Ben kendi isteğimle kapandım ama kapalılık benim karakterime hiç uymuyor, kapandığımdan beri özgüvenim düşük, kapalılara göre kıyafet bulmak çok zor, beni çok kısıtlıyor, arkadaşlarımın yanında çok kötü hissediyorum, kapalı olmak çok zor. Sadece günah olduğundan korktuğum için hâlâ kapalıyı ama hiç kapalı olmak istemiyorum ne yapacağım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dostum islamın en büyük insanlarından biri havva türbanmı takıyordu elbisemi biliyordu. şu an hala vahşi kabileler var çıplak geziyorlar. Adamlar elbise bulamıyor. Allah onları cehenneme gönderirken ne dicek açık giyindinizmi dicek.
Herkes durumuna göre yargılanır
Öyle bi dünya yok malesef hem madem öyle niye kutuplara yakın yerlerde 2 bucjk saat oruç tutuluyor bizde 18 saat tutuluyor.
sen bilirisin, ünide kapalıyken açılan çook kız gördüm :)
Kapalıyken sonradan açılan bir sevglim vardı ailesi yüzünden kapanmış ondan üniye gelince açılmış.
Açılmak istiyorsun kimseyi dinleme başkalarına göre yaşamak aptallıktır
İnsanların birşey demesinden korkmuyorum zaten, benim korktuğum günah olması sırf bu yüzden hâlâ kapalıyım ama hiç istemiyorum.
Günah olsa ne olur olmasa ne olur herkes mutlu olduğu gibi yaşamalı hayatını dini ezberler üzerine kurarsan mutlu olamazsın burada gelip sorgularsın
bu senin tercihin zaten şu an istemeden kapalı geziyosan bu iyi bşey diil zaten
aç aç kızım ne bu ya kapanmak çok saçma açıkkkende namazını kılar kapatırsın bu ne ya sanki Arabistanda yaşıyorsunuz. çok özendiniz yane
Kur'an da yazıyor açılırsak günah napalım😔 ama hiç kapali olmak istemiyorum
bizde elhamdüliilah müslümanız kuranda okuyoruz öyle bir şey yazmıyor
okudunuzu mu anlamıyorsunuz nedir anlamadım yane
böyle söyleyerek insanları kandırıp köle düzenini getirmeye çalışıyorlar
uyanın artık
Örtünme konusu Kur'an'da, Ahzab Suresi'nin 59'uncu Ayeti ve Nur Suresi'nin 31 ve 60'ıncı ayetlerinde geçmektedir. Kur'an'da geçen "Hımar' kelimesi 'Baş örtmek' anlamına değil, sadece 'örtmek' anlamına gelmektedir. ... Oysa ne ayette ne de Kur'an'ın hiçbir yerinde 'hımarü-re's' diye bir tanımlama yoktur.
Evet o yazılarıda okumuştum ama herkes farklı birşey söylüyor işte hangisine güveneceğimi bilmiyorum. Bir yandan çevrem hep kapalı olduğu ve yıllarca insanlar da kapandığı için baş örtmek doğru geliyor. Bir yandan da erkeklerin saçı ve kadınların saçı arasında hiçbir fark yok kadınların kapatıp erkeklerin kapatmaması ve saçtan tahrik olunması çok saçma geliyor.
Aslında nasıl rahat ediyorsan öyle giyinmelisin arkadaşım
kendi isteğinle kapandıysan kendi isteğinlede açılabilirsin rahat ol
Dünya zevkleri mi? Cennet mi tercih senin
Erkek olarak söylemesi kolay tabi kapali olmak ne kadar zor ve kısıtlayıcı biliyormusun?
Belirttiğim gibi tercih senin :) Erkek olmanın da zorluğu var
Ne gibi zorlukları var? Kadınlarınki kadar zor değil
Mahremiyet sadece kadınlar için geçerli değil. Hepsinin kendine göre zorluğu var.
Sizinki diz kapağı ve göbek arası kadınların sadece yüzü ve elleri açık olabilir hangi mahrem zor sence 😂
Kendini haklı çıkaracak bahaneler arıyorsun. Artık doğru olduğuna inandığın kararı ver. Hesabı bana değil Mevlaya vereceksin vereceğiz
Vereceğiz zaten orada sıkıntı yok ben zor olduğundan bahsediyorum KAPANMAK ÇOK ZOR