Herkesin illa ki bir lakabı olmuştur. Arkadaş ortamında, akrabalar arasında veya okulda adı yanlış hatırlayınca lakaplaşan isimler vsvs... Bazılarına özelliklerinden esinlenerek, bazılarına gerçek adlarından esinlenerek, bazılarına ise bir olaydan esinlenerek lakap koyarlar. Küçükken akrabalar hep (eski) ismime ş harfi koyarak seslenirlerdi, arkadaş ortamında ise yıllardır hep Beton ya da Beto diye hitap ediyorlar. Beton kafa lakabımın kısa hali. Hatta bazı öğretmenlerim bile adımı kullanmak yerine Beton diyorlar. Çok bağdaştım bu isimle. Peki sizin güncel veya eski lakabınız ne? .Hoşunuza gitmese de var mıydı lakabınız?
Güncellemeler:
1 ay
Nedenini yazın demeyi unutmuşum nedenlerini de yazın
ZorErkek23 | Aile & Toplum konusunda 148 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
ZorErkek.. Mahallede herkesin bir lakabı vardı çünkü aynı İnternet kafeye gidiyorduk Kızlar etrafımda pervane olduğu için ve yanlarına gitmek yerine bulunduğum yere getirttiğim için erkeklerden de çok saygı görüyordum Herkes benden tüyo koparma peşindeydi Lakabımı onlar taktı, ZorErkek. Çocukluktan beri İngilizce'ye hakim olduğum için uluslararası chat yapıyordum, o sırada rumuzum ise HardMan'dı. 28 yaşında, kendini bilen, İNSAN oldum. O günden beridir her şeyi kolaylaştıran hatta insanların iyiliği için kendini feda eden biriyim🤗
1|1
0|0
Dalinlivotka | Aile & Toplum konusunda 307 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hola💙🎈 Ruh ya da Casper= fazla beyaz olduğum için tenimden dolayı diyorlar.(genelde babam)
Seri Katil=(bunu okulda erkekler diyor) psikopat yanlarım var ama masum gibi duruyorum o sebeple bir çocuk okulun ilk günü demişti ve öyle de kaldı.
Mızmız= eski sevgilim diyordu.
Pisicik= tatlı bulanlar söylüyordu , yine exlerden biri bulmuştu.
Fransız= kursa gittiğim bir yerde diksiyonumdan dolayı söylüyorlardı kibar olmamı onlara benzetmişlerdi.
Bende her ortamda ve her dönem farklı lakaplar oldu.😂 Sinir olduğum lakaplarım da süt , kıvırcık, sarı.
Panter-zeki, ilköğrenim hayatım boyunca lakabımdı. 😄 Notlarımızın ucu ucuna olduğu bir çocuk vardı. Kaleciydim o zamanlar, ayıptır söylemesi ben varsam o kaleye top giremezdi. Panter oradan, zekiyi de hınçla uydurmuş olacak.
Lise dönemine gelince, yatılıdaydım; filozof aşağı filozof yukarı. Muhalefet bir de, heh! Daha çok muharriktim ama, kendileri bildi.
Çevremdeki arkadaşlarım (ve bir öğretmenim) tarafından kurnaz, zeki, dikkatli ve çevik diye nitelendirildiğim için Tilki diye lakap vermişlerdi bana xd Ha bir de gülünce gözlerim tilkilerinki gibi oluyor xD Ben memnunum lakabımdan, vahşi hayvanların en zeki ve asillerinden olan tilkinin lakabım olması hoşuma gitmiyor değil 😆😅
bir zamanlar wolfie diye de lakabım vardı, hee bir de çok Slytherin diyenler var Harry Potter okuyup/izlediğimden bu yana xdd
bunaldumya | Aile & Toplum konusunda 473 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Biz başkalarına takıyorduk daha çok. Öyle dalga geçmek için değil kod adı olarak kullanıyorduk anlaşılmasın diye. Hiç alakalı olmayan şeylerdi ya bir de, duyan da anlamıyordu 😅
Zaten biliyorsun kurtadam manyağı olduğumu. Wwe hayranı bir arkadaşım vardı. Orada Lone Wolf lakaplı Baron Corbin adında bir güreşçi var. İlk günden beri adım yerime Baron, Wolf diyor. Ortak arkadaşlarımız da aynı şekilde.
ıamhumman | Aile & Toplum konusunda 300 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
sherlock derlerdi bana her şeyi biliyorsun diyerek bana geleceğini soranlar olmuştu. ve okuldakilerin bana yaklaşımı ve tavrı çekinerek oluyordu. hocalar bile bazen bana konuşuyordu
1|1
0|0
Tonjukuk | Aile & Toplum konusunda 198 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Adım Orhan ama aile içinde Osman Murtaza da derler 😂😂 Ben karizmatikemmi diyorum (çalıntı) Bazı arkadaşlarım kuzey der öyle saçma şeyler yani 😂
Bana hic lakap takılmadı :( Sadece hani yıllıklar vardi ya enler seçilirdi tahmin edin ne yapıldı sessiz ne kadar gıcık oldum anlatamam degistirdim hadi ben gitmiyorum konuşmaya gelen de yoktu yalnız kalmak çok kötü
Zeyy (ismimi kısaltırlardı) kankamda bana mal diyodu ünide arkadaş grubunda yyaka derlerdi biraz saçma ama ben çok ama çok zayıfım boyumda uzun onun için Yemek Yiyen Ama Kilo Almayan yani baş harfleriylr YAKA diyolar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2852Mahallede herkesin bir lakabı vardı çünkü aynı İnternet kafeye gidiyorduk
Kızlar etrafımda pervane olduğu için ve yanlarına gitmek yerine bulunduğum yere getirttiğim için erkeklerden de çok saygı görüyordum Herkes benden tüyo koparma peşindeydi Lakabımı onlar taktı, ZorErkek.
