+1 yılTıpta Abazakus Caripaktus adıyla bilinen yaratıklardır sokakta yalnız gezmeleri çok tehlikelidir eğer sürü halinde görürseniz oradan hemen uzaklaşın çünkü saldırma ihtimalleri yüksektir.
Şaka bir yana azmış olan erkek tipi işte lafta çok şey yapar önünde kızın biri açsa delikleri karıştıracak olan tiptir yani bunu diyen adam bir bok yapamaz geneli :)05 Yorumla
Soran+1 yılYine de soylenmesi bile igrenc
- +1 yıl
iğrenç tabi öyle diyenler genelde şaka baabında söylerler ama işte bana göre aptallık yapıyorlar
Soran+1 yılEvet soguyoruz sizlerden
- +1 yıl
biliyorum bu yüzdende kız arkadaşım yok çünkü çevremizde böyle abaza adamlar çok ve kızlar hepimiz öyleymiş gibi bakıyor neyse iyi geceler
Soran+1 yılIyi geceler
En İyi Cevaplar
Yok, herkesin kendine göre bir zevki vardır mutlaka. Dünyanın en yalnız insanı bile kafasına cidden uymayacak bir tipte insan ile ilişki kurmak istemez. Pis kokan, bakımsız, düzgün konuşamayan, dinlemeyen-anlamayan bir insanı hiç kimse istemez. Hatta bu özelliklere sahip olanlar bile...
011 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur ama ben dile getirilimesinden rahatsiz oluyorum zaten
Soran+1 yılIste sıkıyor insani bu
Soran+1 yılEglenmeli miydik?
Soran+1 yılOlmadi sadece sizlerden nicin sogudumuzu bilin istedim o kadar
Soran+1 yılTabii digerleri memnundur ya zaten dimi
- +1 yıl
Cidden seni neden bu kadar rahatsız ettiğini yazarsan daha çok yardımcı olabilirim... Evet rahatsız edici bir söylem olabilir hele ki bir insanın yüzüne karşı söylendeyse. Ben bu söylemden rahatsız olan kişileri tanıdım ama senin kadarına denk gelmedim. Hatta bu yönde espri yapan bayanlar ile de tanıştım.
Soran+1 yılGuncellememi okuyun ve anlayin beni
+1 yıl97 yasinda neneye tecavuz ediliyosa nefes alsin yeter zihniyetini yasayanlar vardir ama bunu dile getirirler mi bilemem :D :D
03 Yorumla
Soran+1 yılFazkasiyla getiriyorlae rahatsiz olmamak elde degil
- +1 yıl
Konusmayi bilen birine bakmak lazim nefes alsim yetwr diyene değil biraz kulaklik ve duymazdan gelmeyi ogrenmekte gerek
Soran+1 yılGaliba
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbazalıkla alakası yok bence herkes o kadar çok yalnızkı artık dış görünüşüne göre değerlendirmeyi bir kenara bırakıyor.
34 Yorumla
Soran+1 yılYalnizlik mi baska bir sey mi?
Cevap sahibi+1 yılHer erkeği aynı değerlendirmeyin kimisi farklı bir amaç için söyler kimiside gerçekten yalnızdır
Soran+1 yılSence bu laf kizlara kimden gecti dersin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
neyi öğrenmeye çalıştığını anlayamadım.. var tabi ama sormanın asıl sebebi ne? hoşlandığın çocuk azdığı için arkadaşınamı sulandı? böyle şeyler olur.. ayrıca kusura bakma bir kızın peşinde sürünecek falan değiliz.. ihtiyaç halinde yapamadığımız için ameliyatlık olanlarımız var.. lafa gelince abaza demeyi iyi alışkanlık haline getirdiniz... peki siz niye naz yapmanın bokunu çıkarmadan he demiyorsunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılSiz bu kadar pislikken hic bir kiz size kole olamaz efendim bunu da boyle bilin!
