da, omuz atan da , en kötüsü DR TACİZİ çok ciddiyim Dr larda çok fazla taciz eden var ve hiçbir şekilde ıspatlayamıyorsun
Evet gençken maalesef. Psikolojim bozulmuştu bir yıl kendime gelemedim.. Ayrıntılarını buraya yazmam istemiyorum.
Allah kimsenin başına vermesin de yaşatmasın da yaşamadım hiç
Gerçekten sapık çok tek suçum yolda yürümekti tacize uğramıştım bi kaç defa
edilmedim ama bikere yolda yürürken karşıdan iki tane keko gibi insan bana doğru geliyordu sonra ben yan kaldırıma geçtim onlar da geçti tekrar kaldırım değiştirdim onlar da değiştirince bu bikaç kez tekrarlandı en spnumda telefonda babamla konuşuyo gibi yaptım tedbir amaçlı da ters yöne dönüp koşmaya başladım lol
Evet sapık bir ihtiyar tarafından uğramıştım çocukken
Hayır, uğramadım. Ama böyle bir durum olsa saklamam.
Metrobüste kadınlar tarafından birçok kez taciz edildim.
Uğradım otobüste 55-60 yaşlarında amca kılıklı adam sürekli elini benim penisime dokundurdu yönümü değiştim tekrar devam etti kalabalık olduğu için ses etmedim enterasan bi durumdu ters ters bakınca ben. hemen indi otobüsten😄
Uğradım hatta tecavüzün kııyısından döndüm. Üstelik abi dediğim elinde büyüdüğüm bir insan tarafından buna maruz kaldım.
@Şenol1903 aminnnn
Çocukken evet. Sapık ırz düşmanı pislik bir kadın tarafından.
Adamın biri beni öpmeye çalışmıştı direk cüzdanı tutmuştum anlayamadığım için
8-9 yaşlarımdayken, benden 4 yaş büyük bir kız beni taciz ediyordu.
Malesef 13 yaşında ameliyat olmak için gittiğim hastanede pansuman yapmakla görevli olan 40 yaşında bir pislik tarafından defalarca tacize uğradım :-(
Alfa biri etse kizlarin hosuna gider sessiz efendi baksa bile aglarlar yalandan taciz edildim diye bu kizlar seytam guvenme
Evet ilkokulda okulun sapik igrenc cocugu gotumu ellemisti ama bunu travma yapmadim onun ayibi arkami dondugumdede gulmustu siritmisti
Evet sapık pislik ya donumu indirmeye çalıştı diğeri daha kötü
Selam, Ugramadım ugrattırmadım bi insanı taciz etmek kadar kötü bişey yok
Allah korusun ve hayır.
hayır ugramadım , eger ugrarsam intihar ederim
Okula giderken otobüste olmuştu
Oo sabah sabah hayatı sorgulatan sorular
1pp yaşımda tecavüz çok fazla da taciz artık alıştım gülüyorum
Yaşamadım Allah'a şükür.
Elbette ki hayır erkeğim ben farkındaysan.:)
birkaç kez uğramıştım evet
Kıl payı yırttım diyim 😅
Uğramadım Uğratmadım :))
ben uğradım zamanında
Yok öyle bir şey yaşamadım iç
14 yaşında bir kere cinsel tacize maruz kalmıştım.
Evet ama sonu iyiydi.
Evet cinsel tacize uğradım
Çok şükür hayır, tacizcileri, hayatı dar ederim
Evet maalesef
Hayır uğramadım
Evet
Uğramadım
Evet 2 defa yasca büyük kadın tarafından
uğradım tacize
Çok şükür hayır.
Melesef ki evettt
Küçükken evet 😂