Soruma şöyle başlayayım, sosyal medyanın bu kadar yaygın olmadığı zamanlarda yani benim ergenlik zamanlarımda diyeyim, Amerikanvari yaşam tarzına özenen insanlar daha azdı, buna bağlı olarak kültürümüzü daha iyi yaşıyorduk kendi içimizde, bir şeylere denk geldiğimiz zaman tepkimizi ortaya koymakta anlık olarak gecikmiyorduk, sanki şu an 17 20 yaş arası gençlerde özellikle ne olursa olsun beni ilgilendirmez havası seziyorum, ahlak kuralları olarak, toplum kuralları olarak, kültürün yozlaşmaya başladığını seziyorum ve buna üzülüyorum, yolda kalan birine yardım eden genç pek kalmadı artık, bir gün yolda yürürken bir dede düştü kaldı olduğu yerde benim yaşıtlarım ya da benden büyük olanlar hemen başına koştu adama bir bardak su içirdik şansımıza adam açmış döner ısmarladı bir dönerci arkadaş sağ olsun, çevreme şöyle bir baktım tüm gençler bakıp geçti gitti aşırı derecede tepkisiz gördüm artık gençlerimizi bu gidişat beni çok korkutuyor, anasına atasına saygısı olmayan, kendisinden başkasını düşünmeyen bir nesil gözümü çok korkutuyor, sanki dünya yıkılsa umurlarında değilmiş gibi, yardım isteyen bir eli, elinin tersiyle itecek kadar gaddarlaştı artık gençlerimiz farkında mıyız? Bunun sosyal medya ile bağlantısı olduğunu düşünüyorum, özellikle kültürümüze uzak bir şekilde büyüyen gençlerimiz arasında başka hayatlara özenme işi oldukça fazlalaştı, batının iyi tarafları derken bunları mı kast ediyordu acaba atamız? Bilemiyorum gidişatı '' ŞAHSEN '' pek iç açıcı bulmuyorum, siz neler düşünüyorsunuz bu konuda? Sizce de çevresine TEPKİSİZ ve DUYARSIZ bir gençlik mi geliyor gümbür gümbür?
Güncellemeler
+1 yıl
Tüm acı gerçekleri çizgi film tadında izliyorlar ve yürekleri hiç acımıyor.
Makaledeki şu cümle noktayı koyuyor zaten.
https://www. cumhuriyet. com. tr/yazarlar/erdal-atabek/duygusuz-nesil-tehlikesi-1040649
Makaledeki şu cümle noktayı koyuyor zaten.
https://www. cumhuriyet. com. tr/yazarlar/erdal-atabek/duygusuz-nesil-tehlikesi-1040649
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer