Hani devir kötü deniyor ya KS Canlar, belki zaman zaman bende diyorumdur, ama devir diyip iyilikler yokmuşcasına atip duvar ören bizlerde belki kötü diye adlandırdığımız "kötüler" kadar zararımız olmasa da, bir katma değer üretmeden kolaya kaçıyoruz sanki. 🙃
Çünkü malesef Kafalar oyle bir bozulmuş ki, karşı Cins ile hemcinslerimiz, hemcinslerimiz ile karşı Cinsden konu açılınca Cümle bitmededen sıkça anında sadece kendi yaşadığı olumsuzluklardan yola çıkıp ya da dört duvarinda bulunmadığı halde sanki içindeymiş gibi kulaktan tektaraflı duyduğu Şikayetleri öne atan sayısız yüzeysel "karşı Cins Uzmanı" türemekte ve çoğalmakta.
Oysa reklamını yapmadıkları için gayet mutlu, gösterişsiz olan Çiftlerin varoluşu sadece sikayet edenler kadar göze çarpmamasi ile birlikte zaten karşı Cins sadece Aşk, Sevgililik/Evlilik ve Cinsel Hayatda yer bulan Kişiler değildir diye sanıyordum, yanlışım mı var, belki bunun üzerine bu Soruda bir kısa konuşursak İnterneti kapatınca Sohbetlerimiz ve davranışlarımızda da hatırlarız iyi olur sanki, var mısınız? 😄😊
:)Daracık ve negatifler dolu bakış ile degil, daha geniş kapsamlı bakınca karşı Cins sizin için neleri ifade ediyor KS Canlar? Toplumumuzda ne gibi anlamları var, nerelerde Yer ve Hayat buluyor?
. Eğer bir erkek bir bayanı seviyorsa bu kutsal aşkı evlilikle taçlandırmalı. Flört eden bireylerin zamanla kurduğu ilşikiler sıradanlaşıyor. Flört sonucunda bir bakışın, tatlı bir sözün bıraktığı tesir zayıflıyor. Bazen bireyler maske takarak konuşuyorlar. Herkes kendisini iyi olarak göstermeye çalışıyor. Kusurlar saklanıyor. Aldatmalar artıyor, güven sarsılıyor. Aşk, aşk olmaktan çıkıyor meşke dönüşüyor. Sonuçta Hz. Adem (a. s.) bile cennette olduğu halde sıklmasın diye Haz. Havva anamız yaratıldı. Karşı cins o bireyin ya Cenneti olur ya da Cehennemi. Aşk insanı ya çöplüğe götürür ya da güle götürür.
Soruyu okumuş olsan karşı Cinsin Evlilik ve Ask, Cinselik haricinde neleri ifade edebilecegini sordum. Bir Erkegin sevdiği Kadin hariç Anasi, Kardesi, yeğeni, Teyzesi, Halasi, eli öpülesi tontiş nine komşusu, emek veren öğretmeni vs olmuyor mu sorunun mantığı da bu neden karşı cins denince hemen akla bu geliyor bi silkelenin 😄
Hayatımı her yönden tamamlayabilecek kişiler olarak görüyorum. İnsan tek iken ikiye ayrılıp iki parça oldu. Kadın ve erkek. İki yarım, puzzle gibi gerçek karşılık bulunca tam oldu. Benim için karşı cins benim eksik yanımı tamamlayan ve bende eksiğini tamamlatandır.
Aile, Arkadaslarin, ya da sana herhangi bir şekilde emanet edilenler dahil mi? Iki gözünü ayri ayri sevdigim arkadaşım, hepimizden cok sen Sokaktasin, disarda yol soran tontis Teyze, ufacik cocuk sirf pipisi olmadığı icin gözünde obje olmadığıni adim kadar eminim, hata her yasca yakin olanin da olmadigini biliyorum o kadarda tanidim seni. Karsi Cinsten bahsederken kocaman bir kitleden bahsediyoruz hepberaber bi hatirlasak mi ☺️