Arkadaşlar sınıf arkadaşım (kız) sürekli beni taklit ediyor ilk başlarda instagramdan istek attı bende kabul ettim.
storye bir şarkı atsam yarın gider aynısının remix veya normal halini katar.
ilk baş belki tarzımız aynıdır dedim
sonra yavaş yavaş giyinişimi kopyaladı yırtık kot giysem ertesi gün oda giyiyor, saçımı örsem oda örüyor, kot ceket giysem aynısının benzerini özenle giyiyor.
bıktım artık
komik olan ise ben yaptıgım şeyler hakkında hiç övgü almadım zaten çevremde yok ancak o yağtıgında insanlar ona iltifat ediyor beni taklit ediyor.
instagramda bir post atsam ertesi gün farklı filtreyle aynı pozu yaparak instaya katıyor bacım
anlamıyorum ben onu engeledim ama ben onu fake hesaptan takip ediyorum galiba oda beni takip ediyor.
Okulda ismimide özentiye çıkarmışdı bana özenmesine ragmen. Saçımın uç kısmını sarı yaptım ertesi gün oda yapıp post atmış okulun ifşa sayfasında beni atıp tutuyorlar özenti diye dövemiyorumda kızın kız arkadaşından çok erkek arkadaşı var gücüm yetmez. Bıktım artııııık nasıl kurtulacam aglıyorum şuann
storye bir şarkı atsam yarın gider aynısının remix veya normal halini katar.
ilk baş belki tarzımız aynıdır dedim
sonra yavaş yavaş giyinişimi kopyaladı yırtık kot giysem ertesi gün oda giyiyor, saçımı örsem oda örüyor, kot ceket giysem aynısının benzerini özenle giyiyor.
bıktım artık
komik olan ise ben yaptıgım şeyler hakkında hiç övgü almadım zaten çevremde yok ancak o yağtıgında insanlar ona iltifat ediyor beni taklit ediyor.
instagramda bir post atsam ertesi gün farklı filtreyle aynı pozu yaparak instaya katıyor bacım
anlamıyorum ben onu engeledim ama ben onu fake hesaptan takip ediyorum galiba oda beni takip ediyor.
Okulda ismimide özentiye çıkarmışdı bana özenmesine ragmen. Saçımın uç kısmını sarı yaptım ertesi gün oda yapıp post atmış okulun ifşa sayfasında beni atıp tutuyorlar özenti diye dövemiyorumda kızın kız arkadaşından çok erkek arkadaşı var gücüm yetmez. Bıktım artııııık nasıl kurtulacam aglıyorum şuann
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Takma boş versene İyi olan her şey her zaman taklit edilir bizi taklit edenlere kafayı taksaydık ohooo
Takma boşver ama sağda solda söyle beni taklit ediyor diye
taklıtler asıl olanı yaşatırmış
Bizene bundan m k bizi germiyo
Burası bi soru platformu germiyorsa git yazma ya kafana silah tutup yazmı diyiyoruz
Defol
Taklit ediliyorum? Bu nasıl bir soru? Git Türkçe öğren
Ya hastamısın nesin sen ya? Soruyu begenmediysen defolup gidersin herkez burda kendi sorunlarını anlatıp tavsiye istiyor. Sorunun başlıgında bir kusur göremiyorum, benim türkçemi sorgulaya sorgulaya kendi türkçenizi sorgulamayı unutunuz herhalde “Bizene bundan m k bizi germiyo” çogul konuşmayacaksın tekil konuştugun için “beni” diyeceksin “germiyo” degil “germiyor” diyeceksin. Hasta insan sanki kafana sxilah dayayıp zorla soru okutuyoruz iyi misin sen
Tamam da bizene kardeşim
Espri de yapılmıyor ya djsjkknskak
😂
Esprimi yaptın tamam o zaman pardon