din/siyaset. eskiden sohbet etmeyi çok severdim bu konularla alakalı ama insanlarımızın çoğu maalesef seviyeli tartışmayı bilmeyip hemen yükseldiği için artık en ufak düşüncemi dahi belirtmiyorum. bulunduğum ortamda konusu açıldığında ise konuyu değiştirmeye ve iki tarafı da yatıştırmaya çalışıyoruö
beton_kafa13 | Aile & Toplum konusunda 198 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Geçmiş olaylar hem arkadaş ortamımda hem aile ortamında en çok kavga çıkaran mevzu. Şu gün şöyle yapmıştın diye bir cümle duyayım kulaklığımı takıp kenara çekiliyorum. Arada "böyle oldu de mi Beto?" dediklerinde de kafamı sallıyorum. Biraz geçtikten sonra sessizleşince ortam ortaya bir laf atıp havayı değiştiriyorum geçiyor.
Kesinlikle yok öyle yapmamıştım sen yanlış anladın nee ben mi yanlış anladım hayır efendim sen şunu yaptım vs vs vs bla bla uzar gider Tehlikeli sular bunlar
Bulunduğum her ortamda kavga çıkabilir inanılmaz bir çekim gücüm vardır. Mahkemelik olmuştum 2 sene önce falan yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bir götten iftiralar yalanlar haksızlığa ugramalar hakaretler falan yemiştim küçük bir sinir ile kızın yüzünde yaralar açmışım sinirimi atamamış arkadaşını da dovmusum darp raporuyla şikayet etmişlerdi 2 ay uğraşmıştım. Bu da böyle iğrenç bir anıydı.
bunaldumya | Aile & Toplum konusunda 453 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Benim gördüğüm kavgalar o onun arkasından bunu demiş, diğeri bunun sırrını ötekine söylemiş gibi dedikodulu şeylerdi. Kavgaya karışmam ben izleyen tarafımdır hdhegdjdg
Kavgalarda kavga eden taraflar, arayı kızıştıranlar ve kenardan izleyenler vardır ve aynen bendr senin gibi izlemeyi tercih ediyorum dlfitkfidkglg çok zevkli dkrktk
En İyi Kız Görüşü