Annem ve babam yıllardır anlaşamazlar babam anneme şiddet uygukar küfür eder annemde beddua eder babamın alkol bağımlılığı var çok değişiyor kullanınca. Daha önceleri bu kadar kötü değildi bir halam var çok fazla hacı hocayla uğraşır her bayramda babama cevşen takardı evde 8-9 tane var halam bizi hiç sevmez muskayla felanda uğraşıyor gibi. Annem her defasında boşanmak istiyor boşanacağım diyor sevgi saygk yok zaten istemiyorum diyor ama boşanmıyor akşam boşanacağım dihor sabaha vazgeçiyor halam anneme birşey yapmış olabilir mi yani boşanacağım deyip hala babama bağlanma sebebini anlamıyor sevmiyorda birbirlerinden nefret ediyorlar bile diyebilirim halam annemin başını bağlamış olabilir mi?
LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZSIN..
LÜTFEN BİLGİSİ OLAN YAZSIN..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoca derken büyücü hocaya mı gidiyordu?
Bilmiyorum ama muska yaptırmış olabilir ya da yapmış hiç bilmiyorum
Kuzenim yapmış
Hıım baban takmasın o zaman durduk yere verilirmi muska tak diye bide onun getirdiklerini yemeyin yemegede okuyor olabilir yapıyorsa tabi eger günahını almaayalım ama ayetel kürsi nas felak sureerini oku sürekli hele ayetel kürsi çok büyük bi duadır faziletlerine bakabilirsin netten
Aşk tılsımı
Aşk ve bağlama büyüsü etkisi var mı
Etkileri nelerdir
Bana aşk olması için aşk ve bağlama büyüsü etkisi olur mu
Bu konuda bilgi almak istiyorum
Seni sevmeyen birine neden böyle birşey yapma gereği duyarsın ki bu çok günah ve yasak birşey böyle aptalca birşeyi düşünmen bile senin içindeki kötülüğü gösteriyor
Ben değil KUZENİM
Hanginiz olsanızda saçma çok saçma
O işkere hiç girmemek gerekiyor