Büyük abdest, küçük abdest fark etmez.
Yaptınız mı hiç?
+1
Yaptınız mı hiç?
+1
Misafirlikte altıma yapmadım. Daha kötüsünü yaptım.
Yıl 1996. Bendeniz o zamanlar 6 yaşındayım. İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde ikamet ediyoruz. Oturduğumuz evden başka bir eve taşınacağız. Kiralık ev ararken Kiralık ilanı olan bir gecekondu gördü annem. Sahibini çağırttık kadıncağız roman (Çingene) çıktı. Çocukluk işte çingenelerden korkuyorum. Annem kadınla pazarlık yaparken "Ev pis" deyip tutmasınlar diye kadının evinin içine sı*tım. (Yanlış anlaşılmasın kiralık olduğu için boş ev. Eşyası yok...) baya böyle indirdim donumu sı*tım... Sonra çıktım dışarı annem zaten kadınla anlaşamamış. Boşuna sıçtığımı düşündüm. Aradan bi kaç gün geçti. Arkadaşlarla oynarken tesadüf bu kadın çıktı karşıma... Evime nasıl sıçarsın diye bi güzel dövdü beni... O gün bu gündür kimsenin evine sı*madım...
😂 kadın b. ktan sen olduğunu nasıl anlamış
Nasıl anlayacak ben evden çıkınca arkamdan eve girmiştir. Kendi sıçmadıysa tek seçenek, eve en son giren ben kalıyorum
O da doğru 😅
Hayır ama böyle şeylere gülmeyin. Bende bir soru sormuştum zamanında en rezil anınız diye biri Tekirdağ' dan İstanbul' a otobüsle giderken ishal olduğunu ve zor tuttuğunu söylemişti ve bende çok gülmüştüm ama kötü niyetim yoktu. Bende Kırşehir İstanbul otobüsüne bindim ve durulan yerde telefon çaldı konuşurken çiş. ımin varlığını unuttum. Ve Ankara 'ya kadar da otobüs durmadı 1.5 saatlik yolda benim gibi uzun süre tutamayan biri elbette tutamadı. Kışın ortasında kimse fark etmesin araçta kokmasın diye yol boyu klima açık İstanbul' a vardım 😅
Anlayacağın rezillik diz boyu
Cevap
2Cevap
Her gittiğim misafirlikte altıma yaparım
EVET WJSJQJDKWJMDDKNEKSK
Hayir
Bende oldu ya :D
Yok daha neler 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?