21 yaşındayım ne arkadaşım var ne de tanıdığım bir kız var. Birisiyle nerede nasıl tanışılır onu da bilmiyorum, çekingenlik de var tabi. Ev harici gidecek bir yerim yok.
Sosyal medya işlerinden de anlamam, orda kim beni tanıyacak ki.
Sosyal medya işlerinden de anlamam, orda kim beni tanıyacak ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
knk sen iyi birisin ondan yok walla bak milletin hepsi yaniyo birbirlerini bipliyorlar cidden ben şok ya imanli insanlariz biz
Bu önyargıyla imanlı olduğunu iddia etmen tutarsız biraz. Her çevresi olan kötüymüş gibi saçma bir anlam çıkarıyorsun.
Hömmm hayır öyle demek istemedim
öyle anladıysan nalim IQ
Kız işini boş ver de arkadaş çeveresi için bir ortam oluşur ya oku ya da çalış çevre oluşacaktır.
Açıktan okuyorum. İş bulabildiğim de yok, kıytırık bir yerde çalışmak istemiyorum. Oralarda genelde keko keko tipler oluyor.
Bir düşüncen varsa sosyal medyada o düşünce topluluğunun guruplarına bakabilirsin. Oradan insanlarla tanışır bir araya gelirsin.
Belki olabilir.
Biraz sosyal ol diyeceğim ama çıkmıyorsun. Sanal konuş zamanla olur çevren.
Kimse yokken nasıl sosyal olayım ki. Gerçi düşündüm de para yok bir şey yok sevgilim olsa nolacak.
Her şey para mı? Buralardan birini bul konuş, kendini geliştir yani.
Para derken "közcü style" yaşamdan bahsetmiyorum :D Dışarda para lazım oluyor illaki ve benim cebime 1₺ bile girdiği yok.
Ya hemen sende dışarı diyorsun. Bi çevre edin önce, kendinden emin ol.
Abi dışarı çıkmayan çevre mi olur. Sanal arkadaşlık diyorsan o yine asosyalliğe giriyor.
Bir yerden başlamanı söylüyorum sadece.
Tamam.
Çalışıyorsan iş arkadaşlarınla gez cafeye git dil kursuna git hem kendini de geliştirmiş olursun
İş bulamadım hiç. İş arkadaşlığı olayına da pek güvenmiyorum, ya da bende şans yok. 2 sene önce 18 yaşındayken ailem bana iş bulmuştu pizzacıda. Alayı 30 - 40 yaşlarında erkekti, mal mal muhabbet ediyorlardı.
Bir şey diyemiyorum maalesef
Ben kendimde pek şans göremiyorum.
dogal ol dostum özgüvenli adim at siteden bak illa cikar
Deneyeceğimden değil de yarın öbür gün lazım olursa diye soruyorum. Şu an para yok bir şey yok, bir kızla sevgili olsam nolacak, ben daha kendimi gezdiremiyorum.
anladim
Çekingenlik varmış ya çekingenlik bitsin girişken olunca çok arkadaş çevren olur kendimden bilirim bende çok çekingenlik ve bir tane arkadaşım yok
Çekingenlik nasıl bitecek o ayrı mesela. Bir de şöyle bir durum var, girişebileceğim ortam kalmadı. Kime girişeceğim büyük bir soru işareti :D
İsterseniz arkadaş olabiliriz
Bu zamanda senin gibi temiz çocuklar kaldımı ya bravo kardesm
Benimde yok boşver uğraşma kız ortamıyla şimdiki kızlar uyanık adamı cebinden çıkarır
Bu sorunların altında genellikle fakir ailede büyümek yatıyo
Doğru zengin sayılmayız. Alakası ne peki?
