Aile & Toplum Yaşadığın şehri bilmemek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba İzmir de oturuyorum ve dışarı nerdeyse hiç çıkmadığım için de hiçbir yeri bilmiyorum? Bu durum nasıl çözülür Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım yok hiç ve gittiğim yeri karıştrıyorum Yaşadığın şehri bilmemek? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Konakta boyozunu yiyecek alsancakta yuruyeceksin. Karsiyakada birani alip denize söylenecek bostanlida balikçilardan balik yiyeceksin. Kafan esince asansöre cikip uçan amrtilarla izmiri selamlayacaksin. Yazin teleferikte gezintiye çikacak çesmede soguk denizin tadini alacak foçada balık tutacksin. Guzelyalida biraz dolanip hava alacak goztepede sahile oturacaksin.. kisacasi gezmek istersen İzmir buyuktur.. 0 0 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pek bilinemeyecek yanı kalmadı buranın, kıyısını köşesini adım adım bilirim ve zaten bilinemeyecek bir yerde değil. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Alsancak çok karışık Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Neredeyse 20 senedir Adana'da yaşıyorum yaşadığım bölgeler ve merkez dışında bir şey bilmem. Çok da şey yapmamak lazım. 0 0 Yorumla
amansalllaaaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl öyle bir çözüm söylicem ki inanamıcaksın ımmm dısarı cıkıp dolasmaya ne dersin? bir yerleri sorup öğrenmek falan? 0 0 Yorumla
jamcfly06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 532 cevap paylaştı. Geze geze çözersin. Bende Ankara ' yı bilmezdim gezmeye başlamadan önce. Çok gezen çok bilir... 🤷♂️ 0 0 Yorumla
ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ben izmiri yasadigim sehirden daha iyi biliyorumdur jsfjfkg 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl İzmir'i bilmesende olur her yer sıkıcı olmaya başladı 0 0 Yorumla
yıkıkamaitalik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Hemen ücretsiz tur rehberliği yapılır Turumuzun başlangıç noktası Karşıyakadır😀 0 0 Yorumla
jimmycelvin Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl İzmir de bilmediğim yer yok ama gps var :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla jimmycelvin +1 yıl Yani bilmiyorsan bile Google maps var hic kaybolmam neredesin İzmir de Yorumla Soran +1 yıl Karabağlar Yorumla jimmycelvin +1 yıl Eski yaşadığım yer hic bilmiyorum orayı :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadaşlarınla dışarı çık veya ailenle tek de çıkabilirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşım yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni ki taşındın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi tanıdığımda İzmir 'e taşındı da Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır dedim ya asosyalim Yorumla
olusturartiik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dışarı çıkıp gezerek. Gel beraber gezelim kııızz 1 0 Yorumla
MrAnKa Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 67% +1 yıl Hangi ilçe? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Karabağlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Konakta boyozunu yiyecek alsancakta yuruyeceksin. Karsiyakada birani alip denize söylenecek bostanlida balikçilardan balik yiyeceksin. Kafan esince asansöre cikip uçan amrtilarla izmiri selamlayacaksin. Yazin teleferikte gezintiye çikacak çesmede soguk denizin tadini alacak foçada balık tutacksin. Guzelyalida biraz dolanip hava alacak goztepede sahile oturacaksin.. kisacasi gezmek istersen İzmir buyuktur..
Pek bilinemeyecek yanı kalmadı buranın, kıyısını köşesini adım adım bilirim ve zaten bilinemeyecek bir yerde değil.
Alsancak çok karışık
Neredeyse 20 senedir Adana'da yaşıyorum yaşadığım bölgeler ve merkez dışında bir şey bilmem. Çok da şey yapmamak lazım.
öyle bir çözüm söylicem ki inanamıcaksın ımmm dısarı cıkıp dolasmaya ne dersin? bir yerleri sorup öğrenmek falan?
Geze geze çözersin. Bende Ankara ' yı bilmezdim gezmeye başlamadan önce. Çok gezen çok bilir... 🤷♂️
Ben izmiri yasadigim sehirden daha iyi biliyorumdur jsfjfkg
İzmir'i bilmesende olur her yer sıkıcı olmaya başladı
Hemen ücretsiz tur rehberliği yapılır Turumuzun başlangıç noktası Karşıyakadır😀
İzmir de bilmediğim yer yok ama gps var :)
Nasıl
Yani bilmiyorsan bile Google maps var hic kaybolmam neredesin İzmir de
Karabağlar
Eski yaşadığım yer hic bilmiyorum orayı :)
Arkadaşlarınla dışarı çık veya ailenle tek de çıkabilirsin
Arkadaşım yok
Yeni ki taşındın
Bi tanıdığımda İzmir 'e taşındı da
Yok hayır dedim ya asosyalim
Dışarı çıkıp gezerek. Gel beraber gezelim kııızz
Dışarıya neden çıkmıyorsun
Sosyal bi arkadaş edinerek
dışarı çıkarak çözülür
Hangi ilçe?
Karabağlar
Sence!