Aile & Toplum Acaba bu yaşta zengin bir aileye evlatlık gidebilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Yaşım 25 olacak önümüzdeki aya.Zengin olmak istiyorum ya Acaba bu yaşta zengin bir aileye evlatlık gidebilir miyim? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hahaha erkek kardeş lazım olursa da söyle onlara 😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam canımm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eğer eğitimliysen konuşalım, zengin sayılırım. Yorumla Soran +1 yıl Eğitimliyim Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Çıtırçıtıryerim Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Bu yaştan sonra Zengin koca bulabilirsin ya da metres 0 0 Yorumla
askariyorummmm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Evlatlık olmaz da anca sugarbaby olabilirsin bence. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla askariyorummmm +1 yıl Yani zengin olgun bir erkekle birlikte olarak. Ister mısın böyle birsey Yorumla Soran +1 yıl Zenginlik olacaksa evet Yorumla askariyorummmm +1 yıl Peki güzel Ve çekici biri misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla askariyorummmm +1 yıl O zaman tanisalim bunları sana saglayabilirim Yorumla askariyorummmm +1 yıl O zaman güzel ve çekici olmanı kullanmalısın Yorumla
faarahb Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zengin koca daha mantıklı 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben evlat olmak istiyorum guzum😢 Yorumla faarahb +1 yıl Sugar daddy de olur o zaman dmcnsoxbowbxis Yorumla faarahb +1 yıl Şaka bir yana o yaşta evlatlık olmaz kanka Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gidersin de evlatlık olarak değil 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ama? Yorumla theaDogukan +1 yıl Ya saçmalama bence 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya zengin olmak istiyorum 😢 Yorumla theaDogukan +1 yıl Cidden ben seni tanımak istiyorum bana yazar mısın? Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu yaştan sonra anca zengin koca bulmaya bak😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerde bulurum Yorumla NE-VAR-KUZUM +1 yıl Bilmiyorum 😄 Yorumla
bilemedimnedesemki Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gel zengin ol :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahaha erkek kardeş lazım olursa da söyle onlara 😂
Tamam canımm
Eğer eğitimliysen konuşalım, zengin sayılırım.
Eğitimliyim
Ok
Bu yaştan sonra Zengin koca bulabilirsin ya da metres
Evlatlık olmaz da anca sugarbaby olabilirsin bence.
Nasıl
Yani zengin olgun bir erkekle birlikte olarak. Ister mısın böyle birsey
Zenginlik olacaksa evet
Peki güzel Ve çekici biri misin
Evet
O zaman tanisalim bunları sana saglayabilirim
O zaman güzel ve çekici olmanı kullanmalısın
Zengin koca daha mantıklı
Ben evlat olmak istiyorum guzum😢
Sugar daddy de olur o zaman dmcnsoxbowbxis
Şaka bir yana o yaşta evlatlık olmaz kanka
Gidersin de evlatlık olarak değil
Nasıl ama?
Ya saçmalama bence 😂
Ya zengin olmak istiyorum 😢
Cidden ben seni tanımak istiyorum bana yazar mısın?
Bu yaştan sonra anca zengin koca bulmaya bak😄
Nerde bulurum
Bilmiyorum 😄
Evlatlık deilde kocaya gidebilirsin
Olmak istiyorum diyor burdaku herkes ama lafta
Gel zengin ol :)
Nasıl