Kurtuluş yolu aramaya çalışıyorsun
Maddi durumu iyi olan ailenin çocukları sosyal yetişir sürekli ortamlara akarlar barlara giderler evde parti verirler arabayla gezip tozarlar öz güvenleri tavandır sonuç kız ortamları olur normal aile çocuğu bunları yapamaz kısıtlı sosyal ortamları olur sonuç kızda olmaz
Çözüm zengin çocuğu olmak işe girsen bile düşük kaliteli iş olursa gene olmaz ortamın ama kas yaparsan altına araba çekersen eğlence mekanlarına gidersen kız bulabilirsin
Valla ben öyle ortamlara girmeye tırsarım biraz ya, yapacak para olsa bile yapar mıyım hiç bilmiyorum.
Zengin olmayıp sevgilisi olanlar da var gerçi. Bu fakirlik bir bizi etkliyor heralde.
Ben hiç fakirin sevgilisi olduğu görmedim
Vardır abi niye olmasın. Bu sitede sevgili soruları oluyor mesela, hepsi zengin olamaz.
İş konusunda da kuşkuluyum aynı şekil. Bir mağazada falan iş bulsam 6 gün mesai olacak, yine olmaz gibi.
Olmaz çalışınca vakit de kalmıyo ya burda paylaşanlara bakma onlar fakir değil orta halliden biraz yüksek
Abi senin zenginlik tanımın ne tam olarak. Kriterini bilmediğim için bir şey diyemiyorum :D
Üniye baba parasıyla giden gençler maddi olarak iyidir mesela aylık paraları yatar onlar da okuyorum ayağına barlarda konserlede takılıp kız erkek keser ve sevgili olurlar sonra da yiyişip başka birini bulurlar
Arkadaş edinsen bile ilerde bitecek sonsuza dek sürmez hiç bir sey hayatını kurtarmaya bak herkes gerçekte yalnızdır zaten
Ortamlara girmelisiniz.
Ortama gir, çevre yap laflarından ben bir şey anlamıyorum. Yolda kalabalık gördüğüm kişilerin arasına mı dalayım yani?
Öyle değil yani arkadaş edinmekten bahsediyorum. Kurslara falan gidin ne bileyim, bazen bir arkadaşla tanışırsınız o sizi on arkadaşla tanıştırır...
Doğru öyle olabilir ama kurs için para lazım. Benim asıl sıkıntı para olmaması bence.
Haklısınız sıkıntılı bir durum ama yine de bir çaresi vardır elbet, işe girmeye ya da okumaya çalışın eğer okumadıysanız, hayata bir yerinden tutunmak gerek..
En azından tutunmaya gerek daha doğrusu.
Açık lise biterse üniversiteye bakacağım. Çalışmayı da beceremiyorum hiç, bir de mesai 6 gün mü ne oluyormuş. Çalışsam bile bu sefer vakit kalmaz gibi.
En azından işyerinde ortam olurdu evet hem de çalışmak iyi gelirdi
O da iş yerine göre değişir. Bir kafede işe başlayıp, orda güzel bir kızla tanışıp sevgili olma senaryosunu yaşayacağımı sanmıyorum. Domino's'ta bir hafta çalıştım, alayı erkekti, saçma sapan muhabbet ediyorlardı :D
Bir erkekle tanışırsınız bir gün, o sizi 20 kızla tanıştırır hiç belli olmaz.
Onların alayı saptı.
Sap olmayan biri çıkar karşınıza.
Çıkarsa bakarız artık.
İnşallah tez vakitte gönlünüzden geçenlere kavuşursunuz.
Sosyal medya kullan oluşur zaten
Orda beni kim tanıyacak ki?
Belli bi takipçin olur olduktab sonra muhabbet kur
Ya millet hep dışarda mışarda foto çekip atıyor, benim evden çıktığım yok ki.
Disari cik tek dolaş
Tek dolaşmayı sevmiyorum ya.
Kaç yaşındasın
20
üniversite okudun mu?
