Alttan alarak, anlayış ile karşılayarak, haklısın diyerek, kahve ya da çikolata vererek. En azından gönlünü alana kadar çünkü kadınlar sen haklısın denince ve öyle hissedince ister istemez yatışırlar.
Onlara önerim eğer haklılar ise sonuna kadar haklarını arasınlar ama cidden haksizlarsa salsınlar bence bu naz işini. Erkekler de eğer karşıdaki kadın haksız ise çok uğraşmasın.
Kizin neye sinirlendiğine bağlı ben biriyle tartışırken umursamaz hiç bisey yokmuş gibi davranmasına deli oluyorum eğer haklı olan taraf bensem alttan aldığı zaman sakinleşir üzerine gitmem
Sinirlendiği şeye bağlı ve bir kız kötü sözü yutarken diğeri altında kalmayıp seni kalbinden atabilir bu durum pek genelleme yapılacak bişey değil bence
Karşındaki kişiyi önyargınla boğma mesela. Dinlemesini bil. Herkes herkes değildir. Bunun farkına var. Karşındaki kişiyle empati yapmayı bilmemekten kaynaklı çoğu problemler. Üste çıkmaya çalışmak yerine anlamaya çalış.
ben kendı adıma o konusım şahsen ben sınırlıysem yanıma gelmesını hatasını kabul ederek kendını affettirmeye calıssın ısterım hedıye vs. gibi seylere gerek yok zaten bıraz ugrassa hemen affederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seni yerseler belki seratonin salgılanır midelerinde
Uff he he. Zaten her kıza yaziyon her soruda. Ama şey gerçekçi olalım bence diğer sapiklar gibj degilsin sorularının birçoğu troll gibi sevdim bu yanını. Bunu da not düşeyim dedim ✍️🙄
Biliyorum onun bi nebze farkına vardim ama erkek milleti değil mi hepiniz aynısıniz iyy bu sözden de hiç haz almam ama söylemiş bulundum kusura bakma lütfen