Eğreti gelin olarak adlandırılan 28-30 yaşlarındaki çok güzel kadınlar, evlenme çağındaki varlıklı genç erkeklerin evine yerleşerek onlara evlilikle ilgili eğitim veriyordu. Eğreti Gelinleri gençlerin aileleri buluyordu. Bu eğitim kapsamında Eğreti Gelin, Genç adamın eşi gibi davranıyor. onun her türlü hizmetini görüyor. eğitim bitip, genç, gerçek bir evlilik yapma çağına gelince de başka bir evde görevlendiriliyordu. Genellikle dul veya bekar olan bu kadınlar, ailenin evinde boğaz tokluğuna kalıyordu.
Cevabın nedir?
Bikere isimde meymenet yok "Eğreti Gelin " ne ya... Yaa bu erkekler neymiş böyle var ya paşa kral gibi yaşıyorlar , böyle saçma sapan geleneklerden nefret ediyorum, anca kadını kullanırlar, kadınlar da kullandırıyor kendini, tek bir erkeğin kadını olmak varken sağda solda asla dahil olamayacakları hayatlar yaşamak, resmen hayatının sömürülmesine izin vermek demektir. Herkesin hayatında geçici yer tutmak çok kötü birşey, ve böyle saygısız ve alçaltıcı geleneklere her zaman karşıyım, nefret ediyorum böyle şeylerden, paralarını saçma sapan şeylere harcayan zenginlerden de ayrı nefret ediyorum...
25 Yorumla- +1 yıl
ama iste varmis zamaninda boyle seyler
- +1 yıl
Ne kadini kullanmasi ya.. simdi boyle bisey dinen caiz gorulmeyecegi icin karsiyim.. ote yandan olayin mantigina baktihinda erkek evlenecegi kiz icin tecrube kazanmaya calisiyo ve bu aslibda su anlama gelir: su halimle kadin dilinden anlamiyorum ve bir eve reislik yapamam. Erkek karidini mutly etmek icin bunu itiraf etmesi bile dikkat cekici... ama size yaranilmaz..
Tabi sen simdi i zaman ben de egreti damat bulayim dersin.. gerek yok cunku zaten kadindan beklenen bisey yok.. kadindan beklenen kocasina itaat etmesi. Onu bile yapamiyosunuz - +1 yıl
itaat etmesimi? yok egreti gelin kismini iyi anlamissinda itaat neden etsin her iki taraf itaat etmeli zaten. arkadasimizin bahsettigi kadinlarin kulanildigidir. bir yere kadar hakli kulanilanlar olmustur ona bakarsan osmanli zamanindada oldu bu. evlenecegi kadin icin egreti gelin alsa bile bu erkegi hakli cikarmiyor ya da dogru birsey yaptigini gostermiyor
- +1 yıl
;)))
En İyi Cevaplar
+1 yılTuhaf ilginc ve sacma bisey
Simdiki neslin bilmedigi bir halt yok ki :-)02 Yorumla- +1 yıl
gormek, duymak baska uygulamak baska hele evlilik bambaska birsey
- +1 yıl
Bambaskadir elbette Onu evlenip ogrenmek isterdim yoksa 2 . Eşi gibi bir duruma dusmeyi kimse istemez..
+1 yıltoplumumuzda çoğu erkeğin özellikle ilk ilişkilerinde ereksiyon problemi yaşadığını düşünürsek ve bu durum ondan sonraki ilişkileriinide piiskolojik olarak etkilediğini düşünürsek seks konusunda eğitim almaları belki biraz bu sorunu giderir diye düşünüyorum.. Zaten nurgül yeşilcayın o filmini izleyerek hergün 4-5 kilo verdik birde gerçeği olsa tecavüz ederdik sanırım eğrelti gelnde bu çoçuk tamamdır diyerek kaçardı sanırım :D
06 Yorumla- +1 yıl
yo birinci ve ikinci cumlene katiliyorumda sadece cinsellik degildi yani :) sen nerelere cektin hahaha
- +1 yıl
şöyle söyleyim baskıcı toplumlarda erkekler p*rno izleyerek seksi öğreniyorlar.. ve haliyle orada olan herşeyi gerçek sanıyoruz.. bundan dolayı kızlar soruyordaki sorulara bakarsan en çok eşim p*rno izliyor ya da eşim anal seks istiyor ne yapacağım durumu var.. çünkü bizim kafamızda orada gördüklerimiz gerçek gibi sonra gerçek bir hatun bile elimize düşünce bakıp masturmasyon yapmak istiyoruz.. öyle tuhaf birşey bu. belki eğrelti gelin kapatır bu açığı..
