İnsan gibi soru soruyorum. Doğru düzgün seviyeli cevap verin.
Dudağımda dudak kalemi vardı, tat alamadım ama yine de su yerine öyle yapınca orucum bozuldu mu diye tedirgin oldum. İstemsiz yaptım ve absürt bir yalamadan bahsetmiyorum. Bunu yaparken ezan da okunuyordu. Bilen cevap verebilir mi?
Dudağımda dudak kalemi vardı, tat alamadım ama yine de su yerine öyle yapınca orucum bozuldu mu diye tedirgin oldum. İstemsiz yaptım ve absürt bir yalamadan bahsetmiyorum. Bunu yaparken ezan da okunuyordu. Bilen cevap verebilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Neden bozulsunki önemli olan senin kalbinde yasadiklarindir ve mevlam seni kalbinde yasadiklarinla mufakatlsndirir
Hayır tat almadıysan sorun yok ezan da okunuyormuş vakit girmiş Allah kabul etsin
Ya aldıysam diye vesvese yaptım şimdi. Almış olsam bile ezan okunuyordu orucun süresi bitmişti zaten. Sadece normal bir şekilde açmadığım için tuhaf geldi.
Vesvese şeytandandır
Biliyoruz da yaşayınca söylemesi bu kadar kolay olmuyor ne yazık ki...
Ya neyi kolay olmuyor Allah aşkına saf mısın ezan başlamış ha su içmişsin ha dudağını yalayıp tat almışsın ezan başladı mı orucun süresi dolmuş demektir
Konuşmana dikkat et karşında çocuk yok. Yaşamadığın durumun atıp tutması kolay ama başına gelince görürsün atıp tuttuğun kadar kolaymıymış değilmiymiş... Her neyse saygısızlığa tahammülüm yok.
Sen saygısızlık görmemişsin saf mısın demem mi saygısızlık oldu konuşmam da dikkat edecek bir şey yok beyinsiz misin demedim salak mısın ya demedim basitçe saf mısın dedim saf olmak sana göre hakarette o da senin problemin benim değil 🙂
Evet hakarettir ve sende bal gibi farkındasın. Şimdi konuyu farklı yerlere çekmeye çalışma.
Farkında olmadan su içsen, yemek yesen bile bozulmaz. İçin rahat olsun
Onu biliyorum. Zaten ezan da okunuyordu tat alsam bile orucum bozulmamalı çünkü ezan okunmuştu ama normalde bir şey içerek açmaya alışkın olduğumuz için vesvese yaptım
Bilmeden yaptıysan bozulmaz bu bir.
İkincisi ezan okunurken oruç açılabilir diye biliyorum.
Vücuttan içeri girenler orucu bozar
Boya sökülüp yutulursa oruç bozulur.
Ezan okunuyordu. Tat alsam bile oruç vakti bitmişti.
Ezan okunuyorsa neden soruyorsun bozulmuş mudur diye? Zaten orucu bozman gerekir iftar vakti girdiği için.
Bozma yöntemi farklı olduğu için olabilir mi?
Farketmez. Sonuçta oruç bozulmuş olur.
Hiç orucun bozuldu mu bunun dışında
Yoo
Sorun olmaz
Bozulmaz