Avrupali kizlar bizden daha guzeller kendimi ezik ve cirkin hissediyorum?

hem akıllilar hem sanslilar hem zenginler hem cok iyi sartlara sahipler hem de çok guzeller. sadece aveupali kizlar degil avrupali erkeklerde öyle. yani nedense kendimi hayata 2. sinif insan olarak gelmis gibi hissediyorum. esmerim evet yüz hatlarım güzel degil burnum bicimsiz fizigim iyi degil nekadar bakimli olursam olayim sarisin mavi gözlü gunes gibi parliyan o kizlar gibi olamam. ayrica avrupali erkekler hicte esmerlerden hoslanmiyor ingilizce biliyorum ve avrupada yasiyorum kullandigim cogu uygulama yabanci dilde ve türklerle alakali sorulan sorulara bakiyorum istisnasiz hepsi sarisin kizlari ve avrupali kizlari seviyor hatta nekadar avrupaliya benziyorsan okadar guzelsin turk kizlarindan da sadece avrupali gibi gorunenleri guzel buluyorlar
ben tam bjr ortadoguluyum siyah sac kara kas kara göz kendimi sanssiz cirkin ve 2. sinif vatandas olarak goruyorum bukonuda cok uzgunum ama bunlar gercekler degil mi ki sanki?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar kusura bakmayalim ama onlarin sade makyajsiz hali senin benim makyajli guzel giyinmis halime bin basar maalesef ve kendimi cok yetersiz buluyorum onlari gordukce. avrupali erkeklerde turk erkeklerine bin basar. cok sansisiz
Avrupali kizlar bizden daha guzeller kendimi ezik ve cirkin hissediyorum?