- +1 yıl
degisik bir yorum tesekkurler
- +1 yıl
ben teşekkür ederim saygılarımla:)
- +1 yıl
;))
- +1 yıl
EİC seçmessen bozuşuruz kız ona göre :)
şimdi niye yok bunlardan
05 Yorumla- +1 yıl
niye :)
- +1 yıl
:)) evet her ihtiyacinizi
- +1 yıl
;))))) ilahi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
47Cevap
+1 yılHayatın ve insanların ne kadar acımsız olup onurlarını ayaklar altına aldığı saçma bir olay bu durum. Bir kadını bunu yapması için tutmak bu işi yapan kadının ne kadar onursuz olduğunu göstermez. Bu işi yapacak kadını tutan anne babanın insanlıktan nasibini almadığını gösterir. Kendi veremedikleri evlilik eğitimini başkasından öğrenmesi için eğreti gelin bulmak. İsmi bile saçma. Kendi oğluna evliliğin ne olduğunu öğretemeyecek durumdaysa bir anne baba yaşamyaı hak etmiyodur.
16 Yorumla- +1 yıl
eski kafalilardi herhalde. ozaman fakrli dusunulurdu. cogu sey oyle degilmiydi zaten insanlar yeni yeni uyaniyor
- +1 yıl
O insanların bunu neden yaptığını bilmiyorum ama bir anne babanın görevi çocuklarının eğitimini her konuda vermektir. Demek ki o zamanın insanları bunu yapamayacak kadar acizdi. Ve bunu yapan insanlar kendini aydın gören zamanın zengin kişileriydi. Belki de hala vardır böyle şeyler.
- +1 yıl
tabiki o donem acizlerdi okadarini nerden dusunebilsinler. hala varmidir bilmiyorum bence yoktur belki koyde zenginler falan yapiyordur bilemem
- +1 yıl
Ama bence evlilik sexten ibaret değil şimdi. Ayrıca eğitimden kastım çocuğa cinsel eğitimin de verilmesidir yani. Bu eğitim de en güzel anne baba tarafından verilir.
- +1 yıl
yok hayir tek cinsellik degil ama tabi oda buyuk bir etken
+1 yılbence insan olmanın onuruna yakışmayan bir durumdu. bir kadının çaresizliğinden faydalanmaya çalışan insanlık dışı saçma sapan bir yöntemdi:( toplumumuzda böyle şeyler yaşandığı için insanlığımızdan utanıyorum:(((
11 Yorumla- +1 yıl
dogru bazilari caresizliktende yapmistir ve cok guzellermis sanirim tabi hepsi oylemiydi bilemem
yani bir erkeğe bu soruyu sorarsan (hani nerde nere) diye karşılık alırsın. ama zaten bu dönemde gençlik bu konu hakkında mastır yapmış durumda o konuya kafa yorduğumuz kadar derslerimize çalışsa valla uzay oluruz kimse duramaz önümüzde
014 Yorumla- +1 yıl
hahaah o baska o baska ya :)) erkegine gore degisir bence
- +1 yıl
sen ne :D
- +1 yıl
:)) vayyyy iyi ozaman
- +1 yıl
hersey zamanla :D
- +1 yıl
bakariz neden olmasin efendim :D
- +1 yıl
hadi hadi yandan :))
- +1 yıl
:)))
cinsel ihtiyacınıda görüyorsa
sacma
diyorum ben!35 Yorumla- +1 yıl
evet herseyini goruyorlardi. erkeklerin herseylerini yapiyorlardi neredeyse kari koca gibi ama evcilik oyunu gibi dusun
- +1 yıl
haha ben sana + verdim
- +1 yıl
haha bimem baskalarina yapmiyorlarmi ki? bence bununla ilgili bir soru sor sen :D
Eğreti gelinde evliliği öğrenen adam, hiç birşey bilmeyen kadınla evlenince mutsuzluktan ölür.