Hayır.
o zaman oku arkadaş ortamını bu yaştan sonra ancak üniversitede edinebilirsin
bir de roman oku bol bol
Ben daha açık liseye gidiyorum, o bitene kadar kaç yıl geçer. Üniversiteye girmek beleş mi peki, hiç anlamadığım konular.
o zaman bir an önce liseyi bitir hiçbirşey beleş değil hayatta ama bir şekilde halloluyor
Ne bileyim üniversiteye o kadar para vereceksek pek anlamı yok gibi.
anlamı senin arkadaş ortamını ne kadar istediğinle alakalı
Yarın öbür gün bir işe girme durumu olursa nasıl hazırlanırım ki?
hayat seçimlerden ibaret kendi hayatını da ancak sen yönlendirebilirsin
sosyal medyadan tkipleşebiliriz istiyorsan
Kullanmıyorum ki.
Ben takip edeyim 🤭🤭
@SertAdam12 Altın dedektörü gibi hemen kızı tespit edip yavşıyorlar anasını satayım.
Valla aynen öyle.
@dwadwad Valla haklısın bro KS nin abaza erkekleri işte her daim tetikte 😂😂
Arkadaş ortamı yapmalısın
Tamam da nasıl işte.
Okul ya da mahalleden ya da iş yerinden
@SertAdam12 Okul yok, mahallede herkes yoldan yürüyüp geçiyor, kimi tanıyacam. İş yok, iş olsa bile full erkek denk gelir bize.
Bahane bulma
Aynn bahane bulma
@SertAdam12 Başıma geleni yazıyorum ya ne bahanesi.
@SertAdam12 Başıma geleni yazıyorum ne bahanesi. Sizin lafınıza kalsak iş yerinde güzel kız bulur onla sevgili olurum falan filan. Sonra bi giriyorum 30 yaşlarında ful erkek, taştaş muhabbeti yapıp duruyor.
Bir yerden başla
İş hayatında değilsen olmaz
İş bulduğum da yok. Ben anlamıyorum millet nasıl yalnız kalmıyor.
Artık her şey eskisi gibi değil önceden insanlar sadece etkinliklerden bulurlardı şimdi ise sosyal medyalardan, iş yerlerinden ve de hep yaptığın etkinliklerden buluyorlar büyüyorlar dost ediniyorlar aile gibi takılıyorlar bi de iletişimin güçlü olması lazım
Valla iş yok. İş olmadığı için dışarda bir şey yapacak para yok. Dışarda bir şey yapamadığım için sosyal medya kullanmaya da pek gerek kalmıyor. Bahsettiğin her şeyde eksilerdeyim. Etkinlik desen ondan hiç anlamam.
Kardeş paranın bazen değeri olmuyor. Yanına kafa dengin olabileceği 2-3 insan al onları birbirleriyle tanıştır aile gibi olun bütün sorunlardan beraber gelirsiniz. İleride bu dostluklar sayesinde çevren genişler emin ol. Diyorum ya belki iş bile yürütürsünüz ileride
Ama işte kim beni niye tanısın. 2-3 insanı çekebilsem sorun kalmazdı.
Usta rahat ol benim de yok yaşa hayatı 😂😂
Sevgili olunca yaşanmıyor mu
Yok ya çok boktan oluyor
Az insan çok huzur
Boşver yeni insan tanımayı al bı evcil hayvan yanina onla vakit geçir ben öyle yapıyorum 😅
Saçma.
Madem böyle düşünüyorsun şimdiye kadar ârkadas çevrenin olması gerekirdi
Soru sormak için sorulmuş saçma bı soru :(
Boş yapan sizsiniz.
en güzeli hiç olmasın daha iyi bu devirde kimseye güvenlimez
İyi ölene kadar kimseyle konuşmazsın sen.
çevrem okadar genişki sen bile inanamazsın
Yalnız kalda samimiyetine inanalım :D
çevrem geniş kimseyle samimi değilim diyorum :)
Arkadaş ortamı ve sevgili yap
İnanılmaz bir tavsiye.
İşin zor