Aile & Toplum Evli olup nasıl bekar kalınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Evli olup nasıl bekar kalınır? Güncellemeler+1 yıl Altı üstü bir soru sorduk... Çıkarmanıza gerek yok Evli olup nasıl bekar kalınır? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
pativamuffin Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl O biraz zor. Bekar kalmak istiyorsan niye evleniyorsun? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu sadece bir soru.! Yorumla
Kadirsalih009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bakir veya bakire kalabilirsin de gerisi zor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evli olup nasıl bakire kalacak anlamadım ayrıca geri derken neyi kastettin Yorumla Kadirsalih009 +1 yıl Seks yapmazsan kalırsın :D bekar kalmak yani gerisi Yorumla
Gogo_latte Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl O zaman niye evleniyorsun 😁 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evlendiğim felan yok 😂 bu sadece bir soru. Bir soruyu sormak için illa yaşamak mı lazım veya istemek mi lazım meraktan soru sormazmı bir insan Yorumla
Ben_Zafer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Bu kafayı yaşamayı çok isterdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla
Yaniyorum3131 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 602 cevap paylaştı. Amacin ne 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben şu an öyleyim inan 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem evli hem bekar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrı evde yaşıyorum ama resmi olarak evliyim Yorumla Soran +1 yıl Küsmüsünüz yoksa birbirinizin kişisel hayatına saygımı duyuyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrı evde yaşıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evlilik sadece kağıt üzerindeyse formalite evlilik falanmı yaptınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kavga ettik baya geçimsizlik var aramızda ondan bende valizimi alıp gittim siz. Peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O biraz zor. Bekar kalmak istiyorsan niye evleniyorsun?
Bu sadece bir soru.!
Bakir veya bakire kalabilirsin de gerisi zor
Evli olup nasıl bakire kalacak anlamadım ayrıca geri derken neyi kastettin
Seks yapmazsan kalırsın :D bekar kalmak yani gerisi
O zaman niye evleniyorsun 😁
Evlendiğim felan yok 😂 bu sadece bir soru. Bir soruyu sormak için illa yaşamak mı lazım veya istemek mi lazım meraktan soru sormazmı bir insan
Evli olunupta nasıl bekar lara bakılır
Boşanarak
Bu kafayı yaşamayı çok isterdim
Ne alaka ya
Amacin ne
İlişkiye girmeden
Ben şu an öyleyim inan
Nasıl yani
Hem evli hem bekar
Ayrı evde yaşıyorum ama resmi olarak evliyim
Küsmüsünüz yoksa birbirinizin kişisel hayatına saygımı duyuyorsunuz
Neden ayrı evde yaşıyorsun
Evlilik sadece kağıt üzerindeyse formalite evlilik falanmı yaptınız
Kavga ettik baya geçimsizlik var aramızda ondan bende valizimi alıp gittim siz. Peki