17 Yorumla- +1 yıl
haha bak bunu hic dusunmedim
- +1 yıl
askta dogabilir yani. Egreti Gelinine asik olanlarda olmus
- +1 yıl
bencede bunlarda turkish geisha gibi birsey oluyorlardi sanirim
- +1 yıl
;)))
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Eğreti gelin pertnerliği ile bu günkü paralı ilişkileri bir tutmayalım, lütfen araştırın
https://i.hizliresim.com/Jdk80J.jpg03 Yorumla- +1 yıl
ben tutmuyorum zaten
- +1 yıl
tesekkur ederim :)
Çok saçma, kadınları kullanmak için uydurulmuş kılıflardan biri.
İstemezdim.03 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler maviisik
- +1 yıl
;)))
+1 yılVarlıklı değilim, hatta yarım trilyon malvarlığını kaybetmiş biri olarak çok mutluyum. Mesleğim, sağlığım ve aklım yerindeyse ben zaten zenginim.
06 Yorumla- +1 yıl
senin kafan zengin zaten :) 1 trilyon
- +1 yıl
Kafan trilyon derken dalga mı geçiyorsun yoksa olumlu bir şey mi söylüyorsun?
- +1 yıl
:)) saka ya
- +1 yıl
Döverim seni, çarparım.
- +1 yıl
Şaka yaptım, nolacak?
+1 yılYani adı O... değilde eğreti gelin. Biraz daha farklısı.
01 Yorumla- +1 yıl
yani tam ayni degilde yakin tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğreti geline gerek yok ki.. Nasıl olsa genel evleri var, özel evler var.. Öğrenmek istediğini ordan öğrenir.. Başka neyi öğrenecek..
05 Yorumla- +1 yıl
evlilik müessesesi diye birseyde var :)
- +1 yıl
Saçmalık bana göre.. eğreti gelin o'dan farklı değil.. Mantıksız birşey..
- +1 yıl
- +1 yıl
28-30 yaşındaki bayan seksi güzel giyimiyle parfüm kokusuyla 18-19 yaşındaki gence seksi cilve yaparsa onu artık karısı gibi görür, bırakamaz.. Ailesi boşuna uğraşmasın :)
- +1 yıl
tecrube konusuyor :)
+1 yılNurgul yesilcayin filmindeki gibiyse. Aile parali *rspu tutuyor yani çocuğa. Nikah da kiyiliyor mu ya?
07 Yorumla- +1 yıl
kiyiliyordu sanirim kisa donem icin :)
- +1 yıl
Muta nikahı gibi desene. Bence gerek yok birbirleyile ogrensinler.
- +1 yıl
- +1 yıl
Hem kadın hem de erkek için aşağılayıcı bir durum.
- +1 yıl
erkek icin neden?
- +1 yıl
Ana baba aynı evde çocuğa parayla *rsp tutmuş. Insan utanır yaa. Bizim aile yapısına ters.
- +1 yıl
hahaahah
Eğitimde verse bence iyi olmaz aynen filmdeki gibi kıskanır bence erkeklerin sevgilisi / nişanlısı bence
020 Yorumla- +1 yıl
sevgilisi nisanlisi olmamali normalde
- +1 yıl
olmamasi lazim
- +1 yıl
kadinin acisindan hele zaten yasaktir bence
- +1 yıl
;))
- +1 yıl
ne efendisin sen oyle :)
- +1 yıl
hmmm
- +1 yıl
tabi canim
- +1 yıl
herkesin hayati kendine herkes neyi nezaman yapmak ya da yasamak istiyorsa yapabilir.
