Annemle babam sürekli kavga ediyor ve annem hep ağlıyor bunları nasil kafama takmiyacam şimdi?

4 kardesiz annem Orta yaşlarda bir kadın babamda 44 kusur vardır eskiden para problemimiz vardı ve babam sürekli mutsuzdu iciiyordu bı kaç yıl işin içinden çıkamadı takiii geçen yıla kadar neys kurtulduk borçlardan sonra babam asiri çirkef bir adama dönüştü artık sorunun para olmadığını anladım yani annemde çok saf çok iyimser bir kadın babama mecbur diye ona katlanıyor resmen
Neyse dün babam içmişti ve küstü yere düştü annem onu banyoya aldı ve kusturup uyuttu sonra bı kaç saat sonra babam uyandı hepmize bağırmaya başladı bize or.. spular demeye başladı küfür etti. sonra gün bitti ertesi sabah annem yemekten sonra aglmaaya başladı herşeyden bıktım diye bide bizim danalarimiz var besledihimiz babam yüzünden annem onlara bakıyor bu karda kışta onalra yemek vermeye gitti isteksizce babamdan nefret ediyorum. herşey getiriyor bununinkar etmem ama çok çirkef bir adam çok saf bide annem param olsa onu bırakırım diyor ama yazık kadına ya elimden. Bişey gelmiyor artık durum maddiyttan beter bı hale geldi napacam şimdi ben
Annemle babam sürekli kavga ediyor ve annem hep ağlıyor bunları nasil kafama takmiyacam şimdi?