Soran+1 yılNefes alsin yeter diyen kiz mi? Hangi cinsin soylemesi daha igrenc sence? He siz bunu gayet normal bir seymis gibi her ortamda soylerken sorun yok ama ben bu konuyu gundeme getirince suclu oldum oyle mi bir uzaklas ya
- +1 yıl
bana ordan pislik falan diye konuşma hakkını sana kim verdi... siz derken benim öyle bir ortamım yok herkesin kendine göre fikri var öyle alevlenmeye gerek yok bana hesap soracak pozisyonda değilsin.. herkes fikri neyse konuşur aklını başına topla sitenin kuralına göre davran beğenmediysen beğenmedim dersin.. işine geldiği gibi konuşmak sorunda değilim. sen bas git kırmayım kalbini
Soran+1 yılSen once kendi yazdigin cevaba bak ondan sonra bana hesap sor gerizekali gerizekali konusma
+1 yılŞu tip erkeklerdir;
j.bobiler.org/upload/photographs/2655286947.jpg
Not: Her erkeğin cinsiyeti erkek olabilir ama adam olması zordur. Adam olmayanlar nefes alsa yeter der genelde :)03 Yorumla
Soran+1 yılIgrendiriyorlar ama sizdwn
- +1 yıl
Pardon?
Şurayı kullanabilirsin; https://translate.google.com.tr/
Soran+1 yılİğrendiriyorlar ama erkeklerden diyorum oyle soyleyenler. Cok mu zor bunu anlamak
+1 yılNefes alsın yeter diyen erkek , parası olsun yeter diyen kızla aynıdır.
Bunu söylerken elbette dalgasına söyleniyor ve nie söylüyorsunuz dersen, kızlar kendilerini okadar gereksiz naza çekiyorlar triplere giriyorlarki bu tür laflar türüyor.01 Yorumla- +1 yıl
Ben dalgasına falan söylemiyorum. Nefes alsın yeter diyorum. Tipe Kiloya önem vermiyor. Bu konuyu açan kişi bu konuyu niye o kadar büyütüyor anlamıyorum. O kaslı erkek istiyor diye, ben de büyük göğüslü kız istemek zorunda mıyım? Ki istesem de istediğimi alamam zaten. Nefes alsın yeter diyoruz işte.
Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı. bu kelime çoğu zaman şaka amaçlı söylenir ama bu kadar alçalan da var. üstelik sevdiğinle isteyerek zevklre sevişmek varken one demek yaa ''nefes alsın yeter '' he gel 70 yaşında ki ninem de seni bekliyordu zatenn :) :) :) :) :)
00 Yorumlabir arkadaş anlatmıştı youtube ta en çok tıklananlar listesinde yapay vajina yapımını gormuş bu ülkede damacanaya giren insanlar var ne bekliyorsun :D
01 Yorumla
Soran+1 yılIgrencler gercekten midemi bulandiriyorlar
+1 yılErkeğin yokluk zamanında, ergenlik döneminde, uçkurunun iyice zirvede olduğu dönemde söylemiş olduğu şeydir. Abazalar yani. Takılmayın sizler onlara böyle düşünmeyenlerde var bunlar sadece laf kalabalığı ağzı olan konuşuyor işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSanirim oyle
abazalıktan bu sözü söyleyenler var. ama gerçek hayatta öyle kadınlar varki karşılaşsalar, zikiminde bir şerefi var derler :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHic dile getirmrseniz
Soran+1 yılBoyle seyleri dile getirmeseniz diyorumm. O kadar serefi olsa bu kadar asagilamazdiniz o serefli yerinizi
Soran+1 yılCok sukur
+1 yılHerzaman derim bunlar gizli bir örgüt, bir kabile :D Ben bunlara Etetapan diyorum bak bir altta sana kokuşmuş et parçası diyerek nasıl da kendini açık etmiş :D
06 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc ya
- +1 yıl
Etetapan kaynıyo aqmun sitesi, temizlemiyolar ki, varsa yoksa emicem, sokucam, yalıycam başka muhabbet yok, ama bu kabileye üye kızlar da var işin ilginci :D
Soran+1 yılHepsinden tiksiniyorum cidden
- +1 yıl
Sende kaşıyosun ama bunları böyle sorular sorarak :D
- +1 yıl
Evet hemcinslerim arkadaş çok haklı, artık bu işlere biraz ara verin, durulun biraz, bakın istemeyerek bende bu grubun içerisinde yer alıyorum :D Bırakın şu abazalığı l*n kızları kazanın, kazanın! Uzaklaştırmayın yeter lan, şimdi dağılın :D
Nefes s alsin yeter abazalik terimi değil. amac bacak arazi bosaltsin yeter güzellik aranmaz bakimli olsun yeter. su an yanimda olsa bitane dünyalar verilir:)
09 Yorumla
Soran+1 yılGayet abazalik
Soran+1 yılAciklik getirdigin icin sagol
Soran+1 yılBuradan bir beklentim yok sadece biz kizlari anlamanizi istedim.