- +1 yıl
yok canım seninkide cok mantikli
- +1 yıl
tabi canim anliyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüzde ihtiyaç kalmadığını düşünüyorum. Meslek senin ilgini çekmiş denizkızı. :)
02 Yorumla- +1 yıl
yok ya gunumuzde olan seyler ondan
- +1 yıl
egreti gelin olma niyetinde degilim ;)
Artık pek ihtiyaç kalmamış gibi duruyor. Hemem hemen herkes pro olmuş durumda burada bakarsak
020 Yorumla- +1 yıl
haha degil mi :)
- +1 yıl
:)))) nemfomanlar herzaman bulur merak etme Egreti Gelin olmak doyurmaz onlari
- +1 yıl
niye aklinda deli sorular? :)
- +1 yıl
belki disarda kolayca aciklayamiyorlardir
- +1 yıl
deli :))
- +1 yıl
zaten samimisin
- +1 yıl
bilmiyorum ben tek okudum bence herkes kolayca soylemez
- +1 yıl
derdine bak bununda :D
- +1 yıl
- +1 yıl
oyle bir soru sorabilirsin sitede ozaman ogrenirsin bilmek istediklerini
Simdiki erkeklerin egreti geline ne ihtiyaci var. Masallahi var evlenmeden zaten sevfilileriyle karikoca gibi yasiyolar:))
06 Yorumla- +1 yıl
evliligede hazirliyorlardi Egreti Gelinler
- +1 yıl
evide mi gecindirebilirler? okadar olgunlastilarmi erkekler ya?
- +1 yıl
genc yasta ok :D
Nurgül yeşikçay gibi olsun bana her şeyi öğretsin onun telkinlerine kulak vericem:-D
01 Yorumla- +1 yıl
hahahaha
benim evleneceğim kişi eskiden böyle bişey yaptığını söylese ömrünü yerdim valla çok gereksiz bişey
01 Yorumla- +1 yıl
:))))
+1 yılEE yaslaninca ne oluyorlarmis saçma kadinlarada verekmi bitane adaletsizce
018 Yorumla- +1 yıl
verebilirsin :))
- +1 yıl
yaslaninca evlenenlerde oluyormus
- +1 yıl
Ne güzelde ver diyo hakkat hoş birseymi kiminle
Evlenioki istemedigiyle. Öyle birini alip ne yapcan evine kullanmis olursun kadini veya erkegi - +1 yıl
yok canim evine Egreti gittigi kisiyle evlenmiyorlarmis belki istisnalar olmustur
- +1 yıl
Sanmam ya gittiği kişi evlenmez
- +1 yıl
anlamadin sen neyse yukariyi okursun canım
- +1 yıl
gitti degil zaten kendi sevgilisiyle dostuyla
- +1 yıl
ayrica evlenenlerde olmustur azda olsa
- +1 yıl
Yok anladim aslında yanina cinsel içerikte yardim eden bir kadim gelio sana her turlu hizmeti yapio sonrada sen evlenince gidio
- +1 yıl
Tamam da sevgilisi dostu boyle birşey kabul ederim şahsen etmem
- +1 yıl
belki sonradan sevgilisi olur kadinin ilaha o donem olmasi gerekmiyor ki
- +1 yıl
İlginç birşey diyemiyorum ama eğreti gelin gittikten sonra normal gelin bu duruma ne der? Sen ne derdin benimde eğreti kocam olsun mu? Bu anlamda baktigimizda esitlik nerde
- +1 yıl
bunun icin sordum zaten
- +1 yıl
He iyi cevap vermisim ozaman
- +1 yıl
;))
- +1 yıl
esitlikten bahsediyorum bide kadina yapilan haksizliktan tabi
- +1 yıl
O bahsettiğimiz turden eşitlik olmasinda. kadina yapilanda senin fikirdeyim
- +1 yıl
tesekkurler
Aile resmen o. pu tutmuş oluyo bu kadar iğrençlik olamaz
01 Yorumla- +1 yıl
herkesin kendi yorumu tabiki
Nasıl eğitim verdiklerini Nurgül Yeşilçay'ın Eğreti Gelin filmin de gördük =)
05 Yorumla- +1 yıl
her anlamda :)) hayata hazirliyorlar. bide cok guzel oluyorlarmis
- +1 yıl
hahah 1 tane
- +1 yıl
:)) abartma
evet bu eskiden varmış. ama doğrumu dersen bana göre çok yanlış.:)
02 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler yorumun icin
+1 yılNurgül Yeşilçay gibiyse neden olmasın. :D
13 Yorumla- +1 yıl
o baska :))))
- +1 yıl
Çok fena. :D
- +1 yıl
hahaha sacmalama
Egreti gelinim nurgul abla olacaksa neden olmasin? :-)
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha o ayri :D
Gereği yok ablam dogru bulmuyorum
16 Yorumla- +1 yıl
:))) peki sagol ablasi
- +1 yıl
:))) niye bence cok guzel
- +1 yıl
bilerek konusma soyle :)) bence cok dogal
- Aile & Toplum konusunda 954 cevap paylaştı.
