Yoklama kaçağı olarak görünüyorum fakat e devletten bakınca 2023'e kadar ertelememin bulunduğunu söylüyor?

19 yaşıdnayım lise mezunuyum ve bu yılın tamamını sayarsak herhangi biryerde okuamdan 2 yıldır üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum geçen mesaj olarak yoklama kaçağı olarak aranmaktasınız siye mesaj geldi ve e devletten (Yükümlü Yoklama Başvurusu / Aile Hekimi Muayene İşlemleri / Askerlik Şubesi Başkanlığı İşlemleri) işlemlerini yapmamı istiyor. Dediğim gibi e devletten bakınca 2023e kadar ertelenmem bulunuyor ama Yükümlü Yoklama Başvurusu formunu doldurduğumda da banaAskerlik Ertelemenizi Neden İptal Etmek İstiyorsunuz diye bir soru yöneltiyor ve şıklar arasıdna sadece bedelli askerlik yapmak istiyorum ve askerlik yapmak istiyorum var. Bana bir akıl veririmisiniz ne yapmalıyım (Bana yapmamı söylenen diğer iki şeyi yaparım fakat az önce söylediğim formuda doldurmamı isityor) Ne yapmalıyım? Askerlik şubesine gidip durumu söylicem fakat haftasonuna girdik ve 2 gün boyunca bir şey yapamıcam.
Yoklama kaçağı olarak görünüyorum fakat e devletten bakınca 2023'e kadar ertelememin bulunduğunu söylüyor?