Eşcinsellik arttı gitti. Önceden de varmış. Sizce bu bir hastalık mı? Tedavisi var mıdır? Farklı hissettikleri için dışlanıyorlar. Ama böyle olmayı bilerek seçtiklerini zannetmiyorum. Kimse böyle olmak istemezki. Neler düşünüyorsunuz merak ediyorum saygılar 🤗
Yetişme ortamının, yaşanmışlıklarının etkisinin de içinde olduğu, ve insanın kendini keşfederken var olduğu ortamla şekillenen bir durum bu. Psikolojik rahatsızlık, tercih veya nasıl adlandırılırsa adlandırılılsın, bence aykırı bir şey. Ama bu düşünceme ek olarak da bağırıp çağırarak, rencide ederek, hor görerek de çözümlenemeyecek bir durum tam olarak. Bu insanları; Araştırmak için, onlara imkan verilip dinlenebilecekleri bir ortam sağlandığında hayat hikayeleri zaten nedenlerini ortaya vuruyor.
Ve ek olarak halen İtalya nın Pompei şehri, Kur-an daki lut kavmi midir bilemiyorum ama, bazen o toplumda doymamışlığın da bir sonucu olarak çıkıyor karşımıza.
İlk olarak bu doğuştan geliyor, ben bisexual olmaktan mutluyum ve insanların görüşleri beni ilgilendirmiyor ve ben bu konuyu ailemle hayla konuşmadım (15 yaşındayım) ve evet tepkilerinden kususra bakmayın ama hayvan gibi korkuyorum ama ailemin tepkisi ne olursa olsun ben mutlu olcağıma şu andan itibaren söz veriyorum.
Olmadıgı ispatlandı. Hala bunu konuşuyoruz... Yani kim kimi seviyorsa onunla beraber oluyor, bize ne bundan? Saygı duymak zorunda herkes. Sen ben erkeklerden hoşlanıyım bari dediğini hatırlıyor musun? Kadınla erkek arasında seçim yaptığını. İnsanlarda öyle işte, içgüdüsel
Dışlamak islam dininde yok. Bizim halkımız kendi kendine din yazmada çok usta. Peygamber efendimizin müslüman olmayan arkadaşı bile vardı. Hatta kuşu öldü diye ona geçmiş olsun demeye gitmişti sanırsam
Bilmem ama herkes kendi hayatına bakmalı ve insanları eleştirme hakkını kendi de görmemeli. Kimse mükemmel değildir, bir bakmışız kınadığımız ne varsa başımıza gelmiş🤷♀️
İstemeseler neden kendilerini bu kadar savunuyorlar? Twitter'da gördüm; Birisi, "Cinsiyetiniz nedir?" diye sormuş, başka bir kişi, "Ben erkeğim." diyor. Tweet sahibi de, "Hayır, senin bir cinsiyetin olamaz. Cinsiyet diye bir şey yoktur." diyor. Bir bu kadar saçma olaya ve yazışmayı gördüm. Hepsi olmasa da çoğu kafayı yemiş.
Böyle olmayı kendileri istememiş olabilirler ama cinsel organı neyse o dur cinsiyeti mesela erkek se ve kadinliga eğilimi varsa tedavi olmalı ya da tam tersi kiz da ve erkekliğe eğilimi varsa yine tedavi olmalı ve değişmeli yanlış miyim en azından böyle düşünüyorum ben. Mesela bazen çift cinsiyeti doğanlar var Allahtandir bu ama dedigim gibi görünüşü kiz sa veya erkekse diye organını aldırır
Herkesin yorumu farklı ama bence hastalık ve biran önce tedavi edilmesi gereken bi hastalık çünkü zaten milletimiz çok karşı buna en azından bir çoğu karşı oldukları için ister istemez tepki veriliyor bu tepkiye de lgbt üyeleri daha fazla tepki veriyor ve bir çatışma oluyor zaten dinimizde de kuranda lgbti sapitmis insanlar olarak nitelendiriyor dolayısıyla biranönce tedavi şart
1974 senesinde lgbt'nin hastalık olmadığı açıklanmış. Soru sahibi bunun dini açıdan ne olduğunu sormuyor hastalık mı değil mi onu soruyor. Tedavi diyorsunuz ama eşcinseller tedavi olunmaya çalışılmış zaten ama hiçbir faydası olmamış.