+1 yılYa evin oglu egreti geline aşık olursa. s. s. s
13 Yorumla- +1 yıl
vay ozaman onlarin haline :)
- +1 yıl
Olurmu olur. d
- +1 yıl
olabilir tabi kimse ne yasayacagini bilemez ya da ne hissedecegini :)
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadının aşalanması durumudur
12 Yorumla- +1 yıl
tabiki hele ki istemiyerek yapanlar icin. isteyerek yapanlar varmiydi bilmiyorum
hayırdır? böyle bir hizmete mi talipsin?
02 Yorumla- +1 yıl
komik olma
+1 yılCahillik kotu bir şey.
01 Yorumla- +1 yıl
hemde cokkkk
Yasal bir fahişe çok güzel uydurulmuş :)
02 Yorumla- +1 yıl
fahiselikten biraz daha farkliydi
+1 yılOlsun olsun hem eğreti hemde normal olsun:D
04 Yorumla- +1 yıl
normal sonra olur anca :)
- +1 yıl
Tamam o zaman önce eğitimi alalım normali de sonra olsun;)
Sen evlimisin? - +1 yıl
yok degilim ;)
- +1 yıl
Peki;)
ne kadar gurur kırıcı bır sey
01 Yorumla- +1 yıl
ya eskiden vardi iste
+1 yılTanrım, eğlenti gelin nedir, pardon eğreti
08 Yorumla- +1 yıl
yukarda aciklamasini yaptim :)
- +1 yıl
Okudum, zaten dediğim bu nedir yani, 2014'deyiz ve 15-16 yaşında ki çocuklar derslerinden fazla zaten bu konuyu biliyor, haha :) Sonra bunlar eğlenti gelin oluyor tabi baş vuranlar vardır. Eğlenmek için. ^^
- +1 yıl
eski kadinlar bir baskadir ya :D
- +1 yıl
Saçma bir konu :)
- +1 yıl
eskiden olan seyler yani
- +1 yıl
Eskiden olan şeyler, saçma işte.
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
Bence de :)
+1 yılHer türlü ihtiyacını karşılıyor muydu peki?
08 Yorumla- +1 yıl
kari koca gibi
- +1 yıl
Cinselliğin tüm pozisyonları dahil mi yani
- +1 yıl
sen nereye varmak istiyorsun ya kapa konuyu
- +1 yıl
Eğrelti gelin değil mi şte öğretmiyor mu yani
- +1 yıl
cok ogrenmek istiyorsan daha detay arastirsin
- +1 yıl
bir film vardı ya onda vardı öyle değil mi
- +1 yıl
Bilmem Nurgul Yesilcayin filminimi diyorsun?
- +1 yıl
Evet nurgül yeşilçayın filminde öğret, yrdu
+1 yılİstemem eğrelti gelini.
01 Yorumla- +1 yıl
ii anladik :)
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Cok film dizi izliyon beyin hararet yapmis.
03 Yorumla- +1 yıl
olan seylerdi sen bilemeyebilirsin ve komiksin sadece
- +1 yıl
ozaman dizi film izleyip bu tarz soru soranlara tepki gostermende sacma bence hic girme sen
Bu devirde her yerde eğreti gelin var :)))
05 Yorumla- +1 yıl
oyle evine gelip kaliyorlar mi :)
- +1 yıl
aman seninki ayri birsey
- +1 yıl
ayni degilki egreti gelinler uzun bir sure evinde kaliyorlardi
filmi izledim. saçmaaaa
04 Yorumla- +1 yıl
filmden tek yola cikma :)
- +1 yıl
degil mi :D
+1 yılTabi yaa tecrübe kazanirdik ;-))
07 Yorumla- +1 yıl
hahah bide cok guzelmisler :)
- +1 yıl
Ooouuu bide varsa uç beş tane olsun hepsiyle uyumak zevkli olurdu herhalde yaa bak simdi canimi çektirdin yaaa ;-D
- +1 yıl
oyle tek uyumak degil :)
- +1 yıl
Ben uyumak yazdim anla iste eğreti damat falan lazimsa bana bildir :-D
- +1 yıl
bu donemde olsa yakisikli egreti damatlar
- +1 yıl
Her eve lazim mi diyorsun olsa fena olmaz hani ;-)
- +1 yıl
+1 yılBizimkiler onlara asik olurdu :)
010 Yorumla- +1 yıl
hahaha bilemem. neden :P
- +1 yıl
:) mesrle mutlu olmk fegil ki :)
Kalp baska yerlerde atyo ;)
Sevene degil verene tapiyorlar :)
İsi ogrenncede sanarsin kazanova :))) - +1 yıl
haha tecrubeli cocuga bak sen
- +1 yıl
İlk yattigim kiz benim herseyim namusumdu :)
Nca anladim ;) - +1 yıl
haha tamam detaya girme
- +1 yıl
ayrica herkes sen degil degil mi
- +1 yıl
%80en az :)
- +1 yıl
yok ya katilmiyorum :) kisiden kisiye degisir bence 80den daha az
- +1 yıl
Nerede yasyrsinn
- +1 yıl
nikahinami alacaksin :)
+1 yılBöyle bir soruyu niye sordun ki?
