ne zaman sosyal medyaya baksam akpartiden nefret eden gençleri görüyorum, neden nefret ediyorlar Erdoğan onlara ne yaptı. Dünya birincisiyiz her konuda !
Siyaset ile Din karıştığından beri bir kesim nefret bir kesim bağlı oldu ama öyle böyle değil seven sevsin herkesin kendi kararı fakat bir şeye körü körüne bağlanan insanla bişeyi konuşamayız lakin Her konuda dünya birincisi olduğumuzu sanmıyorum.
Türkiye 70 80 ve 90 dönemlerinde geriymiş ama siyasette hoşgörü varmış. Şimdi tam tersi kutuplaşmanın önüne geçemiyoruz. Eskiden mesleklere göre insanlar değerlendirilirken şimdi siyasi görüşler ön planda saçma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Gençlerin zeka seviyesi yaşlılardan yüksek çünkü. Destekleyen genç oluşumlar da var ama napalım işte.
Demi demi dunyada birinci olmak ağır geliyor demek ki onlara
Kendi halkımız açken Somali'ye, Tunus'a yardım etmede birinciyiz.
Nefret bile etmiyorum din sönürücüsü çakal sürüsü hepsi
Siyaset ile Din karıştığından beri bir kesim nefret bir kesim bağlı oldu ama öyle böyle değil seven sevsin herkesin kendi kararı fakat bir şeye körü körüne bağlanan insanla bişeyi konuşamayız lakin Her konuda dünya birincisi olduğumuzu sanmıyorum.
Türkiye 70 80 ve 90 dönemlerinde geriymiş ama siyasette hoşgörü varmış. Şimdi tam tersi kutuplaşmanın önüne geçemiyoruz. Eskiden mesleklere göre insanlar değerlendirilirken şimdi siyasi görüşler ön planda saçma
Onların en ilgi duyduğu şeylerin hepsi çok pahalı ve aşıeı vergi yükü var
hangi konuda dünya birincisiyiz neye göre kime göre ne yaptık da övünüyoruz sattıklarımızla mı bitirdiğimizle mi dışarıya mahkum olduklarımızla mı?
Hayallerini, umutlarını aldı.
sondan birinci demek istedin herhalde
Sorma dunya birincisiyiz her konuda sabirrrrrr
Birinciyiz ama sondan knk
Yatakta dünya birinci olduğumuz doğru
Çünkü zeki insanlar.
Ne etmesin
Hayatları yok çünkü