Bu değimi kullananlar farkında olmadan
İki Cinsi birbirinden daha çok uzaklaştırıyor haberleri yok
Baksana Sen bir Kız olarak bunu diyenlerden uzaklaşmayı düşünüyorsun değil artık başkaları04 Yorumla
Soran+1 yılSadece bunu diyenlerden degil direk karsi cinsten sogutuyor
Soran+1 yılKeske varabilecek kadar zekalari olsa
Bu abazalık değil bir erkeksiniz sabah kalktınız ve alet havada yatağınızda kız yok çirkinde olsa bir kızla sabah kalktığınızda seks yapmak istersiniz. Ama bunlar anlık şeyler.
012 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da iradesiz olunmaz.
Soran+1 yılKadinlar zevk araci degildir
Soran+1 yılIgrenclesme. Siz mukemmelsiniz zaten
Soran+1 yılTabi tabi o yuzden zaten bu kadar kendinizi asagilayan ifadeler kullaniyor ve bir o kadar iradesiz varliklarsiniz :)
Soran+1 yılIsine gelmeyince kezban tabi. Bak bu da en cok yaptiginiz sey. Esprilerini de git baska yerde yap hic komik degilsin.
Soran+1 yılHihi ondan
Buda nefes alıyo kanks olmaz ole
https://i.hizliresim.com/32YQ45.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı. O kadar abazanlar var maalesef. Onları da öyle kabul etmemek gerek aslında.
05 Yorumla
Soran+1 yılDislansalar duzelirler belki
Soran+1 yılNe yoklukmus arkadas
Soran+1 yılAllah sabir versin
+1 yılo nefes alsın diyenler gırgırına derler. yoksa en tipsiz dediğiniz erkek bile seçicidir bazı şeyler arar kendi düşüncesine göre kızda..
010 Yorumla
Soran+1 yılBunu soylemeniz bile sogutuyor bizi sizden
- +1 yıl
bu da sizin sorununuz.. bunu söylemem benim de kullandığım anlamına gelmez cevabı dikkatli okursan genel geçer bişey demişim.. :)
Soran+1 yılBen de onu soyleyenler hakkinda konusuyorum zaten farkindaysan. Bu bizim sorunumuz degil sizin seviyesizliginiz
- +1 yıl
sizin demek yerine öyle düşünen erkeklerin demen daha uygun olacak, o da onlların seviyesi demen gibi.. olabilir maksat gırgır olsn. :)
Soran+1 yılGirgir anlayislari da yerlerde iste
- +1 yıl
olabilir bu erkeklerin dünyası anlayışı eğlencesi şusu busu işte
Soran+1 yılSunlari dislasaniz olmaz mi
- +1 yıl
sınır dışı mı edelim. kadın derneklerine söyle aktif olsunlar o zaman feminist şeyciklere
Soran+1 yılBiz zaten yeterince dislamisiz siz adam edin
- +1 yıl
iyi yapmışınız aferin..
