Bu iş nereye gider, aklım almıyor.. Ne yapsam? ?

Arkadaşlar merhabalar ben 4 senelik evliyim görücü usülü bir evlilik yaptık.. Eşimin ailesi beni başta çok beğendi sevdi sonra beni dışladı lar falan eşim nişanlılık sürecinde ev aldı şu an borcu yarıladık normalde aile apart. Dada ev var ama istemedi eşim neyse eşimin bir abisi üç kağıtçının teki zamanında bekarken zaten eşim abisine çok yardım etmiş battığı için abisi biz evlendikten sonra abisi de üç beş yardım etti ama çok değil eşimin yaptığını yapamaz tabi asıl konu ortada bir araç var bu araç eşimin üzerine ama abisi kendi parası ile almış zamanında abisi bu aradı birine sattı imzasız hala eşimin üzerine bu borç yani aracın vergi ve trafik ceza borçlarıAlan kişi bir miktarı ödedi diğer ödemeyi de yapıcam diyor eşim konuşuyor siz merak etmeyin ödeyecem diyor ama kalan kısmı hala ödemedi adamın tc si telefon nosu herşeyi var elimizde neyse arkadaşlar bu konu beni çok geriyor borç eşime kalacak diye çok korkuyorum ve evliliğimiz hergün kavga ile geçiyor eşim normalde gerçekten çok iyi insan çocuğuna ilgisi herşeyi ile parmak ile gösterilir efendiliği ile özellikle ama herkese de güveniyor adam ödeyecem diyor güvenme diyorum ödeyecek diyor hergün bağrışma evde ve ben artık çok bunaldım bu borç yapılandırıldı ve 7000 kapanıyor ama adam hala aracı üstüne alıp kapatmıyor 2 ay oldu ailem sen karışma kızım eşinle iyi ol diyor ama bende ilerde başımıza bela gelir diye hergün tartışma çıkarıyorum adam benden soğudu iyice ama iyiliği için.. Arkadaşlar akıl verin ne yapayım bu araç yüzünden eşimin maaşına evimize haciz gelir diye çok korkuyorum..
Bu iş nereye gider, aklım almıyor.. Ne yapsam? ?