Tutup da bu konuda tez yazacak değilim konuyu uzatmanın anlamı yok kısaca soruyorum, sen ne düşünüyorsun bu gibi konularda diyerekten; "Tek taraflı çabayla ilişki veya arkadaşlık yürütebilir misin?"
Gündüz hayalimde gece düşümde...

Asla böyle bir çabaya girmeyin ben yaptım büyük bir hata ilerlemiyor ilişki anca kendiniz yoruluyorsunuz ve bıkıyorsunuz artık sevginiz varya o kadar farklı bir hisse dönüşüyor ki yapmayın kendinize yapacağınız em büyük kötülük olur geceniz sabahınız bir birine girer
Yürütemezsin ne kadar çabalarsan çabala yorulursun bi zaman sonra tükenirsin durup bakarsın karşında çabalayan biri yok kendine bakarsın kime bu çaba değer mi cevap bellidir o cevap seni mahvetsede yurutemedigin için olece bitirirsin istemesende sevgili olsn arkadaş olsn aynı şey...
Tek kanatlı kuş uçmaz. Tek taraflı çabayla mümkün değil bu.Çabalayan insan bir süre sonra yorulur ve vazgeçer. Ancak ilişkiler karşılıklı emekle,özveriyle devam eder
Hayır tek taraflı hiç bir şey yürümez.
İki taraflı çaba ve emek gerekir.
Cevap
21Cevap
Yürümez.. ne tür ilişki olursa olsun tek tarafın çabasıyla olmaz. Bencil, egoist insanlar kadar irite olduğum bir insan modeli yok.. Bu insanlarda her an terkedilmeye mahkumlar...
Tek taraflı olmamalı 2 taraflıda insanlara inat güçlü olmalı ikiside gereken fedakarlığı yapmalıdır bir ilişikim olmadı eğer olacaksa da öyle olmasını dilerim.
Sevilmediğinizi hissettikten sonra çabalasanız ne fayda?
Tek tarafli iliski monologlari, uzun geceleri ve paranoyalari beraberinde getirir. Kendine yaparsin, ugrasini ver olmuyorsa yolunu degistir ✌️
Öyle bir yürütürüm ki, bir gün hızımı alamayıp ışık gibi söner kaybolurum ortalıklardan, sonra arasınlar da bulsunlar beni, bulabiliyorlarsa.
Ölmek istiyorsan o süreçte yaşlanmak istiyorsan seversin ama o kadar kafayı yemedim sevilmedigin yerde durmak pişmanlıktir
Hayatta hicbir şey tek taraflı olmaz. Durum ne olursa olsun bir isteksizlik hem dostluğu hem sevgiyi kırar
Bir yere kadar evet ancak yorulduğunla kalırsın, yokuşa kadar itekleyip yokuşu çıkamayınca geri başladığın noktaya dönmek gibidir.
Bi ilişkinin veya arkadaşlığın yürümesi için sen ben değil biz olmak lazım tek taraflı çaba boşa sarf edilen zaman kaybıdır
Bu zamana kadar çok yürüttüm ama bundan sonra yürütemem. Çünkü artık yoruldum. Gücüm bitti tükendi. Biraz da karşı taraf çabalasın yeter artık.
Tek taraflı olan sevgi sadece annenin evladına olan muhabbetinde gizlidir. Digerleri iliski veya arkadaşlık sayılamaz bana göre.
Ne ben yürütebilirim ne de herhangi biri. Tek taraflı olan hiçbir ilişki yürümez bence, yürüse bile sağlıklı yürümez.
Tek taraflı çaba bir yere kadar goturebilir ancak. Mutlaka bir yerden sonra karşılıklı olmalidir.
Kesinlikle hayır, yürümez
Biri feda ederken diğeri kar ediyorsa olmaz olmaz
Kafadan noksanı varsa veya aşırı iyi niyetli bir yapıya sahipse yürütebilir ancak.
Yürümüyor. Bir süre kendi gücünle ittiriyorsun, yorulunca bırakıyorsun haliyle
tek tarafla olduğum yerde dönerim ilerlemesi için iki tarafında çabasi gerek..
yürütemem..
Tek başına ne arkadaşlık yürür ne de ilişki bu durum sürekli yorar
İstesen bile yurutemezsin zaten. bi yere kadar gider anca
Yok yeğen, bin kaleden girdim bir gönüle giremedim buyurmuş Şahlar Şahı
Hayır herşey karşılıklı. Karşılıklı olmayan hiçbir duygu o ilişkiyi yürütemez. Mutlaka bir gün biter
Yürüyebilir ama uzun ömürlü olamaz aşk sevgi iki insan üzerine kurulur tek insan üzerine değil
Hayır, öyle bir şey yapmam.
Tek taraflı hiçbirşey olmaz ne iş ne aşk bencillik olur o ☺️
Yurutemessin tek tarafli bı yere kadar devam eder sonra zaten yorulursun çünkü bütün yük sendedir.
şu an tek taraflı çabayla eski sevgiliyle arkadaşlık ilişkisi yürütüyorum
denedim ama olmuyor boşuna uğraşmış oluyorsun en sonunda
tek tarafla olmuyor be
Ben sana çok yükseliyorum bea
nasıl
Yükseliyom işte
Tek taraflı hiç bişiy olmaz
Bu benim için mümkün değil.
Tek taraflı ne kadar uğraşsanda olmuyor olmaz
Tek tarafli hicbirsey yurumez
Tek taraflı bir şey yürümez ki.
Niye yoralim kendimizi