013 Yorumla- +1 yıl
kadinlarla ilgili soru sormak hosuma gidiyor bu zamana ait olabilir ya da eski bir konu olabilir. kodun sorunlarini ele almak ya da kadinlarla ilgili soru sormak hosuma gidiyor. bide sen sorasin diye sordum :)
- +1 yıl
Demeye çalştğım şey şu: bir zamnlar cahillikle yapılıyomuş doğru. Sence şimdi böyle bir şey mümkün mü? Yani tepkim şuna imkansız konulara niye kafa yorup da vaktimizi harcayalım ki? Mesela sen? Sana biri böyle bir teklifle gelse kabul eder misin? Hayatta etmezsin bence. Ben olsam ben de etmem. O ne öyle hem sığıntı hem seks kölesi. Hakkaten saçmalıkmış.(Toplum olarak ne salak saçma adetlerimiz varmış ya)
- +1 yıl
kadinlara boyle bakiliyordu. ben belki yapmazdim ama boyle birsey yeniden ciksa cok yapacak olan insan var bence
- +1 yıl
Hayat kadınları mı? Bnce onlar da yapmaz. Sıkıya gelmek işine gelir mi öylelerinin?
- +1 yıl
vardir vardir
- +1 yıl
Bilemem
- +1 yıl
eğer müsteriyi seçme şansı varsa parası da iyiyse neden yapmasınlar ki.. sanki genelevlerde çok mu rahatlar.
- +1 yıl
Aynen bencede Alice
- +1 yıl
Ablacm karın tokluğuna para pul yok eve alıyon yemk su veriyon. Senin her türlü pisliğini temizliyo, altına yatıyo, bir de anan babanla uğraşıyo. Yaparlar mı diyosun hala?
- +1 yıl
aileye bagli
- +1 yıl
Ya bu devirde esas gelin bile kaynananın yannda durmuyo, durmasın da zaten bn de karşyım ev içinde ev olmaz. Yani gelin durmuyoken o niye dursun?
- +1 yıl
neyse ya bilemeyiz zaten kimin neyi yapacagini
- +1 yıl
Öyle tabi :)
Olsa fe a olmazdi heralde. d
03 Yorumla- +1 yıl
ne alaka
- +1 yıl
anladim :D
Olmak ya da olmamak asil mesele
020 Yorumla- +1 yıl
o baska
- +1 yıl
neye
- +1 yıl
:))) konu be degilim
- +1 yıl
katlanmam ama kim ne yasamis bilemem ki
- +1 yıl
taktigimi kim soyledi ya komik olma :)
- +1 yıl
ilgini cekmek baska birseydir
- +1 yıl
yasimi falan soylemedim nerden uyduruyorsan
- +1 yıl
iyi arastirmissin egreti gelinleri :D
- +1 yıl
ne gibi?
- +1 yıl
abartma ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdiki erkekler prof ya ne gerek var :D
04 Yorumla- +1 yıl
her bakimdan evlilige hazirliyordu ;)
Cevap sahibi+1 yılbence iyi bişey değil ya o dediğin psikolojik olarak sıkıntı olur.