Azgınlık halinde söylenmiş bir sözdür yani cinsel istek tavan yaptıgında göz birşey görmez. O yüzden her erkek az çok seçicidir en azından normal modunda ^^
03 Yorumla
Soran+1 yılOrda burada soylemeyin bari
Soran+1 yılNiye bagiriyorsun cevap atmasaydin o zaman
Bazı erkekler nefes alsın yeter diyor ama bazı kızlar da parası olsun yeter diyor ona ne demeli?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyni sey
Abazalik anne ve kiz kardesine asılacak kadar büyük bir tehlikeli hastaliktir lütfen her insana vaaza demeyin lakin sakasina yapılıyor bunlar
05 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Soran+1 yılAllah kurtarsin onlari
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılGörücü Usulüne Kalmış Olan
Çirkin Ama İstisnalı Olarak Zengin
Erkeklerdir ;)00 Yorumlavardır öyle diyenler :D amaç maksat bellidir zaten sevmek bizim işimiz ^^
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılKanka yokluk başıma vurdu qq demek yerine nefes alsın yeter deriz espirisine.
010 Yorumla
Soran+1 yılEspri seviyenizi acilen gozden gecirmelisiniz...
- +1 yıl
Erkekler arasında dönen bir muhabbet sonuçta seni çok ilgilendirmez yorumlarına baktım sözden soğumamiza sebeb oluyo demişsin pardon ama siz kimsiniz kaç kişi adına konuşusun? Soğumak kendi seçimindir. Espiri anlayışı da herkesde degisiklik gösterir komiklikte kalite aranmaz insanlar durduk yere de gulebilir. Senin görüşüne göre benim espiri seviyem düşük öyle mi :D komik.
Soran+1 yılErkekler arasinda donen bir muhabbetse bize duyurmazsiniz olur biter. Kizlar adina konusuyorum bir problem mi vardi? Gayet seviyesizsiniz (oyle soyleyenler icin konusiyorum sen nicin alindin?) Bunu soyleyenler dalgasina sakasina girgirina vs vs icin soyluyorsa evet espri seviyeleri yerlerde
- +1 yıl
Senin beynin farklı çalışıyo , hem bütün kızlar adına konuşuyosun hemde bütün erkekleri aynı şekilde yargılıyosun. Hemen gider bütün erkeklere söyleriz bidaha sana duyurmazlar. " Espiri seviyesi " diye birşey var doğru , tüm dünyadaki kriterleri sen mi ayarlıyorsun :D. Espiri seviyesi standartlari enstitüsü falan varda bizim mi haberimiz yok? Oturduğun yerden insanları kendi kriterlelerine göre yargılıyosun , kimsin ki sen? . Problem mi vardı demişsin buna benim yorum yapmam dogru olmaz ama kızlardanda cevap gelecegini sanmiyorum çünkü kimse senin genelleme yapmani diğer insanlarin adına konuşmani önemsemez çünkü saçma birşey.
Soran+1 yılEvet senin dogru bulduklarinda donuyor ya zaten dunya
- +1 yıl
Ben burada kimseyi yargılamadim ve doğru bildiğim bir düşünceyi söylemedim. Senin tek yaptığın yargılamak. Sıkıldım ve tartışmak istemiyorum iyi geceler
Soran+1 yılBen sadece dusuncelerimi soyluyorum. Iyi geceler
- +1 yıl
Yazmayacam diyorum ama cevap verilecek şekilde bitiriyosun. Sadece düşüncelerini söylemiyosun , espiri seviyen düşük diyerek insanları aşağılıyosun.
- +1 yıl
Konuşmandan anladiğim kadarıyla birine sinirlenmişsin sen acısını genelleme yaparak çıkartmışsın ve şu an sakinsin , bunu gerçekten düşünen erkek aşırı basit erkektir ama genelde erkekler arasında dönen ve sadece erkeklere komik gelen bir muhabbet. Tartışma için Sağol sevdiğim birşeydir , iyi geceler tekrar.
hayır bu bir gerçek :D put mankenlerle bile cinsel ilişkiye giren bir gruptan ne bekliosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBir sey beklemiyorum sadece igreniyorum tiksiniyorum.
