Aile & Toplum Açıköğretim "ortaokul kayıt yenileme için gerekenler nelerdir" ? Leman_cık Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Açık lise değil. Açıköğretim ortaokul için kayıt yenileme için hangi belgeler gerekiyor? Teşekkür ederim görüş için. Açıköğretim "ortaokul kayıt yenileme için gerekenler nelerdir" ? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Para yatırmak yetiyor galiba. İnternet sitesinde her bilgi yaziyor. 1 1 Yorumla Leman_cık +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yenileme için belge gerekmiyor ilk kayıt ise fotoğraf gerekiyor yenileme için sadece harç ücretini yatırıp dekontu halk eğitime götürmek yeterli 1 5 Yorumla Leman_cık +1 yıl Peki kimlik fotokopisi falan gerekiyor mu? 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sadece kimlik ben 2014te yazılmıştım ortaokula ama değiştiyse bilmiyorum en net cevabı halk eğitimden alırsınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşınız 18den küçükse bide veliniz gerekiyor değilse tek başınıza yapabilirsiniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet dediğim gibiymiş ilk kayıt için sadece vesikalık fotoğraf gerekiyor Yorumla Leman_cık +1 yıl Teşekkür ederim, @Gizliüye 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl merhaba kac yasındasınız velınızle olması gerekıyor 1 2 Yorumla Leman_cık +1 yıl 19... Yorumla Koşucu54 +1 yıl 19 yaşındakinin veliye ihtiyacı yok Yorumla
geceminmavisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha önce kayıt yaptın mi? 1 6 Yorumla Leman_cık +1 yıl Evet. İlk kaydımı "31 ağustos, 2020'de" yapmıştım. Yorumla geceminmavisi +1 yıl Geçen eylül ayında kayıt yenilemeyen öğrenciler 15 şubata kadar kayıt yenileyip 25 şubattaki sınava girebilir. Eğer geçen eylülde kayıt yenilemediysen yarın halk eğitime para yatır ziraat bankasından 50 lira. Sonra ders seçip kitaplarını alabilirsin. Yorumla Leman_cık +1 yıl Teşekkür ederim. 😊 Yorumla geceminmavisi +1 yıl Hatta aöo sitesinde her şey ayrıntısına kadar yazıyor. Bir bak istersen. Yorumla Leman_cık +1 yıl Tekrardan teşekkür ederim. Yorumla geceminmavisi +1 yıl Rica ederim. 😚 Yorumla
UnhappyKing Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bilgim yok ama googleye yazsan daha iyi bir sonuç alırsın eğitim önemli yaş önemli değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Para yatırmak yetiyor galiba. İnternet sitesinde her bilgi yaziyor.
Teşekkür ederim.
Yenileme için belge gerekmiyor ilk kayıt ise fotoğraf gerekiyor yenileme için sadece harç ücretini yatırıp dekontu halk eğitime götürmek yeterli
Peki kimlik fotokopisi falan gerekiyor mu? 😊
Yok sadece kimlik ben 2014te yazılmıştım ortaokula ama değiştiyse bilmiyorum en net cevabı halk eğitimden alırsınız
Yaşınız 18den küçükse bide veliniz gerekiyor değilse tek başınıza yapabilirsiniz
Evet dediğim gibiymiş ilk kayıt için sadece vesikalık fotoğraf gerekiyor
Teşekkür ederim, @Gizliüye 😊
merhaba kac yasındasınız velınızle olması gerekıyor
19...
19 yaşındakinin veliye ihtiyacı yok
Daha önce kayıt yaptın mi?
Evet. İlk kaydımı "31 ağustos, 2020'de" yapmıştım.
Geçen eylül ayında kayıt yenilemeyen öğrenciler 15 şubata kadar kayıt yenileyip 25 şubattaki sınava girebilir.
Eğer geçen eylülde kayıt yenilemediysen yarın halk eğitime para yatır ziraat bankasından 50 lira. Sonra ders seçip kitaplarını alabilirsin.
Teşekkür ederim. 😊
Hatta aöo sitesinde her şey ayrıntısına kadar yazıyor. Bir bak istersen.
Tekrardan teşekkür ederim.
Rica ederim. 😚
Bilgim yok ama googleye yazsan daha iyi bir sonuç alırsın eğitim önemli yaş önemli değil.
Halk eğitime başvurmak yeterli galiba.
okula gisin yardımcı oluyorlar