Aile & Toplum " Biz Seninle zeytinyağlı yaprak sarma ve limon gibiyiz, ayrılamayız!" Dediğin kişi kim? Rafayelll Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor " Biz Seninle zeytinyağlı yaprak sarma ve limon gibiyiz, ayrılamayız! "Dediğin kişi kim? Güncellemeler+1 yıl Birazda Xper kasalım. Yemeksepeti sağolsun " Biz Seninle zeytinyağlı yaprak sarma ve limon gibiyiz, ayrılamayız!" Dediğin kişi kim? Cevapla Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olmaz mı var :) 1 10 Yorumla Rafayelll +1 yıl Rez Al ÇSSoru seçilicek :) Yorumla külllkedisi +1 yıl ÇSS soru ne 😂 ne kadar cahilim Yorumla Rafayelll +1 yıl Estağfurullah g*tümden uydurduğum bir şey zatenÇok Süper Soru :) Yorumla külllkedisi +1 yıl Pek görüş almadi ama guzel soru uyuyor tavuklar Yorumla Rafayelll +1 yıl Sabaha seçilir ya.Uyku düzenim otursun diye dün hiç uyumadım daha beter oldu.Hâlâ 1 gram uykum yokBıktım gececi olmaktan sabah çıkıp gezmek istiyorum Yorumla külllkedisi +1 yıl Düzelmicek buyuk ihtimalle cunku ben kac kez senin gibi uyumadim gunduzleri yine duzene girmedi 😂 hem napcan gunduzu sevmem gece güzeldir Yorumla Rafayelll +1 yıl Ya 1 yıldır sabah 5 6 da uyanmayı özledim.Dün miss gibi bolca vaktim vardı Çalı çırpı toplayabildimNormalden Kat ve kat daha enerjik oluyorum onu fark ettim.Artık sabahlamak istemiyorum 😅😅Uyku hapı alıp akşam 11'de 3 tane içsemmi?Garatili olur Yorumla külllkedisi +1 yıl O uyku haplarini hic sevmiyorum insanin kafasini çok sersemleştiriyor. 3 tane niye iciyon bir tane iç Yorumla Rafayelll +1 yıl Benim gibi camışa anca yeter Yorumla külllkedisi +1 yıl Peki 😂 Yorumla
Berkanınaşkıyım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Var...@Berkan56❤ 2 2 Yorumla külllkedisi +1 yıl Hele çifte kumrulara bak sen 😂 Yorumla Berkanınaşkıyım +1 yıl 😘😂😂 Yorumla
tatlişşey Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl sennn :Ddgdg 1 8 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Demek öyle 😡 Yorumla tatlişşey +1 yıl @SσɳKαɱҽʅყα şaka yapıyorum ya kanki shfdjskf tabiki sen en baş halay başı sensn :D Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Çabuk mendili yolla bana sjsjsjs Yorumla tatlişşey +1 yıl @SσɳKαɱҽʅყα al kanki tiiiililililiğğ Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Lilililillililiili zilgitim kulaklarında cinlasin kanka sjsmsms Yorumla tatlişşey +1 yıl @SσɳKαɱҽʅყα hahhahahah çınlıyo hep birlikte ililiii sdfds Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Getirin oradan bi de çiğköfte harcı kolları sıvadım ben sjajaj Yorumla tatlişşey +1 yıl @SσɳKαɱҽʅყα hahahaha kank ya hemen hazırlatıyorum dsfdsgs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyy bu ne 🍋 0 2 Yorumla Rafayelll +1 yıl Ne var la gül gibi soru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Abdulrezzak 😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olmaz mı var :)
Rez Al ÇSSoru seçilicek :)
ÇSS soru ne 😂 ne kadar cahilim
Estağfurullah g*tümden uydurduğum bir şey zaten
Çok Süper Soru :)
Pek görüş almadi ama guzel soru uyuyor tavuklar
Sabaha seçilir ya.
Uyku düzenim otursun diye dün hiç uyumadım daha beter oldu.
Hâlâ 1 gram uykum yok
Bıktım gececi olmaktan sabah çıkıp gezmek istiyorum
Düzelmicek buyuk ihtimalle cunku ben kac kez senin gibi uyumadim gunduzleri yine duzene girmedi 😂 hem napcan gunduzu sevmem gece güzeldir
Ya 1 yıldır sabah 5 6 da uyanmayı özledim.
Dün miss gibi bolca vaktim vardı Çalı çırpı toplayabildim
Normalden Kat ve kat daha enerjik oluyorum onu fark ettim.
Artık sabahlamak istemiyorum 😅😅
Uyku hapı alıp akşam 11'de 3 tane içsemmi?
Garatili olur
O uyku haplarini hic sevmiyorum insanin kafasini çok sersemleştiriyor. 3 tane niye iciyon bir tane iç
Benim gibi camışa anca yeter
Peki 😂
Var...@Berkan56❤
Hele çifte kumrulara bak sen 😂
😘😂😂
sennn :Ddgdg
Demek öyle 😡
@SσɳKαɱҽʅყα şaka yapıyorum ya kanki shfdjskf tabiki sen en baş halay başı sensn :D
Çabuk mendili yolla bana sjsjsjs
@SσɳKαɱҽʅყα al kanki tiiiililililiğğ
Lilililillililiili zilgitim kulaklarında cinlasin kanka sjsmsms
@SσɳKαɱҽʅყα hahhahahah çınlıyo hep birlikte ililiii sdfds
Getirin oradan bi de çiğköfte harcı kolları sıvadım ben sjajaj
@SσɳKαɱҽʅყα hahahaha kank ya hemen hazırlatıyorum dsfdsgs
Öyle biri yok
Kimse
Yatagim
Güzelmişş 😀
Var.
var.