Herkesin illa ki bir lakabı olmuştur. Arkadaş ortamında, akrabalar arasında veya okulda adı yanlış hatırlayınca lakaplaşan isimler vsvs... Bazılarına özelliklerinden esinlenerek, bazılarına gerçek adlarından esinlenerek, bazılarına ise bir olaydan esinlenerek lakap koyarlar. Küçükken akrabalar hep (eski) ismime ş harfi koyarak seslenirlerdi, arkadaş ortamında ise yıllardır hep Beton ya da Beto diye hitap ediyorlar. Beton kafa lakabımın kısa hali. Hatta bazı öğretmenlerim bile adımı kullanmak yerine Beton diyorlar. Çok bağdaştım bu isimle. Peki sizin güncel veya eski lakabınız ne? .Hoşunuza gitmese de var mıydı lakabınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Nedenini yazın demeyi unutmuşum nedenlerini de yazın
ZorErkek.. Mahallede herkesin bir lakabı vardı çünkü aynı İnternet kafeye gidiyorduk Kızlar etrafımda pervane olduğu için ve yanlarına gitmek yerine bulunduğum yere getirttiğim için erkeklerden de çok saygı görüyordum Herkes benden tüyo koparma peşindeydi Lakabımı onlar taktı, ZorErkek. Çocukluktan beri İngilizce'ye hakim olduğum için uluslararası chat yapıyordum, o sırada rumuzum ise HardMan'dı. 28 yaşında, kendini bilen, İNSAN oldum. O günden beridir her şeyi kolaylaştıran hatta insanların iyiliği için kendini feda eden biriyim🤗
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hola💙🎈 Ruh ya da Casper= fazla beyaz olduğum için tenimden dolayı diyorlar.(genelde babam)
Seri Katil=(bunu okulda erkekler diyor) psikopat yanlarım var ama masum gibi duruyorum o sebeple bir çocuk okulun ilk günü demişti ve öyle de kaldı.
Mızmız= eski sevgilim diyordu.
Pisicik= tatlı bulanlar söylüyordu , yine exlerden biri bulmuştu.
Fransız= kursa gittiğim bir yerde diksiyonumdan dolayı söylüyorlardı kibar olmamı onlara benzetmişlerdi.
Bende her ortamda ve her dönem farklı lakaplar oldu.😂 Sinir olduğum lakaplarım da süt , kıvırcık, sarı.
Çevremdeki arkadaşlarım (ve bir öğretmenim) tarafından kurnaz, zeki, dikkatli ve çevik diye nitelendirildiğim için Tilki diye lakap vermişlerdi bana xd Ha bir de gülünce gözlerim tilkilerinki gibi oluyor xD Ben memnunum lakabımdan, vahşi hayvanların en zeki ve asillerinden olan tilkinin lakabım olması hoşuma gitmiyor değil 😆😅
Biz başkalarına takıyorduk daha çok. Öyle dalga geçmek için değil kod adı olarak kullanıyorduk anlaşılmasın diye. Hiç alakalı olmayan şeylerdi ya bir de, duyan da anlamıyordu 😅
Panter-zeki, ilköğrenim hayatım boyunca lakabımdı. 😄 Notlarımızın ucu ucuna olduğu bir çocuk vardı. Kaleciydim o zamanlar, ayıptır söylemesi ben varsam o kaleye top giremezdi. Panter oradan, zekiyi de hınçla uydurmuş olacak.
Lise dönemine gelince, yatılıdaydım; filozof aşağı filozof yukarı. Muhalefet bir de, heh! Daha çok muharriktim ama, kendileri bildi.
Zaten biliyorsun kurtadam manyağı olduğumu. Wwe hayranı bir arkadaşım vardı. Orada Lone Wolf lakaplı Baron Corbin adında bir güreşçi var. İlk günden beri adım yerime Baron, Wolf diyor. Ortak arkadaşlarımız da aynı şekilde.
sherlock derlerdi bana her şeyi biliyorsun diyerek bana geleceğini soranlar olmuştu. ve okuldakilerin bana yaklaşımı ve tavrı çekinerek oluyordu. hocalar bile bazen bana konuşuyordu
Zeyy (ismimi kısaltırlardı) kankamda bana mal diyodu ünide arkadaş grubunda yyaka derlerdi biraz saçma ama ben çok ama çok zayıfım boyumda uzun onun için Yemek Yiyen Ama Kilo Almayan yani baş harfleriylr YAKA diyolar
Bana hic lakap takılmadı :( Sadece hani yıllıklar vardi ya enler seçilirdi tahmin edin ne yapıldı sessiz ne kadar gıcık oldum anlatamam degistirdim hadi ben gitmiyorum konuşmaya gelen de yoktu yalnız kalmak çok kötü