Kendileri sadece nefes alabildikleri için diyorlardır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Ben arkadaş ortamında güzel kız geçince laf ortasında şakasını diyorum l*n oglum güzellik önemli değil nefes alsın yeter ama hiç birinde ciddi değildim
00 Yorumla
+1 yılbazı kişiler cidden boyle mal beyinli olan hemcinslerim var onlar işte en çok nefret ettiğim insna tipi o değil bu sefer buutun kızlar hepimizi aynı sanıyor :@
00 YorumlaMalesef ukrayna'da yaşamıyoruz o yüzden böyle bir deyim oluşmuş bizde. Mesaj yerine gitmiştir umarım 😀
06 Yorumla
Soran+1 yılTamamen sacmaladin su anda
Soran+1 yılSizin mukemmel oldugunuzu unutmusum pardon.
keşke nefes almasa dediklerimizdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
bazı kadınlar nefes almasada olur yani tamamen gereksiz..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbeti iyiyse tipe bakmam, seks için değil sadece muhabbet için olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyisin
Yok oyle birsey ya msksay makara ama bazilari gercektende oyle
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef...
kızlar sanki demiyor :D nefes alıp vermesinede bağlı
01 Yorumla
Soran+1 yılKizlar mi uretti peki bu lafi?
Nefes alsin yeter deme ? Esekler de vs nefes aliyo?
03 Yorumla
Soran+1 yılSence hemcinsinizden ya da diger canlilardan mi bahsediyor gibi gorunuyorum?
Soran+1 yılSen asagiya yazdigimi bir anla oyle gel
Kimi öküzler okadar ciddi ki hele yere bassın felan dyip hayvan bile zzzzz var nasıl zihniyet bu mk
04 Yorumla
Soran+1 yılIyy gercekten midem bulandi
Soran+1 yılAllah ahlak versin
+1 yılOo laf eskide kaldi artik. 60 yasinda olsun agzinda tek disi olsun oldu :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNe fark eder. Abaza abazadir
- +1 yıl
A ba za kokeni kadindan turemistir :) ne fark eder kadin kadindr
Soran+1 yılNeyin kafasindasin?
- +1 yıl
Gerizekali ca bir soru sormussun genelleme yapmissin. Tiyee aliyoruz seni. Bwnimkinin kafasindayiz
Soran+1 yılSoruyu da seninkinin kafasiyla okudun herhalde :)
- +1 yıl
:) manyak
Duruma göre değişebilir :D ama gel gelelimki bazı kızlar değil nefes almak oksijen tüpü bağlasak giderleri yok :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKimin gideri var demedik zaten
Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı. okadarının da olacağını düşünmüyorum herkesin bir zevki var
08 Yorumla
Soran+1 yılVarmis oyle diyorlar baksana
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılCok sukur
Soran+1 yıl:))
Herkes seçici olmak zorunda değil. Onda da delik var sonuçta. Ne fark eder ki?
00 Yorumla
+1 yılKimseyle cikmadim cikarsam ciddi Düşünürüm. Nefes alsin yeter niye diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4 bin tl maaş alan biri çıkma teklifi etti kabul etmedim neden mi biraz güzel olsun yüzüne bakılacak kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılBravo
+1 yılSekse düşkünüm ama nefes alana bakmıyorum en azından vücudu eli yüzü düzgün ve istekli olan olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBununda bir degeri haysiyeti var herkeze kalkmaz:)
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim oyledir.
- +1 yıl
öyle öyle dert yapma:)
+1 yılEvet var ama o abazaliktan değil sevgilisizlikten kaynaklanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiyorum
- +1 yıl
Bu kafada olduğun sürece bir bok olmaz zaten
Soran+1 yılBok olsun istemiyorum zaten.
- +1 yıl
bok olmasını istemiyorsan bana takılacaksın :D adım Aykut sende söyle memnun olalım :
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yani güzelde aynı organ ver cirkindede aynı organ var.
01 Yorumla
Soran+1 yılSizdeki igrenclikle de birlesince ortaya bu cikiypr demekki
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette var mesela ben
nefes alsın yeter benim için01 Yorumla
Soran+1 yılPisliksin
Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. dalgasına tabiki de :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSoguyoruz ama sizden haberiniz olsun. Sonra kizlar erkeklere okuz deyince de genelleme yapmayin dersiniz.