Çocukluktan beri İngilizce'ye hakim olduğum için uluslararası chat yapıyordum, o sırada rumuzum ise HardMan'dı.
28 yaşında, kendini bilen, İNSAN oldum.
O günden beridir her şeyi kolaylaştıran hatta insanların iyiliği için kendini feda eden biriyim🤗
Ruh ya da Casper= fazla beyaz olduğum için tenimden dolayı diyorlar.(genelde babam)
Seri Katil=(bunu okulda erkekler diyor) psikopat yanlarım var ama masum gibi duruyorum o sebeple bir çocuk okulun ilk günü demişti ve öyle de kaldı.
Mızmız= eski sevgilim diyordu.
Pisicik= tatlı bulanlar söylüyordu , yine exlerden biri bulmuştu.
Fransız= kursa gittiğim bir yerde diksiyonumdan dolayı söylüyorlardı kibar olmamı onlara benzetmişlerdi.
Bende her ortamda ve her dönem farklı lakaplar oldu.😂
Sinir olduğum lakaplarım da süt , kıvırcık, sarı.
Hey Maşallah benimkinden bile güzel hikaye😃
?
Lise dönemine gelince, yatılıdaydım; filozof aşağı filozof yukarı. Muhalefet bir de, heh! Daha çok muharriktim ama, kendileri bildi.
Daha sonra müşahhas dediler işte, öyle de kaldı.
bir zamanlar wolfie diye de lakabım vardı, hee bir de çok Slytherin diyenler var Harry Potter okuyup/izlediğimden bu yana xdd
biz de yapıyorduk onu 😅
Aşırı iyi olay bee. Sadece arkadaş çevren anlıyor diğerleri ne diyor bu mal diye düşünüyor hdhshdhsd
marul demelerinin sebebi kıvırcık saçlıyım diğer ikisini bilmiyorum
neden ki acaba
bilmem ki ıdıdıdo
bana gansterlık tasladığım için diyorlardı nigga xdjjncjn
La bizimkilerin 7 yaşında nigganin ne olduğunu bilmedigime eminim jsjkd
12 yaşındaydık basketbol oynayınca biliniyor sjnsj
Benim adım Zeynep olduğu için Urfalı Zeyno diye şarkı var ya o yüzden
iimiş
baya iimiş
Sebebi yoktu galiba sadece kısaltma : D
ama ozi demek baya sarıyor
ben de Ozan lara hep Ozi derim
Sbjdjd bende seviyorum
Ben karizmatikemmi diyorum (çalıntı)
Bazı arkadaşlarım kuzey der öyle saçma şeyler yani 😂
Çağatay Ulusoy'u çok severim ben onun gibi bakarım sürekli falan, onun gibi giyinirim onun için arkadaşlar bana muhafız der.
Sadece hani yıllıklar vardi ya enler seçilirdi tahmin edin ne yapıldı sessiz ne kadar gıcık oldum anlatamam degistirdim hadi ben gitmiyorum konuşmaya gelen de yoktu yalnız kalmak çok kötü
badgirl
Kepçe demelerine sinir oluyorum bne
cidden sinir bozucu
Değişik 😃
daha yaratıcı bir lakap lazım sana
aklında bir şey var mıı
güzellik?
çok klişe ama öyle naapak
yaağ teşekkğr ederim
çok sağoool
Always bacım
Adımın kısaltması..
Çok korumacıydım ondan
çok yaratıcı lakap aldım ben bunu
Baya Mert vardı en uzun bendim ondan 😅
iimiş bu bizim tayfadaki mert1 mert2 ayrıştırmasından iyidir
Şka şka yok
laf ağızdan çıktı artık lakabın Tilki
Puahahahhaa bana uyar xD
yüz hatların anımsatıyor ama huyun pek öyle değil gibi😂
Sen beni iyi tanıyorsun 😂😂
erkekler de mi bunu diyordu snjsn
Kızlar genelde xd
tahmin etmiştim
Efendim? asöaşsçslş
tacii?
Taci benim lakabım değil🤭
dışarıdan öyle gibi adsd
küçükken biraz badboy takıldığımdan söylerlerdi
sonra kaldı öyle
Teşekkürler cevap için
sende yok mu lakap vs?
Öğrenci olduğum zaman kopyacı derlerdi kopya çekerdim hep başka yok.
o da iimiş