Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK🇹🇷
-onun önderliğine çok fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...
-onun önderliğine çok fazla ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum...
Ulan zaten kıtlık baş gösteriyor.7.840.000.000 küsür insan var. Birde bunlara 1 hakkı vermeyi düşüyorsun ohoooo.2 katı 15.680.000.000 kişiyi napacaksın?
Yaa Allah cezanı vermesin 😂
Aşağıdaki ırkçının yorumu ne öyle ya? Kaldır lütfen. Irkçı pislik. Yok çocukları kullanalım, yok genelev işçisi. Bu daha kendi öfkesini kontrol edemiyor. Kalkıp Atatürkçü olduğunu iddia ediyor. Bunlar gibiler yüzünden laf ediyorlar zaten.
Diğerini engelledim de Dm den yazıyormuş hala.. herkesin kendi görüşü saygı duyuyorum, Atatürkçü veya değil.. ama bunu saygı çerçevesi içerisinde yapsalar daha hoş haklısın
Ya yok, bildiğin adamlara okul çocuğu muamelesi felan yapıyor, yok çocuklarını kobay yapalım. Bak işte bunlar gibi insanlar sorun. Halende yaşıyor ve gösteriyorlar kendilerini. Atatürk düşmanı yendiği zaman bayrağına bile saygı duyup çiğnememiş. Bu ırzına, malına göz dikmiş. Bu şerefsiz bir zihniyet. Bunun hoşu felan olmaz. Saldırsa bile nefsi müdafaanın bile misillemesi var. Saldırdı diye taciz, tecavüz, işkence edilmez ki.. Ölüye saygı kısaca
Dm den yazar mısın rica etsem
Üzgünüm olmaz.
Yorumun için teşekkür ediyorum o halde.. iyi geceler 🙏🏻
Sizede.🤗🤗
Hislerimi
🚬🚬
Yak yak yak🚬
Cevap
15Cevap
Atatürk'e saygim sevgim sonsuz eyvallah ama oyle bir durum olsa ailemden birini isterdim☺️
Çok şükür henüz kimseyi kaybetmedim.. ama böyle bir durumda bencillik etmezdim diye düşünüyorum..
Tabikide Atatürk. Onun gibisi var olmadı ve , olamazda... Ruhu şad olsun...🌹
Sen onu dirilt ben de dedemi dirilteyim kanka çok özledim babamdan öteydi bana
yav Atatürk yaşasa idi ilk işi muhalefeti denize dökerdi
Atatürkü seven var sevmeyen var. Zaten millet olarak fazlasıyla ayrışmışız o yüzden 75 milyonu hatta tüm dünyanın ihtiyacını giderebilecek bir lider seçerdim.
Son Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷🇹🇷
Yürü be sjshsbs
Yallah Arabistan'a 😂
Bu kötülüğü kimseye yapamam
Mustafa Kemal Atatürk
Arkadaşımı
Aha yine o soru... Cinsel hayatım djdjsjfjj
Atatürk tabiki.
Yürü beeee🤜🏻🤛🏻
Dislikeyi ben attim, ben sizin gibi koyun değilim, istediğimi sevmekte istediğimi de sevmemekte özgürüm. Bu özgürlüğü bana kimse lütfetmedi.1000 sene önce nasıl varsam şimdi de varım, özgürlüğümü ve şahsiyetimi kimseye borçlu değilim. Senin gibi beynamuslar dümbükler, olmasaydı olmazdıkçılardan değilim.
@bluedeepadope yav nerden saldın şu adamı başıma :D
Terbiyesiz işte, konuşsa mangal da kül bırakmaz adam yerine koyarsın ama gel gelelim işin aslı böyle.. bir de imam Gazali demiş.. adını anmadan önce ağzını çalkalasaydi bari... Tövbe estağfurullah
Haha doğru :D @bluedeepadope
Kesinlikle İmam-ı Gazali...
Boyle şeylerle kafanı yorma
Peygamberimiz Hz Muhammed (Sav) <3
Muammer Kaddafi
Kendimi
Dinazorları
Kimseyi istemiyorum
Babam
Kemal sunal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?