- +1 yıl
niye ;)
Cevap sahibi+1 yılerkek için herşey mükemmel olacak. yemeği, ütüsü, bakımı, temizliği, nefsi ihtiyaçları en iyi şekilde karşılanacak. kadın bunu mecbur kalıp iş olarak yaptığı için herhangi bir kıskançlık ya da kavga türü şeyler yaşanmıycak. evliliğe hazır olduğu zannedilip evlendirildiğinde şartlar eşit olacak. kadınını her yönden mutlu etmek zorunda kalacak. kıskançlıklar kavgalar vs vs tersine dönecek herşey daha neleri olacak neleri :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim bile yok değil artık Eğreti Gelin yaa :D
015 Yorumla- +1 yıl
sevgili degil gelin gelin :D
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama Cinsellik hiç olmayacak işin içinde o zaman olur :)
- +1 yıl
bilemem :D
Cevap sahibi+1 yılGarantisi yoksa ben al mıyım o zaman bunca yıl bekledim :)
Eğreti gelinin tecavüzene uğramak istemem hahaha :D- +1 yıl
hahaahahahahahahahahahahah bu yasinda mi sana Egretide gelmez artik
Cevap sahibi+1 yılEvli misin? :D
Ben eğreti gelin istemiyordum ki Sen ısrar ettin hahahahahahahahahahahahahaha :D- +1 yıl
aaaa aslaaa
Cevap sahibi+1 yılAsla olan ne?
Sen ne anladın yaaa :///- +1 yıl
sen israr ettin demene aslaaa dedim :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D bak bu kabul edilir :D
Eğreti gelinlerin arasında yok mu? Benim istediğim kriterlere uyan biri :D- +1 yıl
kriterlerini bilmiyorum ki :)
Cevap sahibi+1 yılTek kriterim var zaten başkada yok :D
Bu birliktelikte cinsellik olamayacak :)
Kriterlerim az ve öz yani :)- +1 yıl
buda aseksuel cikti :)
- +1 yıl
vardir bence birliktelik olmadan evinde kalmak dahada cok islerine gelir :)
Cevap sahibi+1 yıl:( ileride ki Eşime ihanet etmeden Onu beklemem suç mu? yani? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelin olsunda eğreti meğreti farketmez :)
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılHadi eğit beni :))
06 Yorumla- +1 yıl
Egreti Gelin degiliz yani
- +1 yıl
Madem değilsin niye kafama sokuyorsun? :))
- +1 yıl
bir donem olan birsey yani
- +1 yıl
Tarihi tekerrür ettirmiş oluruz. Fena mı yani? :))
- +1 yıl
hehe bilemem
- +1 yıl
özele bak bakim :))
ivit:))
03 Yorumla- +1 yıl
neden peki
- +1 yıl
Peki caiz miymiş?
08 Yorumla- +1 yıl
hoca nikahida yapiliyormus sanirim :)
- +1 yıl
- +1 yıl
dusunmemisler ki devam etmis baya bir zaman :)
- +1 yıl
dogal olarak
+1 yılo nasıl iş yaff
06 Yorumla- +1 yıl
ya oyle boyle degilmis eskiden :)
- +1 yıl
o zaman millet boşa demiyormuş nerde o eski günler diye :D
- +1 yıl
hahah iyi laf ettin hersey icin oyle diyorlar ama gercektende bazi seyler icin oyle :) egreti gelin konusu icin bilemem :P
- +1 yıl
günümüzde yapsalar nasıl olurdu acaba? gerçi başbakan ordan da 1 çocuk isterdi :)
- +1 yıl
hahahaha abartma
- +1 yıl
peki :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılne saçma
03 Yorumla- +1 yıl
eskiden olan seyler
Cevap sahibi+1 yılevet işte zaten eskilere anlam veremiyorum :)
- +1 yıl
anliyorum tabi :)
+1 yılIsyemem...
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Neden guldugunuzu ogrenrbilirmiyom hanimefendi
- +1 yıl
klavye
- +1 yıl
Gulucukleriniz bol olsun o zaman
- +1 yıl
tskler :)
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Şimdiki zamanda bir Eğreti Gelininiz olsun istermiydiniz? Şimdiki zamanda Eğreti Gelin olsaydı ne düşünürdünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler