Arkadaşım ona aldığım hediyeleri Dolap uygulamasında satmış, ne tepki vermeliyim?

Merhaba arkadaşlar bütün gece uyuyamadım üzüntüden en yakın arkadaşım ona hediye ettiğim şeyleri Dolap diye uygulama var orda satıyor sattıklarıda var, bir de pişkin pişki pazarlık yapıyor o fiyat kurtarmaz beni uygulama komisyon alıyor ve bana şu kadar kalsın istiyorum yazmış insanlara şokaaa uğradım kalbim sıkıştı resmen 6 senelik arkadaşım yediğimiz içtiğimiz bir. Arkadaşımda maddi durumu bayaa iyi neden böyle yaptı özellikle benim hediyelerim. Mesaj yazacaktım vazgeçtim, sonra dolaba girip sattığı hediyeme yorum yapacaktım şok olsun diye vazgeçtim, onu kaybetmek istemiyorum ama bu şekilde her verdiğim şeyi insanlara satması zoruma gidiyor eskisi gibi olacağımızı sanmıyorum kafam çok karışık çok kırgınım. Ayrıca annem dikdi dediği elbiseyi dolaptan satın almış gördüm banada diksin demiştim yoğun demişti bunun gibi birsürü çok pahalı bir çanta almıştı bende çok beğenmiştim buldum aldım bir baktım onuda 2. El dolaptan almış bana sıfır demişti. Bunu zengin bir insan nasıl yapar
Arkadaşım ona aldığım hediyeleri Dolap uygulamasında satmış, ne tepki vermeliyim?