Türklerin genetik özellikleri nedir türkiyede ki insanların hiçbiri benzerlik taşımıyor bölgesel olarak o da birbiriyle evlendikleri için ırk dediğimiz olay bir miletin fiziksel olarak birbirne benzemesidir ruslar çinliler mesela peki ilk türkler kimdir? Fiziksel özellikkeri tam olarak nasıldı yorumlarınızı bekliyorum
Güncellemeler:
1 ay
türkiyede ki insanların hiçbiri benzerlik taşımıyor ger tipden var bunun sebebi nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
03Bende batı karadenizliyim mancar yican mı edecan mi goyvesene tarzı konuşur büyüklerimiz
Yani ben aslında tam sayılmam Ilgaz Tosya civarı ordanım. yani tam karadeniz de değil iç anadolu da değil. Ama iç anadolular tartışmasız türktür. doğu anadoluluar göçmenlerden oluşur.
siz belki doğu göçmenisinizdir.
Benim dedemin gözleri çekti bilmiyom
İşte siz Türksünüz onların gözü de çekik olur anavatanlarından kaynaklı ama anadoluda pek rastlanmaz
İç anadolu nasıl türk zamanında doğuda aşiretler o kürtleri kamyonlarla kovmuşlar iç anadolulara göç rtmişler çok şeyler varda konuşalacak
bu kendilerine kürt diyenler ne kadar türk
kürt *
tamam onlar geçti gitti artık türkler yerleşti günümüzden birkaç yüzyıl önce iç anadoluya biz yani ordakiler yok gittiler. Bazı bilim adamları Türklerin Orta Asyaya kayıp Mu kıtasından geldiğini öne sürüyorlar.
yok benim sorunun yok ırkla az araştıma yaptı hint avrupalıda var bizde hepsi insan
hepmiz aynı yerden geliyoruz sonuçta :)
kayıp mu palavra ya
Onlar pek bilim adamı sayılmaz magazinci sayılır
doğru didn
bu arada ben erkeğim yanlışlıkla kadın hesabı açtım bunu düzeltemiyomda
tamam
ama duyduğuma göre Atatürk de mu kıtasıyla ilgili araştırma yapıyormuş.