+1 yılooo çok var. neyseki öyle değilim.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur
- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılböbrekleri iyi su süzer de var:D
012 Yorumla
Soran+1 yılSirf pisligine mi soyleniyor bunlar?
- +1 yıl
Ks de belli başlı saçma sorular var ya 90 80 90 nım falan soruları bunlara yazılıyor genelde
ama genel bir ifade
erkek muhabbeti işte
azgınlığın abazalığın sınırını çizen bir deyim
bazen işleri oralara kadar getiren gençler var:D
Soran+1 yılGidin kendi aranizda konusun o zaman. Biz duymak istemiyoruz.
- +1 yıl
sordun söyledim
seni rehin alıp muhabbet mi ettik
zoruna gittiyse okuma
ki bu muhabbetler beni sarmaz
nefes alsınlar listesine sende girersin haberin olsun
bu tavır hiç hoş değil
Soran+1 yılRehin almaniza gerek mi var her ortamda okuz gibi konusuyosunuz bunlari zaten
- +1 yıl
ben erkekleri koruma kollama derneği başkanı mıyım?
banane l*n kim ne konuşuyorsa
madem bu kadar rahatsız oluyorsun koy lafını uzaklaş
Soran+1 yılErkekleri koruma kollama dernegi gibi konusmazsin olur biter
- +1 yıl
oküz gibi koşuyorsunuz demek ne demek?
yazdıklarını okuyamıyorsan tekrar oku
geniş zaman ve çoğul konuşuyorsun
ben bana laf söylendiği için konuştum
ayrıca sesimi bile duymadan konuştuğumu bilmen çok garip
sayın nefes alan
Soran+1 yılErkekler olarak konustugum icin oyle soyluyorum alinip alinmamak sana kalmis
- +1 yıl
yok ya
ne yazdığını bilmeyecen
sonra alınıyorsan diyecen
ne kadar dangalak varsa topla başına
sonra gel geniş geniş çoğul çoğul konuş
vay efendim sana bişey diyen mi oldu
öyle 3 köfte 5 kuruş yok
- +1 yıl
hee hee tamam ok kib bye aeo
+1 yılBir çeşit sevgiden yoksun insanlar topluluğu.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki
+1 yılCinsel açlığı zirve yapmış erkekler
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazikki
+1 yılEvet varlar. Gözümle görmesem inanmazdım !
01 Yorumla
Soran+1 yılKahretsin
+1 yılya lafta söylenir onlar yoksa öyle şey olmaz :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılCok sukur
+1 yılValla sizdede kese kagidi kullaniyoruz
04 Yorumla
Soran+1 yılSen al o kese kagidini... Geizekali
- +1 yıl
Kese kagidini duyunca yazamadin senmisin tum erkekleri abaza goren elizabete talim edip gene sana bakmayanlar cikar burada beyler destek atin
Soran+1 yılTum erkekleri abaza gormedim gerizekali soruyu da oranla okudun herhalde. senin gibiler zaten sadece elizabathe talim etmekle kalirlar.
- +1 yıl
Cok ilgilenmissin belli hahaha
+1 yılGerçekten söylüyorlar kıtlık var Türkiye de
00 Yorumlaeşeklere sulananlar ülkesinde bu soru sorulmamalı
02 Yorumla
Soran+1 yılYazik dimi
ben nefes almasa bile yeter diyenim
03 Yorumla
Soran+1 yılBravo cok iyi halt ettiniz...
Nerden duydun o abaza degil canım cahilliktir
02 Yorumla
Soran+1 yılCahillik mi? Hepimizin dilinde zaten. Igrencsiniz.
+1 yılher zaman değil yalnız şu an o kıvamdayım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılBazen abazasin yani.
- +1 yıl
galibaa evet :))
Soran+1 yılGaliba pisliksin
- +1 yıl
he ya :(
Soran+1 yılOf !
bu derece abazalar var emın ol
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur